2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیز دلم.چه خبر خوبی😍خدایا شکر.مبارک باشه . ان شالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی. برای من ...

سلام پروانه جون خوبم عزیزم. دیروز خیلی خوب بودم از امروز پر از فکر و استرسم ترجیح دادم بخوابم ک فکرم کمتر بشه. شما چطوری؟

سلامت باشی😘😘 اینقدر بیادتم، همیشه جلونظرمی میخاستم یه مدت از بارداریم بگذره اگه همه چی خوب پیش رفت تگت کنم بهت خبرشو بدم

به تلاشت ادامه بده و ناامید نشو اصلا. مطمئنم خبر بارداریتو بهمون میدی. من فقط دعا میکنم زوده زوده زود باشه چون خودم این انتقال آخر خیلی خسته و کلافه بودم و صبرم تموم شده بود.🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فداتشم.  روز ۱۰ بتا ۲۸۸  روز ۱۲ بتا ۹۷۲ روز ۱۴ بتا ۱۹۷۲

ای جونم ماشالله

آقا بتای دوقلویی قشنگ متفاوته😍😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 😭😭😭😭😭😭 اینا اشک شوقه فرزی جونم مبارکت باشه دختر خیلییی خوشحال شدم برات اشک ریختم خیل ...

بوس رو چشمای اشکیت😘😘😘😘 

انشالله قسمت خودت بشه و بغلشون بگیری👶👶❤

میبینی عزیزم منم با دعاها و لطفی که بهم داشتید به آرامش رسیدم برای بقیه ی راهم خیلی محتاج دعاتونم

قربون محبتت🤗

خداروصد هراز مرتبه شکر ایشالا ده روز دیگه صدای قلبشم میشنوی

شماهم ان شاالله انتقال خوبى داشته باشى

عزيزم توى دعاهام هستى بيشتر اوقات😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم امروز رفتم پانکچر سه تا تخمک داشتم فقط

ببين ب تعداد نيست اصلا

ب كيفيته

منم چهارتا داشتم دوتا جنين بيشتر نشد

تازه اونم گفتن گريد بى

اما روز انتقال يكى انتقال دادن و گفتن تو بلاست شدن عالى بوده

پس توكل كن بخدا و ازش بخواه مصلحتت باشه همين تعداد جنين و همين انتقال پيش رو😍😍😍🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واااااااااااای خداااای من. خدایا شکرررررت😍😍😍 خیییییییلی خوشحالم برات عزیزم. اشکم درومد از ذوق. ا ...

قربون چشای اشکیت عزیزم😘😘 خیلی خیلی ممنونم 

برا موندگار شدنش برام خیلی دعا کن 

انشالله دعاهای قشنگی که در حق من و دوستان میکنی به زندگی خودت برمیگرده انشالله خودتم به زودی زود به مراد دلت میرسی👶👶❤ 

بلاست شدن یعنی چی؟اگه امکانش هست میگید لطفا

عزيزم يعنى جنين هاى من رو سه روزه فريز كردن و براى انتقال از دو روز قبل از فريز دراوردن و رشد كرد و شد پنج روزه

ب جنين پنج روزه ميگن بلاست

جنين اگر امكان پنج روزه شدن داشته باشه بهتره ك بلاست كنن انتقال بدن

اگر نه ضعيف باشه همون سه روزه انتقال ميدن

از دوتا جنين من يكى ضعيف بود خوب رشد نكرد براى پنج روزه يكى عالى بود ك همونم شكرخدا هزاران بارشكرش مثبت شد

ان شاالله قسمت همگى🤲🏻🤲🏻

مبارکتون باشه😍😍

سلامت باشی ساره جون❤ قسمت خودت بشه به زودی👶👶

عزيزم يعنى جنين هاى من رو سه روزه فريز كردن و براى انتقال از دو روز قبل از فريز دراوردن و رشد كرد و ...

جنین های من هم سه روزه هستس

ببخشید زیاد سوال میپرسم

برای همه جنین ها رو از دو روز قبل میارن بیرون؟

ببين ب تعداد نيست اصلا ب كيفيته منم چهارتا داشتم دوتا جنين بيشتر نشد تازه اونم گفتن گريد بى اما ...

من سه تا تخمک دارم

تعیین جنسیت هستم

نمیدونم چندتا بشه اون جنسیت دلخواهم

فکر نکنم انتقال بدن باز دوباره انکچر میشم ماه بعد

دکتر زرنانی کجاست؟

فقط بیمارستان محب کوثر ویزیت میکنه روزای چهارشنبه ساعت ۲ به بعد. از اپلیکیشن ۲۴ میتونی انلاین وقت بگیری البته برا مرداد میشه فکرکنم ولی تماس بگیری کنسلی باشه بهت نوبت میدن

گاندی و نیکان هم میره ولی فقط مختص بیمارای مرکز هست