2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

الهی من فدات بشم به علایم نیست خواهر قشنگم. انشالله به سلامتی میری خونت و جوجه هات برات میمونن. گفتم استرس نداشته باش خدا جواب زحمتات رو میده. هر شب حدیث کسا میخونم اسم تو رو همیشه میگم اولش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام مامان رقیه جانم انشاالله که دست پر  برمیگردی نا امید نباش عزیزم  ما هم برات دعا میکن ...

قربونت برم نسرین جان انشاالله خدا بشنوه دعاهاتون رو فدات شم ..بخدا با این حالم برای همه ی باردارها دعا میکنم و به یادتون هستم منم 🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم مگه چند روزه انتقال دادی؟

با روز انتقال میشه هفت روز

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

عاقااااااا نمیشه روی در خونه بزنیم از ورود مهمان جداااااا معذوریم؟؟؟ 🥺🥺

قشنگ از ساعت ۱ سرپام تا همین الان 😭😭

خاله و مادربزرگ و مادر همسرم با خانواده هاشون اومدن خونمون یعنی قشننننننگ به فنا رفتم ⁦☹️⁩⁦☹️⁩

همسرمم خونه نبود خودشم با مهمونا رسید دیگه دست تنها همه کارا رو کردم، الآنم تقریبا رو به قبله ام ⁦☹️⁩😭

دوستان شما تعارف نداشته باشید مهمون قبول نکنید خیلیییی فشار میاد به آدم مخصوصا دست تنها 😥

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

عزیزمممم چراااا انقدرررر استرس میدی به خودت آخهههههه؟؟

بالا اولا که دستت پر نیست شکمت پره 😁 دوما که نی‌نی‌های خوبی داری قرار نیست مامانشونو اذیت کنن دارن آروم و بی صدا رشد میکنن، و در آخر اینکه کلا دنبال هر چیزی باشی کمتر میبینیش، این واقعیته هااااا، همین که بیخیال علائم بشی یهو میبینی یا ابالفضلللللل تمام علائم اومده سراغت ، پس بیخیالش شووووووووو کلا دختر خوب.

الهی که هم دستت هم دلت پر از حال خوش و نگاه خدا باشه عزیز دلم 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم نکن اینجوری با خودت. ندیدی همین جا خیلی از بچه ها علامت نداشتن و مثبت شدن؟ الهی ب همین ل ...

فدات شم چهار انتقال قبلیم هیچ علایمی نداشتم خیلی میترسم ببین یعنی فقط میگم خدایا به بزرگی خودت برام معجزه کن عزیزم نمی‌خوام انرژی منفی بدم ولی میگم خدایا اگه زبونم لال نشه باز آواره کدوم شهر و دیار بشم😭😭😭من که با اسپرم صفر و لوله های بسته غیرممکن طبیعی مادرشم ...ببخشین تو رو خدا انقدر این جا زجر و ناله میکنم ..گاهی وقت ها آرومم و گاهی وقت ها اشک چشمام سرازیر ..از یه طرفی هم خانواده ام همش میپرسن و کلی نذر و نیاز کردن و چشم انتظارن..قربونت برم انشاالله با دعای شما دوستان عزیزم ..خدایا هیچ زنی رو با بی اولادی امتحان نکن ..خدا دلت رو شاد کنه فدات شم

سلام عزیزم روز چندمته؟

با روز انتقال روز هفتم میشم🥺

الهی من فدات بشم به علایم نیست خواهر قشنگم. انشالله به سلامتی میری خونت و جوجه هات برات میمونن. گفتم ...

قربونت برم سارای قشنگ و مهربونم .. انشاالله فدات شم خیلی در حقم لطف میکنی خدا از زبونت بشنوه میدونی با علایم داشتن یه جورایی دل آدم قرص تر میشه خودش باعث میشه استرست کم شه.. الهی به حق حضرت علی اصغر دلت خیلی زود شاد شه و امسال مامان شی منم سرهردعاهام به یادتم بخدا ..یا حضرت علی اصغر دامن همه ی منتظرا رو سبز کن

عاقااااااا نمیشه روی در خونه بزنیم از ورود مهمان جداااااا معذوریم؟؟؟ 🥺🥺 قشنگ از ساعت ۱ سرپام تا ه ...

الهی عزیزم. خدا قوت اساسی.

خبر ندارن از وضعیتتون؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزمممم چراااا انقدرررر استرس میدی به خودت آخهههههه؟؟ بالا اولا که دستت پر نیست شکمت پره 😁 دوما ک ...

انشاالله قربونت بخدا خودش میاد استرس من که نمی‌خوام بیاد من همش منتظرم علایم بیاد😢😢 انشاالله با دعای شما دوستان عزیزم ..همش میگن چشم دیگ آروم میشینم ولی بازم فکرم مشغول ..فدات شم من و ببخشین همش میام التماس و ناله میکنم ..الهی نی نی قشنگت رو سالم بگیری بغلت ..وخسته نباشی امروز حسابی میزبانی کردی 

فدات شم چهار انتقال قبلیم هیچ علایمی نداشتم خیلی میترسم ببین یعنی فقط میگم خدایا به بزرگی خودت برام ...

ااای جان دلم. بخدا همه میفهمیمت. خودتو سرزنش نکن اولا اینجا نگیم کجا بگیم؟ بعدم باور کن خود این داروها بس ک هورمونی هستن کلا ادمو میریزن بهم. 

ببین چه الان هی استرس بگیری ک چی شده و... چه استرس نگیری این روزا میگذره . پس چ بهتر ک لذتشو ببری و از وجود نی نی ها تو دلت کیف کن. میدونم ادم به هر حال ب نتیجه فکر می کنه ولی حداقل این ی هفته رو فقط تمرکز کن تو کیف بردن از وجودشون از اینکه تو دلتن و... ان شاالله که نتیجه هم لذت بخش تر از این کیف ها باشه😍😍

میدونی همیشه قرار نیس اتفاقای قبلی بیفته که. من دو بار خارج رحمی شدم حالا اگه ی روز مثبت شدم قرار نیس باز استرسشو بکشم ک نکنه باز اونجوری بشه. دلیل نمیشه . و منم چ استرس بکشم چ نکشم اونی ک خدا مقدر کرده اتفاق میفته پس بهترین کار اینه که خودمو اذیت نکنم و ازش لذت ببرم.

به قول ما ترکا خوش اول😍😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱