2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
خدا خیرت بده عزیزم جوابمو دادی هایل جون این دوره مدروکسی پروژسترون استفاده کردم امروز روز ۵ پریودی ...

بله عزیزم پروژسترون روی ضخامت رحم اثر خوبی داره، نگران نباش وقتی ماما گفته خوبه یعنی شکر خدا داره خوب رشد میکنه، با این داروها هم حتما تا روز انتقال به ضخامت کافی میرسه، من چون تجربه کردم می‌دونم که این داروها تأثیر خیلی خوبی روی آندومتر دارن ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره ال دی خورده بودم . وقتی ال دی دارم خونریزیم کمتر از حد عادی میشه.  نه بارداری که منتفیه. ا ...

قربونت عزیزم ان شاالله کمر دردت هم خوب میشه این ماه میری برا انتقال ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم خیلی خوشحالم شماها را دارم من دکتر عارفی بیمارستان عرفان هستم یکبار سال ۹۷ آی وی اف کرد ...

سلام دوست خوبم اصولا ذخیره تخمدان زیاد نمیشه اگر هم بشه به این زیادی نمیشه اگر میشد عملا باید تعداد تخمک ها بیشتر می‌شده 

حتما رنج آزمایشگاهها متفاوت بوده نسبت به قبلی 

با ذخیره 2.6 باید حداقل ده ها تخمک میداشتی اونم با فولی خوب

منم هفت دهم بیشتر از سه تا تخمک نداشتم هیچ وقت تا سیکل آخر که شانگهای بودم 11 تا تخمک گرفتن که شش تا جنین شد برام 

سلام فریناز عزیز خوبی  حالت چطوره  لکه بینی قطع شده عزيزم

سلام نسرین جان

فداتشم خوبم آره شکرخدا قطع شد کامل اما خب دیگه تو استراحتم

دیشبم ی چیزی ی طرفش لخته بود ی طرفش پوسته ژله ای مانند ازم دفع شد دیگه بعدش لک ندارم

ان شاالله هماتومه دفع شده باشه

تو چطوری

تهوعت بهتره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاالله دورت بگردم محلا جان ..الهی خیلی سخت منفی شدن درکت میکنم الهی به حق خانم زینب دیگ هیچ وقت او ...

فدات شم عزیزم مرسی ممنون بابت دعا ی قشنگت الهی آمین الهی که شما هم بسلامتی اینبار مامان شدی و نه ماه بعد بسلامتی زایمان کنی عزیزم برات قرآن میخونم ام شالله مثبت بشی مهربونم 🤰🤱👫🤲🤲🤲🤲🤲🤲

سلام نسرین جان فداتشم خوبم آره شکرخدا قطع شد کامل اما خب دیگه تو استراحتم دیشبم ی چیزی ی طرفش لخته ...

خداروشکر عزيزم 

انشالله که کامل دفع شده باشه ولی اگر خدایی نکرده بازم اومد نترس مطمئنن بقایای همون سعی کن همونطور استراحت کنی عزيزم 

من که حالت تهوع و بی حالیم شدت گرفته میل به هیچی ندارم 

امروز سیرابی خوردم فقط دوست دارم بخوابم 

هر چی میخورم البته به زور بعدش گلاب به روت عوق میزنم 

ویتامین ب۶ دارم میخورم ولی بازم خیلی اذیتم 

دکتر گفت فولیکولهای زیاد دارم و ریزه به درد نمیخوره، سه تاش خوب بود و برداشت

بله منم مثل شما بودم فقط سه تا قابلیت جنیندشدن داشت بقیه ریز بودن انشاالله که خیر و انشاالله که جواب میگیرید اینسری 

توکل به خدا عزيزم 

سلام دوست خوبم اصولا ذخیره تخمدان زیاد نمیشه اگر هم بشه به این زیادی نمیشه اگر میشد عملا باید تعداد ...

من ذخیره تخمدانم خوب بود اما تخمک ۵ تا داشتم ک یکی پوچ بود و ازچهارتا دوتا جنین شد

ذخیره البته بالا میره ها

ب نظرم فقط خدا باید بخواد

تعداد فولیکول ها بنظرم تو پی سی او ها خیلی زیاد میشه چون فولیکولهای زیادی دارن ک رشد نمیکنه اما با دارو رشد میکنه و تعداد بالایی میده منتها با کیفیت پایین

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خداروشکر عزيزم  انشالله که کامل دفع شده باشه ولی اگر خدایی نکرده بازم اومد نترس مطمئنن بقایای ...

فداتشم ان شاالله

آره الان دیگه مراقبم

تو هفته هم مامانم میاد ب امیدخدا

ای جانم فندوق ها حسابی دارن خود نشون میدناااا جانممممم😍😍

چاره ای نیست باید همه چیز رو تست کنی ببینی بهترینش برات کدومه ک تهوعتو کم کنه

ان شاالله ک رودتر روبراه بشی

ببخشید سلام و عرض ادب

سلام عزیزم

خوبین

وای چقدر خوب عزیزم دست راستت رو سر من ..فکر کن برای منم مال لانه گزینی باشه بعد دوقلو هم باشه دیگ من ...

الهی آمین به حق این روز الهی همین دهات مستجاب بشه و کلی ذوق کنی عزیزم.،🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

فداتشم ان شاالله آره الان دیگه مراقبم تو هفته هم مامانم میاد ب امیدخدا ای جانم فندوق ها حسابی دار ...

زنده باشی خب خداروشکر 

بلاخره به مامان جونش هم گفتی 

به سلامتی بیان انشاالله که بقیه مسیر رو به سلامتی طی کنی 

آره چاره ای نیست جز تحمل کردن 

زنده باشی خب خداروشکر  بلاخره به مامان جونش هم گفتی  به سلامتی بیان انشاالله که بقیه مسی ...

فداتشم آرههههه

تصویری تماس گرفتیم وقتی شوهرم گفت دارین دوباره مامانبزرگ میشین اینقدر گریه کرررررد🥺🥺🥺

بگردم همش میگفت خیلی از امام رضا خواستم حاجتمو بده گفتم مامان اتفاقا روزتولد امام رضا مثبت شدم و عیدی گرفتم

ابجی هامم کلی اشک شوق ریختن