2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
باشه محلا جون قربونت برم انقدر به فکرمی ..گوشی زیاد دستم نمیگیرم یعنی شوهرم پیشم میگ گوشی استفاده نک ...

فدات شم عزیزم مرسی ان شالله شما هم بسلامتی با خبر خوش استریت کمتر میشه عزیزم. کار خوبی میکنی زیاد گوشی نمی‌گیری من که معتادم به گوشی. ولی بعد انتقال آن شالله سعی می کنم کمتر دستم بگیرم .کاش همه مثبت بشن و همه شاد باشم🤲🤲🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

مبارک باشه عزیزم مبارک باشه ان شالله که بارداری راحتی داشته باشی.الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

ممنون عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم رفتم سونو یه کنجد دارم انشاءالله این لحظه رو سایر دوس ...

الهی خدا را صدهزار مرتبه شکر عزیزم ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲

سلام عزیزم ممنون  ای بد نیستم درد خودش داره ...بچمم ان ای سیو بستری شد تنفسش مشکل داره فقط یع ل ...

عزیزمی بسلامتی چشم و دلت روشن.ان شالله بسلامتی با نی نی ناز ت میری خونه و شیر خودتو بهش میدی عزیزم مبارک باشه مبارکه 😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲

عاره كلا ازمايش زود دادنم من امتحان كردم اونم خوب نيس بااينكه مثبت بودم عددش كم بود هي باعث نگراني م ...

به سلامتی عزیزم

انشاالله به سلامت زایمان کنی

و خدایی که به شدت کافیست.
منم با دست چپ سختم بود اما الان با دست چپ راحت ترم امپول رو مثل کلاه قرمزی میگیرم تو دستم🤣🤣🤣 بع ...

😁😁😁😁نه من کلاه قرمزی رو ندیدم یعنی بچگیام نگا میکردم الان دیگه نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
طرف راست و خیلی راحت میزنم اما چپ سختتره ولی خوب اونم میزنم یکم دستات راه بیوفته اکیه فقط سرنگ و تست ...

منظور از روون بودن چیه‌ ؟

اره.واقعا رفتن به تزریقات سخته . حرف دلمو زدی.فک کردم فقط من این حس رو دارم.منم نمیتونم به تزریقاتی ...

منم میگفتم اگه اینبار تزریقاتی برم باید یکی دیگه برم اصلا اون قبلی رو نمیتوتم برم ولی عوض هم‌کنم بازم استرس میگیرم انگار استرس دکتر و درمان رفتنم میلیونها برابر میشه اما اگه خودم بزنم لااقل فقط وقتی دکتر میرم استرس میگیرم دیگه‌نه هر روز 

منظور از روون بودن چیه‌ ؟

بعضی سرنگا رو میخوای خالی کنید  باید زیاد فشار بدی تا مایع خالی شه من چنبار وقتی بدون داروو بالا پایین میکنم روون شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بعضی سرنگا رو میخوای خالی کنید  باید زیاد فشار بدی تا مایع خالی شه من چنبار وقتی بدون داروو بال ...

آهان فهمیدم‌حتما اینکارو‌ میکنم عزیزم ممنونم ازت

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

سلام مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی با حال خوبت برای ماهم دعاکن

یا رب العالمین