2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
محلا جون به خدا حالت درک میکنم منم قبل انتقال اگه یادت باشه لکه بینیم قط نمیشد و خیلی ناراحت بودم تا ...

عزیزم هر کاری کردم نشد تگت کنم.

رقیه جان عزیزم، از طرف شما و به نیت تون هدیه خدمت امام صادق ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی که بحق امام صادق ع بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم و نی نیا محکم چسبیده باشن ب دل مامان شون و ان شاالله زیر سایه تون بزرگ بشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من روزی دو تا امپول پروژسترون دارم یکی صبح یکی شب جدا جدا  حالا پشتم کاملا ورم کرده&nbs ...

سلام نسرین جون 

من هم مثل شما بودم. چون دلدرد پریودی داشتم بعد از مثبت شدن، دکتر چهار تا پروژسترون و دوتا شیاف دادن بهم. که آمپولهارو صبح و شب تزریق می کردم. بیشترش باید کنار بیای باهاش اما پیشنهادی که مامای دکترم داد این بود که یک بطری کوچیک نوشابه یا آب معدنی رو پر کنم بگذارم فریزر و هر روز چند بار حالت وردنه مانند روی باسنم بغلطونم. اینطوری یک مقدار بهتر بود. و کلا هم بعد از تزریق جاش رو یک دقیقه ای فشار می دادم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشی عزیزم😘 قسمت خودت بشه به زودی اگه لایق باشم خیلی برات دعا میکنم انشالله این سیکل، آخرین ...

قربونت برم ممنونم مهربونم.💫 لطف می کنی، ماها بنظرم به انرژی مثبت و دعاهای همدیگه نیاز داریم. من فعلا وارد سیکل نشدم چون جنین ندارم، ولی دیگه انشالله تا مهر و آبان باید مجدد اقدام کنم.

سلام مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی با حال خوبت برای ماهم دعاکن

سلام عزیزم 

اوضاع و احوالت خوبه؟

منظور از روون بودن چیه‌ ؟

عزیزم یعنی سرنگ راحت حرکت کنه.... 

بعضا گیر میکنن.... 

وقتی تسلط نداشته باشی و از شانس گیرم بکنه خوب سختتر میشه تزریق.... 

قبل تزریق کنترل کن ببین سرنگ خوب حرکت میکنه! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام نسرین جون  من هم مثل شما بودم. چون دلدرد پریودی داشتم بعد از مثبت شدن، دکتر چهار تا پروژس ...

سلام دوست خوبم 

ممنومم بابت راهنماییت چشم این کار رو هم انجام میدم 

دست گلت درد نکنه عزيزم 

❌❌❌❌❌❌❌سلام خانما خوبین ببخشید من سونو شدم روز 12پریودیمه ضخامتم 9/4بود سه خطی من روز 8پریود سونو شدم ضخامتم 9/7بود الان کم شده بود گفت انتقالم میشه روز 7تیر این مشکل ساز نمیشه کسی اینجور بوده؟؟؟؟۹خیلی بالا نیستش من شنیدم ۷باید باشه بعد من روزی ۶میل استرادیول میخورم چرا به جای زیاد شدن کم شدش تو رو خدا جواب بدین دستتون درد نکنه من هیچ سر درنمیارک

❌❌❌❌❌❌❌سلام خانما خوبین ببخشید من سونو شدم روز 12پریودیمه ضخامتم 9/4بود سه خطی من روز 8پریود سونو شد ...

والا من اصلا اون موقع که رفتم برا سونو بهم حرفی از ضخامت نزدن فقط گفتن خوبه بیا برا انتقال ب نظرم خودتو در گیر نکن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عه یعنی مهم نیس کم شده اخه یکی میگف بده یهو کم میشه کلا میریزه

نمیدونم میگم من چون نمیدونستم استرسش هم نمیکشیدم الان خیلی بچه ها اینجا استرس ضخامت و دارن ب نظرم اگه از نظر دکترت اکیه نگران نشو 

مامان رقیه مهربونم چقدر شما و بچه ها بهم آرامش دادین آن شالله خدا پاسخ محبتتون رو بده عزیزم فقط میتو ...

قربونت برم محلا جون خدا رو شکر آروم تر شدی عزیزم دیگ این جا تنها جایی که هممون خیلی راحت از مشکلاتمون و احساساتمون میگیم چون همه همدردیم و همو درک می‌کنیم .. انشاالله فدات شم .. انشاالله برای خودت امسال بهترین سال زندگیت تا الان بشه و مامان بشی محلا جان

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم هر کاری کردم نشد تگت کنم. رقیه جان عزیزم، از طرف شما و به نیت تون هدیه خدمت امام صادق ع دعای ...

وای عزیزم قربونت برم چقدر تو خوبی آخه ..همش منتظر بودم برای منم بخونی ..امام صادق حاجت دلت رو بده از خدا میخوام به حق پنج تن برات معجز بشه و قبل دوا و دکتر طبیعی مامان بشی و بیای این جا بگی برات معجزه شد ..الهی ثواب این کارت هزاران برابر برگرده به زندگیت😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها بعدازمثبت شدن سیر میشه خورد؟مثلا توماست بریزم.یاتوغذا؟

میتونی همه چیز بخوری ولی ب اندازه حواست باشه فشارت هم نیوفته