2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سحر جان مرسی برام نوشتی دیروز نماز صبح لک دیدم خوشحال شدم گفتم حتما لک لانه گزینی و چون تموم شد خوشح ...

عزیزم نگران نباش من حتی مثبت هم شدم لک داشتم تازه روزه هفتم بود یه روز نبود بعد دو سه شب پشت هم بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم من استراحت خاصی نداشتم مثل روزای دیگه، فقط جاروبرقی و طی نکشیدم وزن سنگین بلند نکردم، پله هم ن ...

هنوزم جارو برقی نمیکشی ؟منکه نمیکشم میگن ب کمر فشار میاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جان مرسی برام نوشتی دیروز نماز صبح لک دیدم خوشحال شدم گفتم حتما لک لانه گزینی و چون تموم شد خوشح ...

اولش فقط روی دستمال بود ولی روزی که آزمایش دادم روی لباس زیرمم اومد، برای سونوی ساک که رفتم وقتی برگشتم قشنگ خونریزی کردم ولی شدید نبود و تا فرداش قطع شد و لکه بینی شد، تا هفته هفت دیگه قطع شد شکر خدا.

نگران نباش ببین اگر با استراحت لکه بینیت کمتر میشه مطمئن باش لانه گزینیه چون پریود با استراحت و اینا کاری نداره همینطوری میاد واسه خودش 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هنوزم جارو برقی نمیکشی ؟منکه نمیکشم میگن ب کمر فشار میاد 

نه دیگه تا آخر بارداری نمیکشم، البته یبار فکر کنم هفته هشت بود کشیدم که اونم اشتباه کردم تا شب از کمر درد مردم 😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستای گلم ممنون میشم کسی که اطلاع داره یا خودش انجام داده لیست کامل آزمایشات ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه میخوام کامل داشته باشم برم پیش دکتر انجام بدم 

و اینکه هزینش چقد میشه؟ و چقد زمان میبره جوابش بیاد؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من روزه هفتم ببخشید شورتم یکم لکه قهوه ای روش بود زیاد نبود فرداش نبود دوباره روزه نهم دهم یازدهم هم ...

ممنون جواب دادی عزیزم خدا دوقلوهات رو برات حفظشون کنه 😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام‌خانوما من امروز روز سوم‌انتقالمه دوتا جنین بلاست ۵ روزه انتقال داده بودم‌. از دیشب یه درد شبیه درد پریود نسبتا زیادی داشتم‌تا امروز صبح که از خواب پاشدم دیدم‌یه ترشح به اندازه دوتا نخود که لزج و سفت، تقریبا نارنجی رنگ که توش رگه های خون بود ازم بیرون اومد. بعد اونم دردم‌ خیلی کمتر شد. راستش خیلی ترسیدم فک‌کنم‌جنینم دفع شده باشه😥 البته شنیدم که ترشح و لکه‌بینی‌ بعد از انتقال خوبه ولی مال من متفاوت بود شبیه لخته بود... این مدل ترشح که سفت و لزج باشه‌ و توش انگار خون قرمز وجود داره کسی داشته؟ نشونه منفی شدنه؟😔

نه دیگه تا آخر بارداری نمیکشم، البته یبار فکر کنم هفته هشت بود کشیدم که اونم اشتباه کردم تا شب از کم ...

منکه منتظر میشم شوهرم بکشه با اینکه تمیز نمیکشه کاچی بهتر از هیچی 🥲

ممنون جواب دادی عزیزم خدا دوقلوهات رو برات حفظشون کنه 😍🤲🤲

مرسی عزیزم نگران هم نباش ب فا ل نیک بگیر تو هم دوبار انتقال دادی ممکنه دوبار لانه گزینی ببینی 

سلام‌خانوما من امروز روز سوم‌انتقالمه دوتا جنین بلاست ۵ روزه انتقال داده بودم‌. از دیشب یه درد شبیه ...

نگران نکن خودتو عزیزم. جنینا الان فک نکنم انداژه نخود شده باشن الان تا جایی ک میدونم خیلی  کوچولوئن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام‌خانوما من امروز روز سوم‌انتقالمه دوتا جنین بلاست ۵ روزه انتقال داده بودم‌. از دیشب یه درد شبیه ...

والا عزیزم من چیزی نمیدونم ولی فکر نکنم جنیین انقدر راحت دفع شه یا معلوم باشه

نگران نکن خودتو عزیزم. جنینا الان فک نکنم انداژه نخود شده باشن الان تا جایی ک میدونم خیلی  کوچو ...

اره راستی جنیین اون اندازه نیس ک دفع شه