2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
عزیزم برای پانکچر دو ماه ال دی خوردید یا برای انتقال  میگم اخه واسه پانکچر دو ماه پشت هم بد نش ...

برای پانکچر خوردم ، آخه دیگه چاره ای نداشتم یه ماه خوردم یکی دوتا مونده بود تموم‌ بشه عفونت گرفتم دیدم اصلا نمیتونم‌سونو‌ اینا بشم یعنی واقعا درد داشتم مجبورا نگه داشتم‌برای این‌ماه ، از دکتر پرسیدم‌گفت یا دو ماه پشت سر هم بخور یا یک ماه که خوردی ماه بعدش نخور ماه سوم‌بخور بیا ،منم دو ماه پشت سر هم‌خوردم 

از چه لحاظ میگی برای پانکچر دو‌ماه پشت سر هم‌خوب نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.یکم خیالم راحت شد.نه نمیتونه جایی بره . عزیزم شما از سرویس فرنگی استفاده کردید؟

پس خیلی مراقب باش عزیزم.

بله فقط فرنگی استفاده میکنم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم لیست تکمیلی رو ندارم خودم کامل انجام نداده بودم آناتورک فکر کنم داره

یعنی چجوری کامل انجام ندادی؟؟ یعنی دکترت هرچی نوشت فقط اونو انجام دادی؟ به نظرت من با یه بار تشکیل نشدن قلب و‌یه بارم منفی شدن لازمه حتما انجام بدم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
استراحتم بدکتر گفتم خوراکم مثل سابق هست.پس افزایش وزنم از چیه؟ گفت حتما زیاد استراحت میکنی

آره دیگه تحرکت کم شده وزنت بیشتر از قبل افزایش پیدا میکنه، فدای سرت حالا الان فکرت رو مشغول وزنت نکن، اندازه نیاز روزانه ت حتما غذا بخور سراغ رژیم نریا، فقط برنج کمتر بخور چون خیلی باد میاره، نمک هم خیلیییی کمتر از قبل بخور، ان شاالله به سلامتی این مدت رو هم طی کنی و فرشته کوچولوت رو سلامت بغل کنی 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ..شاید لکه بینی بخاطر لک لانه گزینی باشه انشالله..از روز چندم لکه بینی داشتی؟ چند روزه ؟ ...

عزیزم به لکه بینی نیس یعنی اصلا به علایم نیس من سری اول لک داشتم از روز ۸ به بعد و‌مثبت شدم این سری بازم لک داشتم از روز ۸ ولی منفی شدم پس به اینا توجه نکن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من تا روز ازمایش خوردم قبلن درموردش توی تاپیک صحبت کردیم بعضی دوستان تا روز ازمایش میخوردن روز انت ...

عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک‌میگم مثبت شدی الان تو پیام ها دیدم خوشحال شدم نگفتم انشاالله دکتر محیطی برات خیر میشه و مامان میشی انشاالله سالم بغل بگیریش قربونت😍😍راستی این سری چه کارایی کردی که به نظرت تو‌مثبت شدنت کمک کرد؟؟

برای پانکچر خوردم ، آخه دیگه چاره ای نداشتم یه ماه خوردم یکی دوتا مونده بود تموم‌ بشه عفونت گرفتم دی ...

همینجوری عزیزم چون ندیدم کسی دو ماه پشت هم ال دی بخوره برای سیکل پانکچر سوال شد برام 

نتیجه پانکچرتون چی شد 

چجوری میزنی کبود میشه؟

عمود..با زاویه ۹۰..خیلی ارومم میزنم.هر وقت میرم سونو یا معاینه وقتی شکمم رو میبینن چشماشون چهار تا میشه از تعجب.برام کلی توضیح میدن چطور بزتم....همه نکات رو رعایت میکنم ولی ظاهرا بدن من میل به کبود داره.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عمود..با زاویه ۹۰..خیلی ارومم میزنم.هر وقت میرم سونو یا معاینه وقتی شکمم رو میبینن چشماشون چهار تا م ...

وای چقدم بده منم همین مشکلو توی انتقالام دارم تو همون دو هفته افتضاح کبود میشد با اینکه به قول شما همه نکات تزریق رو رعایت میکردم 

وای چقدم بده منم همین مشکلو توی انتقالام دارم تو همون دو هفته افتضاح کبود میشد با اینکه به قول شما ه ...

فک کنم کسایی که چربی شکمی دارند راحترند..من که اصلا چربی شکمی ندارم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
فک کنم کسایی که چربی شکمی دارند راحترند..من که اصلا چربی شکمی ندارم.

نه فکر نمیکنم  اخه من یه کوچلو شکمو دارم انجوری نیست که شکمم تخت تخت باشه ولی با انوکسا کبودیش افتضاح میشه 

بچه هااا تمنااا تير انتقال داشت من چندروز پيامارو خوب نخوندم چكار كرد رف؟؟؟

سسلام عزیز مهربونمممم 💚💚💚🤗🤗

مرسی بابت احوال‌پرسیت دوستم

اومدم یزد..امروز رسیدم..پس فردا انشاالله نوبت دکتر دارم..برم سونو شم..ببینم نظرش چیه..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵