2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها.... یه سوال من انتقال جنین داشتم امروز روز ۱۲ ام بود ،از ۲روز پیش بی بی گذاشتم یه هاله ...

عزیزم من قبلا iui  کردم دقیق صبح روز آزمایش لک داشتم البته از لک گذشته بود ... بخاطر همین سهل انگاری و اینکه پریود شدم نرفتم آزمایش بدم و داروها رو قطع کردم 

دو هفته بعد علائم حاملگیم مشخص شد تهوع و... یه بی بی چک گذاشتم مثبت شد 

ولی سر همون سهل انگاری و قطع دارو شانسمو از دست دادم 

شما هم امیدت رو از دست نده خودت میگی بی بی چک هاله انداخته ازمایشت هم مرز بوده 

داروها رو ادامه بده  فردا یه بی بی دیگه بزن اگر مثبت شد خیالتم راحت میری آزمایشتم میدی و انشاءالله که با خیال اسوده++++++ +++++++++++++++

پزشکت هم دوز داروها رو زیاد میکنه لکه بینی هم برطرف میشه

سلام مهربونای عزیزم.دخترای قشنگ وناز صبح آدینه تون بخیر   خیلی التماس دعا دارم از همه شما. دا ...

الهی به سلامتی عزیزم

خوشبخت بشن ایشالله

عزیزم قربون قدمشون🥰🥰😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به خاطر انفارکتوس جفت ۳۷ هفته ختم بارداری دادن و گفتن باید بری پیش پریناتولوژیست منم ارومیه خو ...

مباااارک باشه عزیزم

خداروشکر که حالتون خوبه

چشم و دلت روشن🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من قبلا iui  کردم دقیق صبح روز آزمایش لک داشتم البته از لک گذشته بود ... بخاطر همین سهل ا ...

مرسی از جوابت عزیزم..پس بازم بی بی میزارم ببینم پررنگ میشه یا نه...

دارم داروهام رو ادامه میدم....تا ببینم چی میشه 

ممنون گلم

🌱

عزیزم به خاطر انفارکتوس جفت ۳۷ هفته ختم بارداری دادن و گفتن باید بری پیش پریناتولوژیست منم ارومیه خو ...

خداروشکرررر

الهی صدهزارمرتبه شکر ک بسلامت رفتین خونه و خونه تون نورانی شد😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم ببخشید بازم سوال میکنم شما لکه بینیتون به چه شکلی بود ؟

عزیزم منم از روز هفتم یا هشتم لکه بینیم شروع شد اولش یکم روشن بود بعد قهوه ای شد، بعد یه روز بود یه روز نبود، تا هفته هفتم همینطوری ادامه داشت، یکبار هم خونریزی ضعیف داشتم ولی شکر خدا دیگه قطع شد.

من که دلم روشنه برای شما هم لکه بینی لانه گزینیه، فقط تو رو خدااااا استرس نداشته باش بزار همه چیز خوب و عالی پیش بره 😭😭😭😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستانی که آی وی اف مثبت داشتید استراحتتون چطور بوده زمان انتقال

من ی هفته اول بیشتر کارهاروشوهرم میکرد

خودم در حد برنج کته گذاشتن وغذا گرم کردن و سرویس رفتن پاشدم

هفته دوم تقریبا بیشترکارهامو کردم اما با احتیاط و استراحت بین کار

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستانی که آی وی اف مثبت داشتید استراحتتون چطور بوده زمان انتقال

عزیزم من استراحت خاصی نداشتم مثل روزای دیگه، فقط جاروبرقی و طی نکشیدم وزن سنگین بلند نکردم، پله هم نرفتم. وسط کارامم هر نیم ساعت پنج دقیقه مینشستم و بعد دوباره ادامه کارم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم از روز هفتم یا هشتم لکه بینیم شروع شد اولش یکم روشن بود بعد قهوه ای شد، بعد یه روز بود یه ...

سحر جان مرسی برام نوشتی دیروز نماز صبح لک دیدم خوشحال شدم گفتم حتما لک لانه گزینی و چون تموم شد خوشحال شدم ولی امروز صبح که بازم دیدم دست خودم نیست ناراحت شدم تجربه های تلخم اومد جلوی چشام🥺🥺😔باور کن اکثر اوقات روز رو با دعا کردن و قرآن خواندن میگذرونم و از خدا آرامش میخوام ..سحر ببخش این سوال میکنم روی لباس زیرت میومد یا وقتی دستمال میکشیدی؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم ببخشید بازم سوال میکنم شما لکه بینیتون به چه شکلی بود ؟

من روزه هفتم ببخشید شورتم یکم لکه قهوه ای روش بود زیاد نبود فرداش نبود دوباره روزه نهم دهم یازدهم هم کمتر از روزه هفتم بود ولی دیگه نگرانی رو نداشتم نمیدونم گلشید جان بود یا معجزه بم گفتن دو سه روز لک داشتن منم دلم قرص شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️