2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشاالله سارا جون خدا از زبونت بشنوه ..انتقال اولم که روز یازده با دوازده دیدم که کم کم بیشتر شد پری ...

خدا رو شکر مال منم دقیقا رگه بود انشالله که دو قلو هستن به حق فاطمه زهرا. یا حضرت ابوالفضل دوستم رو نا امید نکن❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نمیدونن شرایطمو که، فکر میکنن طبیعی باردار شدم، ولی خب ما خودمون اصلا خونه خانم باردار نمیریم، م ...

طبیعی هم باشه سخته عزیزم باید درک کنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خونه مادر شوهرم هستم و بنده خدا مادر همسرم کارهامو انجام میده و من خانوادم دو سالی هست از تهران ب ...

سلام عزیزم خانواده همسرت میدونن آی وی اف کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستای گلم من سه شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم ازبعدازظهر دل دردای خفیف  پریودی دارم و ...

امیدوارم  نی نی ها توو دلت لونه کنند و بیای خبر خوش به ما بدی🌹نگران هیچی نباش

باور کن برای من اثر نداشت و پریود میشدم از عجایب این بدن من..

سلام عزيزم صبحت بخیر 

این سری لطفا به چیزهای خوب فکر کن مامان خانم 

منم دفعات قبل با وجود آمپول پروژسترون و شیاف سر وقتم پریود میشدم در واقع اثر نداشت 

من از روز سوم شروع شد تا هفتم ادامه داشت دقیقا 

کرفس تو این حجم زیاد نخور من یه تیکه کنار مرغم میذاشتم تا بتونم بو مرغ تحمل کنم ولی اصلا خورشت کرفس نخوردم تو بارداری

خدایا شکرت
خواهرهای گلم سیکل نچرال یعنی چی؟ دکتر بهم گفته از روز ۳ پریود شبی ۳ تا لترزول و از 8 پریودی ۲   ...

فکر کنم مهربون دو بار با این سیکل ضخامت بالا برد. وقتی استرادیول جواب نمیده. من سیکل نچرال بودم یبار گداشتن رحمم خودش به ضخامت برسه. بدون استرادیول معمولا میگن نچرال

خدایا شکرت
دوتا امپول باهم روزى دوتا شياف روزى دوتا دوقاستون

عزیزم ببین داروهاتم خوبن.... 

نگران نباش.... 

در ضمن اینطوری به قضیه نگاه نکن که چند درصده.... 

الان چون کیسه کوچیکه درصد برات بزرگ به نظر میاد.... 

کیسه بزرگتر که بشه این درصده هم پایین میاد.... 

تو فقط منظم داروهات رو استفاده کن و استراحت مطلق باش....

سعی کن یبوستم نشی.... 

آب بخور....

سالاد کنار غذات بخور.... 

روغن زیتون یه قاشق رو غذات بریز موقع خوردن..... 

انشالله به سلامتی بغلشون میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه نمیدونن شرایطمو که، فکر میکنن طبیعی باردار شدم، ولی خب ما خودمون اصلا خونه خانم باردار نمیریم، م ...

عزیزم اصلا اینطوری به قضیه نگاه نکن.... 

مگه بارداری طبیعی نمیتونه استراحت مطلقی باشه؟ 

عزیزم ماها چور درگیر این درمانها هستیم به اشتباه فکر میکنیم فقط بارداری طبیعی این چیزارو داره..... 

بارداریهای طبیعیم میتونن خونریزی داشته باشن.... 

میتونن جفتشون پایین باشه.... 

پس اصلا نگران این نکته نباش.... 

بگو دکتر گفته باید استراحت مطلق باشی.... 

بذار هر فکریم میخوان بکنن.... 

ببین دوستان گلم میدونم نه گفتن برا خیلیامون سخته.... 

اما خوب باید یاد بگیریم.....

ماها اول باید خودمون یاد بگیریم که بتونیم نه گفتن رو به بچه هامونم یاد بدیم..... 

هر چه قدر دیرتر یاد بگیریم مطمئن باشین به بچه هامونم نمیتونیم یاد بدیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم یه سوال دارم چرا بتا تزریق کردین؟این آمپول بتا واسه چی هست اصلا؟همه میزنن؟

عزیزم بتا رو برا کسایی که امکان زایمان زودترس دارن تجویز میکنن که ریه جنین کامل بشه که اگه زود به دنیا اومد نیاز به دستگاه نباشه.... 

یعنی احتیاطا تجویز میکنن.... 

من تو هر دو بارداریم داشتم... 

حدودای 27-28-29 هفته این حدودا تزریق میشه.... 

د‌وستان حرکت جنین چجوری باید باشه.من کلا زیاد حس نمیکنم و اگه ضربه ایی هست آرومه اکثرا.مثلا شب که می ...

عزیزم اگه همین روال بوده و همه چی تا الان خوب بوده یعنی طبیعیه.... 

فکر کنم مهربون دو بار با این سیکل ضخامت بالا برد. وقتی استرادیول جواب نمیده. من سیکل نچرال بودم یبار ...

قربونت برم شوره جون که جوابمو دادی 

دیگه ضخامتت با سیکل نچرال بالا رفت؟

لترزول و hmg داشتی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍