2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان عزیزم بابت همراهی و راهنمایی تک تک تون ک دیشب سعی کردین منو آروم کنین ممنونم ببخشید اگر ...

سلام فریناز جان 

خب خداروشکر آرم باش استرس نداشته باش استراحت کن زود برطرف میشه 

دقیقا منم همینطور بودم میدونم سخته و پر از استرس ولی چاره ای نیست 

نسرین جان سلام عزیزم..خوبی دوستم؟بهتری الحمدلله؟؟

سلام تمنا جانم بله خوبم خداروشکر 

همچنان استراحت مطلقم 

ولی از غذا خوردن افتادم و به شدت معده درد دارم 

میلی به هیچی ندارم حتی آب هم میخورم حالم بد میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تمنا جانم بله خوبم خداروشکر  همچنان استراحت مطلقم  ولی از غذا خوردن افتادم و به شدت ...

عزیزم...انشاالله به زودی خوب میشی ..الحمدلله که بهتری..این بی میلیها هم طبیعیه دوستم..اینجا بچه ها میگفتن چوب شور و نون خشک وبیسکوییت ترد خوبه..میخای شما هم امتحان کن..کاش به دکترت میگفتی برا درد معده ..احتمالا دارو بدن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم...انشاالله به زودی خوب میشی ..الحمدلله که بهتری..این بی میلیها هم طبیعیه دوستم..اینجا بچه ها م ...

تشکر گلم 

گفتم گفت سعی کن تا هفته هشت قرص نخوری و مدارا کنی 

بیسکوییت مادر میخورم 

فقط قرص ب۶ برام نوشته قرص معده ننوشت گفت یه سری چیزها رو رعایت کن 

سلام عزیز دلمممم..دیشب خیلیییی نگرانت شدیم دختر خووب.‌..الان بهتری؟؟کمتر شده خونریزی؟؟؟انشالله که بخ ...

سلام عزیزم

شرمنده روی همه تونم ک نگرانتون کردم😔

خونریزیم کم شده ب صورت رنگ تیره و قطره ای هست

حالا دیگه استراحت کنم ببینم خدا چی میخواد

ان شاالله ک از دعای خیرشما دوستان ختم بخیر بشه 🤲🏻🤲🏻😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام فریناز جان  خب خداروشکر آرم باش استرس نداشته باش استراحت کن زود برطرف میشه  دقیقا م ...

سلام عزیزم

آره خیلی استرسش بده

دیشب طفلی شوهرم بدتر از من رنگ ب روش نمونده بود از نگرانی

توکل بخدا دیگه❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والا من که شوهرم هر کی می خواست بیاد خونمون میگفت خانومم ناخوشه اونا هم نمیومدن ولی چه مادرشوهر بی م ...

آخه نمیدونن شرایطمو که، فکر میکنن طبیعی باردار شدم، ولی خب ما خودمون اصلا خونه خانم باردار نمیریم، مامانمم میخواد بیاد سر زده میاد که بلند نشم کاری بکنم. تازه میاد کلی کارامم می‌کنه 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم شرمنده روی همه تونم ک نگرانتون کردم😔 خونریزیم کم شده ب صورت رنگ تیره و قطره ای هست حا ...

خدا رو شکر عزیزم، استراحتتون ادامه بده توکل بر خدا ان شاالله زود قطع میشه و دیگه هم نمیاد 🤲

سلام عزیزم آره خیلی استرسش بده دیشب طفلی شوهرم بدتر از من رنگ ب روش نمونده بود از نگرانی توکل بخد ...

آره میدونم درد کشیده طبیب است 

همون که رنگش تیره شده خطر رفع شده ولی استراحت کن از جات بلند نشو انشاالله دفع میشه راحت میشی 

خداروشکر که بهتری 

سلام عزیزم آره خیلی استرسش بده دیشب طفلی شوهرم بدتر از من رنگ ب روش نمونده بود از نگرانی توکل بخد ...

عزیزم یه چیزی در مورد هماتوم بهت بگم، تا زمانیکه هماتوم داری و کاااامل جذب یا دفع نشده، هر زمان که زیاد سرپا وایسی یا کار بکنی یا ماشین سوار شی به خونریزی میفتی، چون فکر کن یه توده خون معلق توی رحمه که تنها اتصالش به ساک یا جفته و مثل دیواره رحم نیست که مقاومت داشته باشه و نریزه، ممکنه تا دفع کامل هماتوم هر از گاهی دچار خونریزی بشی پس از الان بدون که اصلا نباید نگران بشی و اگر فعالیتی داشتی مثل دکتر یا سونو رفتن منتظر یه خونریزی باش ولی زود هم قطع میشه و تبدیل به لکه بینی میشه.

اینو گفتم که دیگه کلا استرس نداشته باشی و بدونی که طبیعیه و باید این دوران رو با آرامش بگذرونی تا زودتر هماتوم جذب و دفع بشه و به سلامت نی نی رو در آغوش بگیری عزیز دلم 🤲🌹 

یاد بگیر نه گفتن بخاطر شرایط خودت منم برام پیش می اومد اگه به من میگفتن کنسل میکردم ولی همسرم نه گفت ...

سلام عزیزم یه سوال دارم چرا بتا تزریق کردین؟این آمپول بتا واسه چی هست اصلا؟همه میزنن؟

سلام به همگی عزیزان خیلی وقت بود واسه اسباب کشی نشده بود بیام اما الان که همینجوری داشتم نگاه میکردم از تبریک ها معلوم بود خداروشکر خیلی ها مثبت شدن و از ته قلبم برای همتون آرزوی سلامتی کردم ایشالا بارداری راحتی داشته باشین ♥️

سلام عزیزم یه سوال دارم چرا بتا تزریق کردین؟این آمپول بتا واسه چی هست اصلا؟همه میزنن؟

سلام دوست خوبم بتامتازون برای تشکیل ریه بچه هستذ

اصولا برای نا ای وی اف ای ها یا خانمهایی که در خطر زایمان زودرس هستند تزریق میشه تا ریه بچه کامل بشه مه زود هم به دنیا اومد نره تو دستگاه 

د‌وستان حرکت جنین چجوری باید باشه.من کلا زیاد حس نمیکنم و اگه ضربه ایی هست آرومه اکثرا.مثلا شب که میخوابم دیکه حس نمیکنم تا ساعت ۱۱فردا حرکات ریزی حس میکنم دوباره حس نمیکنم تا ۵بعد ازظهر و میره تا ساعت ۹شب و همین روند ادامه داره.میشه ۳بار کلا در روز حس میکنم.الان این حرکت طبیعی هست؟۲۷هفته هستم