2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام سحر جان خدا قوت خسته نباشی بانو  منم دقیقا حس خوبی دارم نسبت به رقیه جان  احساس میک ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ بهتری شکر خدا؟ ممنونم گلم.

ای جانمممم، پس دیگه حتماااااا مامان شده ان شاالله 😍⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من بيرون رفتم اومدم ديدم خونريزي كردم زنگ زدم اورژاننس مطب گفت برو بيمارستان سونو كن عكسشو ب ...

نگران نباش عزیزم منم اوایلش لکه بینی و خونریزی داشتم ولی بعدش قطع شد، اوایل خونریزی رایجه فقط بیشتر استراحت کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اگر بدونی چقدر همکار و اقوام  منو ناخواسته یا خواسته چزوندن ولی من طوری وانمود کردم که بچه ...

ممنون عزیزم ..بهشون گفتم من و مه... بیخیال بچه شدیم  ..نمیخایم دیگه بریم دنبالش..شما هم اگ آرامش بچتون براتون مهمه هروقت دیگه ای هم دیدین مارو حرف بچه رو پیش نکشید شاید اصلا توی تقدیر ما بچه ای نباشه مقصر ما نیستیم ما تلاشمونو کردیم اونیکه باید میخاس نخاست 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
چقدر عین خودمی و‌چقدرم درکت میکنم ، کاش آدم یه‌کارش سخت جلو‌میره لااقل یه کارشم خوب و راحت جلو بره ا ...

توکل به خدا عزیزم ان شالله کار شما هم خوب پیش بره و امسال با یه نی نی ناز سال رو به آرامی به پایان برسونی عزیزم الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲

عاقااااااا نمیشه روی در خونه بزنیم از ورود مهمان جداااااا معذوریم؟؟؟ 🥺🥺 قشنگ از ساعت ۱ سرپام تا ه ...

چرا قبول کردی باید یه بهونه میاوردی من اوایل میگفتم سرما خوردم کسی نیاد خونم

خدایا شکرت
فریناز جان حتما هماتوم داری گلم  نگران نباش برو سونو انشاالله قلب رو هم میبینی و خیالت راحت می ...

نسرين جان ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته

شماره اورژانس هم ديگه جواب نميده ديروقت شده

بهم بگيد چيكاركنم؟

هماتوم شما چقدر بود ك اب شد؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاالله قربونت بخدا خودش میاد استرس من که نمی‌خوام بیاد من همش منتظرم علایم بیاد😢😢 انشاالله با دع ...

مامان رقیه سر ۷ روز دنبال علائمی واقعا خودتو اذیت نکن همچی رو بزار رو دوش خدا از دوش خودت بردار تا سبک بشی. از اینجا به بعد خواست خداس هر کاری می تونستی انجام دادی

خدایا شکرت
عزیزدلم سلامت باشی❤ ممنونم از دعای خوبت الهی آمین.  انشالله سونوی بعدی برات معجزه بشه و رحِمت ...

قربونت بشم عزیزم مرسی ممنون از دعای قشنگت الهی آمین خدا از زبونت بشنوه.  فردا میرم چندتا داروخانه ببینم گیرم میاد ممنونم از راهنماییتون عزیزم 💓💓💓💓💓💓💓

از ته ته ته ته ته ته دلمممم برات دعا کردم خدا برات اولاد سالم و صالح مقدر کنه و مثبت بشی به حق غریبی ...

انشاالله منم از ته ته قلبم قربونت برم♥️🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نگران نباش عزیزم منم اوایلش لکه بینی و خونریزی داشتم ولی بعدش قطع شد، اوایل خونریزی رایجه فقط بیشتر ...

هانيل جان 

٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته

شياف روزى دوتا دارم امپولم روزى دوتا باهم

فقط بهم گفت انوكسا رو قطع كن برو سونو برام بفرست تا بگم چيكاركنى

الان جواب نميده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

روزى دوتا دوفاستون هم دارم

سلام  منم یکشنبه هفنه ی بعد انتقال دارم با دکتر یوسف نژاد  ولی خیلی استرس دارم  و ...

سلام عزیزم انشالله مادربشی ب همین زودی ..شما برا یبوستت راهی پیدا نکردی؟منم خیلی یبوست شدید داشتم و دارم ..خیلی ببخشید اینو میگم ...طوریکه همون روز اول انتقال موقع دفع کلا فشار بهم میومد ..الان برا انتقال بعدی هم میترسم برم ...میترسم از همین یبوستم منفی شده باشه..

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
بچه ها من بيرون رفتم اومدم ديدم خونريزي كردم زنگ زدم اورژاننس مطب گفت برو بيمارستان سونو كن عكسشو ب ...

هماتومه عزیزم اکثر ای وی افی ها دارن. ان شالله میری سونو  قلبشم می بینی مثل من  که سوپرایز  شدم

خدایا شکرت
مامان رقیه سر ۷ روز دنبال علائمی واقعا خودتو اذیت نکن همچی رو بزار رو دوش خدا از دوش خودت بردار تا س ...

😢😢😢آخه همه از روزهای اول داشتن ..باشه قربونت برم بخدا که انقدر برام دعا میکنین حالم همین طوری خوب میشه میفهمم بخاطر دعاهایی هست که برام میشه ..چشم اول و آخر کار خداست ..خدایا خودت دست همه ی منتظرا و بگیر و دلشادشون کن منم بینشون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم