2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک‌میگم مثبت شدی الان تو پیام ها دیدم خوشحال شدم نگفتم انشاالله دکتر محیطی بر ...

نیکاد جان همه رو اینجا گفتم بازم سوالی برات پیش اومد بپرس
من این انتقال هم مثل دفعه های قبل، پیش رفتم. تنها چیزی که متفاوت بود اینکه به تشخیص دکتر زرنانی متخصص ایمنی این بار سرم آی وی آی جی نزدم و هیدروکسی خوردم.
همیشه پیاده روی داشتم ولی اینبار با سرعت بالا و بعضی وقتا هم می دوییدم البته آهسته.
صبحانه ی قبل انتقال کله پاچه خوردم. از روز اول تا پنج نشاسته و آناناس خوردم. در کل من دو ساله که رژیم غذایی سالم رعایت میکنم مواد قندی، کارخونه ای، روغن آفتابگردان، برنج سفید، لبنیات نمیخورم و خرما، روغن کلزا و برنج قهوه ای، جوی دوسر و... جایگزین کردم. البته دو هفته ی انتقال برنج سفید و سیب زمینی چون نشاسته دارن خوردم.
غذاهای این دو هفته همه بدون ادویه بود فقط نمک و پودر جودوسر میریختم: ماهیچه، سوپ قلم، جوجه تابه ای و...
همیشه یه هفته بعد از انتقال هتل می موندم اینبار فقط یک شب موندم و فرداش برگشتیم اصفهان.
از دو ماه قبل از انتقال: ویتامین ای، سی، امگا۳، دی روزانه، کپسول بی کمپلکس، فرتیل سی ام،  فولیک اسید، و دو روز قبل از انتقال دو تا آمپول نوروبیون مصرف کردم
داروهای دو هفته ی انتقال: مثه دفعه های قبل لووکسین، انوکسا، پردنیزولون، روزانه یه آمپول پروژسترون، یه آمپول انوکسا، روزی سه تا استرادیول، فولیک اسید، ویتامین دی، فرتیل سی ام، هیدروکسی.
همیشه دو ماه قبل شکمم رو با روغن سیاه دونه ماساژ میدادم ولی اینبار چون هوا گرم بود و منم طبعم گرم هست ۵، ۶ بار بیشتر ماساژ ندادم.
اینارو چون پرسیدی توضیح دادم ولی بهم ثابت شده هیچی دست ما نیست انتقالای قبلیم با وجود اینکه سفت و سخت همه رو رعایت کردم مثبت نشدم. خودتم که سابقه بارداری داری قطعا اینو تجربه کردی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از زبونت بشنوه عزیززززززم وای فکرشو کن غش میکنم از خوشالی👶👶 اولش ب دوقلویی امیدوار بودم بعد ...

آخه بیش از دو برابر رفته بالا برا همین امیدوار شدم که دوقلویی💏👫😍خیلی به عدد و اینا نیست مثلا چیکا تو روز ۱۲ بتاش هزار و خورده ای بود دوقلو بودن بچه هاش ولی من روز ۱۴ انتقال بتام ۸۷۳ بود سه قلو بودم بنظرم افراد با هم متفاوتن...

به هر حال انشاالله هرچندتا هستن سالم و سلامت باشن🙏

یعنی بیمه تکمیلی هزینه آی وی اف رو تقبل میکنه ؟؟؟ 

بیشتر هزینه هارو میده...من داشتم و بخش کمی از هزینه هارو خودم میدادم و بیشترشو بیمه میداد حالا چه هزینه دارو باشه یا پانکچر و انتقال باشه و حتی سونو و ویزیت

سلام عزیزم من خیلی خوشحال میشم که بتونم به کسی کمک کنم من مشکل ژنتیکی نداشتم همسرم اسپرمش خیییلی ضعی ...

عزیز جان خدا برات حفظش کنه بخدا ک من خوشحال شدم شما گفتی با پی جی دی باردار شدی  منم ۴ تا جنین پی جی دی کردم ک سه تا سالم بود و یکی مشکوک اللن دوتاش رو انتقال دادم خیلی استرس دارم چون علائم بدن درد قبل پریودی داره میاد اعصابم بهم ریخته شما چیکار کردین ک جنینتون گرفت؟

منم دکتر یک ماه ال دی داده بود کارم به تاخیر افتاد گفت یک ماه دیگه هم‌بخور اشکال نداره ، ولی نمیدونم ...

به خاطر ال دی به تاخیر افتادید؟

شما هم فولیکول ازاد نشده داشتید به شما ال دی دادند؟

ازمايشاي اخر هفته كيااااان بيان بگن هي به اسم ياااادشون كنيم😍😍😍 مامان رقيه كوثر جون ساغر ساره ...

منم هستم دوستم برام دعا کن من خیلی اوضاعم بده اگه نگیره فقط دیگه یک جنین دارم و باز باید برم تو سیکل پی جی دی ک اونم یکسال طول میکشه تازه اگه جنینین سالم داشته باشم هر کی پست منو می خونه بحق حضرت ابوالفضل برام دعا کنه شاید دعای شما ب درگاه خدا بگیره

سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ت ...

مبااااارک باشه عزیز دلم چشم و دلت روشن😍😍😍🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای وای حالا فک کن تا قرصو خوردم یهو نظر اقا برگشت  پس مجبورم دو ماه پشت هم ال دی بخورم  ...

ننمیدونم فک نکنم مشکل خاصی باشه. منم اینجوری شددو ماه پشت هم خوردم.دو ماه پیش خوردم ک برم انتقال و کنسل شد ماه پیشم ک خوردم که برم  پانکچر ک اونم کنسل شد.

ان شاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان صبحتون بخير

ميگم من كلا از اولش تهوع و حساسيت ب بوها و اينا رو نداشتم از ديروزم سينه هام ك خيلى كم حساس شده بودن ديگه حساس نيستن

ب نظرتون چيكار كنم استرس گرفتم نكنه خداى نكرده ى طورى شده باشه🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

از طرفى هم سونويى ك دكتر گفت انجام بدم ده روز ميشه جمعه و من ميخواستم روز يازده يعننى شنبه برم

پنجشنبه هم نيستن ب نظرتون چهارشنبه بجاش برم تو هشت روز؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکترمم گفت بزن هیچیش نمیشه..از طرفی شکمم داره سفت میشه.دیگه نمی تونم قسمتیش رو با دو انگشت بگیرم بعد ...

حالا من دیروز خودم سر خود قائم نزدم یکم کج کردم . من که جمع می کنم اینقدر تکون میخوره 

خدایا شکرت