2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آره تا ى حدودى توكل بخدا تا ده روز ديگه ان شاالله قسمت شما😘😘

ان شاالله ۱۰ روز دیگه هم صدای قلب قشنگش رو میشنوی .😍😍مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها كسي ك hcg زده باشه روز انتقال تا چند وقت بيبي چكش كاذبه؟؟

عزیزم روز چند زدی؟ 

من انتقال دومم که منفی بود روز ۵ زده بودم اما بتام روز از 14 سیکل زیر یک بود. 

اما خوب انتقال سومم باز روز ۵ داشتم و شکر خدا بتام ۶۰۰ بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیززززززززم😘😘😘😘 سلامت باشی تمنا جون  ممنونم بخاطر دعاهای خوب و انرژی مثبتت ❤ انش ...

مرسی مهربونمممم..الهی آمین یا رب العالمین🤗🤗💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

مبارکت باشه عزیزم ان شالله ۹ماه رو بسلامتی بگذرونی😍😍

خدایا شکرت
اخه سونو ساك رو بايد همون چند روز اول انجام بدن نه ده روز بعد من استرس نديدن ساك رو هم داشتم انگار ...

آره واسه ساک باید بتات بالای ۲۰۰۰ شد بری ولی اونا واسه قلب میگن ۱۰ روز بعد بیا

اخه من اونروز ب منشى گفتم گفت دكتر هميشه ده روز بعد مثبت شد ازمايش سونو ميكنه بعد حساب كرديم ميشه ش ...

برا من اصلا از سونو حساب نکرد سنشو 🤔

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واى توروخدا چ تحمليييييييى🤣🤣🤣 من مامانم همش ميگه تنها ارزويي ك دارم اينه ك تو بچه دار بشى با اي ...

تابستون که سقط کردم بخاطر همین من و شوهرم هنوز ترسش بهمون مونده که نگفتیم..

وگرنه خیلی دوس دارم اونا هم خوشحال بشن..ولی تا تا دو سه هفته دیگه حتما بهشون میگم چون باید برام سیسمونی بخرن🤪

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه هایی که‌ مرکز رویان میرید. ایمونولوژی داره رویان؟بنظرتون برای انتقال دومم بهشون بگم ازمایش کاریو ...

بله  ایمونولوژی داره به دکتر بگوازمایش می نویسه اگه موردی بود ارجاع ایمونولوژی میده دکتر امیرچقماخی بود فکر کنم

خدایا شکرت
انگار دو روز عقب ترم

نگران نباش..دو روز چیزی نیست..منم هشت هفته و یه روزم بود که بهم گفت هشت هفته..نگران شدم چرا یه روز عقبه..دکتر گفت مهم نیست اما من همش بهش فکر میکردم..بعد تو ان تی  دوازره هفته تمام رفتم گفت دوازده هفته و سه روز...یعنی سه روز جلوتر..

بچه ها من ب هيچ كس نگفتم هنوز ب نظرتون صبر كنم تا سونو قلب بعد ب خانوادم بگم يا الان بگم؟ اخه دوست ...

من بودم ب مادرم میگفتم اما اگه میبینی ب کسی میگه نگو 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بله  ایمونولوژی داره به دکتر بگوازمایش می نویسه اگه موردی بود ارجاع ایمونولوژی میده دکتر امیرچق ...

شوره جون برا سونو رشد جنین شما ۲۸ هفته رفتین یا ۳۰ هفته؟ 

سلام من رفتم سونو گفت الان براى قلبش هنوز زوده كوشولوئه هنوز ٥هفته و ٦ روزم و ساك باردارى و جنين ...

بسلامتی عزیزم فک کنم ۳ روز دیگه میرفتی قلب هم می دیدی من ۶ هفته دو روز قلب و دیدم دو روز قلبش تازه جنین داشت تشکیل میشد🥰۰

خدایا شکرت
مامان ماهک جان از سونو اومدی خب مون کن منتظریم 😍😍😍

ممنون عزیزم به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم رفتم سونو یه کنجد دارم انشاءالله این لحظه رو سایر دوستان منتظرمون هم تجربه کنن 

الهی آمین