2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
قربونت عزیزم ان شاالله کمر دردت هم خوب میشه این ماه میری برا انتقال ؟

ممنونم عزیز دلم. شکر خدا خوب شد شیاف ک گذاشتم.

نه تازه ی ماه از اون سه ماه ک دکتر گفته همسرم باید تقویت بشه گذشته. ان شاالله دو ماه دیگه ببینیم وضع چجوریه بعد تازه بایدبرم برا پانکچر . دیگه جنین ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله محلا جون قربون دل مهربونت برم😍😍

مامان رقیه مهربون چطوره؟؟

خوبی مامانی؟؟؟ دست نی نی هارو گرفتی برگشتی شهرتون بسلامتی؟؟😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش اومدی عزیزم بعضی از دوستانمون میگن انتقالشون ک منفی شده با وجود امپول و دارو پریود شدن یعنی قطع ...

قربانت عزیزم . مرسی ک جواب دادی من روز ده انتقال هستم این دومین انتقالم هست بار اول انتقال باردار شدم اما جنین مشکل ژنتیکی داشت ک هفته ۱۲ با svs متوجه شدن و هفته ۱۴ ختم بارداری رو اعلام کردن و سقط پزشکی کردم و نگم از دردهایی ک بابت سقط کشیدم و آخرم کورتاژ کردن بار اول روز ۹ انتقال خونریزی داشتم در حد دو ساعت بعد قطع شد اما الان علائم خاصی ندارم لک هم ندیدم فقط روز ۸ انتقال از صبح زیر دلم مثل درد پریودی درد میکرد تا عصر نمیدونم این نشونه خوبی هست یا نه؟ البته بگم ک جنین هام رو pjd کردم و بلاست هستن و با بی هوشی انتقال دادن چون سری اول سر انتقال انقدر درد کشیدم دکترم گفت چسبندگی داری ایندفعه با بی هوشی انتقال میدن حالا خیلی استرس دارم برام دعا کنید بگیره چون تو PhD امکان مثبت شدن کم هست مگه معجزه بشه

امپول پروژسترونم سه شنبه یعنی روز ۱۲ انتقالم تموم میشه بازم باید برم بخرم؟؟ شما تا کی امپول زدید؟؟

آره حتما ادامه بدید

با مرکز تماس بگیرید ک سیستمی براتون تجویز کنن باز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربانت عزیزم . مرسی ک جواب دادی من روز ده انتقال هستم این دومین انتقالم هست بار اول انتقال باردار شد ...

آخی عزیزم چقدر اذیت شدین

ان شاالله اینبارم مثبت میشین اما با این تفاوت ک ۹ ماه بارداری سالمی رو طی میکنین😍😍🤲🏻🤲🏻

براتون آین الکرسی میخونم

همه دردها رو هم ب فا ل نیک بگیرین و توکل کنین بخدا

آخی عزیزم چقدر اذیت شدین ان شاالله اینبارم مثبت میشین اما با این تفاوت ک ۹ ماه بارداری سالمی رو طی ...

قربونت برم ان شاءالله خدا حاجتت رو بده و دلت شاد بشه من فقط قسمتی از دردهام رو گفتم اصولا آدمی نیستم ک زیاد آه و ناله کنم و انرژی منفی بدم اگه ناراححتون کروم ببخشید فقط خواستم یه بیو از خودم گفته باشم

قربونت برم ان شاءالله خدا حاجتت رو بده و دلت شاد بشه من فقط قسمتی از دردهام رو گفتم اصولا آدمی نیستم ...

نه عزیزم اینجا هممون همدردیم و همو خوب میفهمیم

اینجا ممکنه برای هم غصه دار بشیم اما از حرفهای هم ناراحت نمیشیم

ان شاالله خدا جواب سختی هاتونو بزودی میده😍

@ssseffat    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امام رضاع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق امام رئوف به زودی زود حاجت روا بشین عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربانت عزیزم . مرسی ک جواب دادی من روز ده انتقال هستم این دومین انتقالم هست بار اول انتقال باردار شد ...

اصلا نگو احتمال مثبت شدن pjd کمه تو انتقال باور به مثبت شدن از هر چیزی دیگه ای مهمتره..اگر خدا بخواد احتماش برا شما ۱۰۰ درصده..چند وقت پیش یکی رو دیدم که جنینای فریزش رو  بعد سه سال تعیین جنسیت کرده بود و پسر باردار شده بود..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ممنونم عزیز دلم. شکر خدا خوب شد شیاف ک گذاشتم. نه تازه ی ماه از اون سه ماه ک دکتر گفته همسرم باید ت ...

عزیزم ان شاالله که دست خدا همراهت همه چیز و ب خوبی شروع کنی ب زودی زود مادر بشی الهی آمین 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اصلا نگو احتمال مثبت شدن pjd کمه تو انتقال باور به مثبت شدن از هر چیزی دیگه ای مهمتره..اگر خدا بخواد ...

اخه پی جی دی من برای تشخیص بیماری ژنتیکی قبل لانه گزینی بوده با پی جی دی تعین جنسیت فرق داره اما ب قول شما خدا بخواد حتما میشه التماس دعا از همگی