2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم خداروشکر به سلامتی انشالله که ده روز دیگه میری و بهترین صدای زندگیتم میشنوی 😍😍😍

قربونت برم عزيزم

ممنونم ك بيادم بودى

خودت بهترى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

خیلی براتون خوشحال شدم .تبریک میگم بهتون .به سلامتی ان شاالله بارداری خوبی داشته باشید 🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سونو دکتر نشون نمیده منم پنج هفته و شش روز بودم ولی سونو داپلر رفتم که دیده شد 

آره اتفاقا ب همين فكر كردم

دل ميگه منم برم خودم بيرون سونو كنم🤣🤣

ازاد انجام ميدن؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلامت باشی خانوم باایمان و مهربون ممنونم بخاطر دعات عزیزم همچنین برای خودت🙏🏻❤️انشالله نی نی نازت ...

قربونت برم ان شالله كه تا اخر بارداري راحتي داشته باشه و فرشته( ها) تو بسلامت و خوشي بغل بگيرررري

من نه يه بنده رو سياهم كه انقد پررو هستم تو مشكلات ول كن ايمه نباشم😁قربون امام رضااااا بشم ان شالله بحق جوادش همه چيز براتون عالي وراحت پيش ميره🤲🥰

من سر پسرم تا دكترم گفت  اي وي اف  ديدي ادم چقد درمونده ميشه  و تو تي وي راجع به سرپرستي بچه ها ميگفتن من با همسرم مطرح كرديم و يپول خيلي ناچيز قرارشد به يكي از بچه هاااا بديم هرماه، باورت نميشه بعد دوسال تازه فهميدم تاريخ تولد پسرم دقيقاااااااا همون روزي و ماهيه كه من سرپرستي اون بچه رو قبول كرديم ( دقيقا سال بعدش)يعني هنووووووزم ياد اون لحظه كه تاريخ رو اتفاقي ديدم ميفتم گريم ميگيره

واقعااااا خدا و ايمه مهربونتر از چيزي  كه هستن كه ما فكرشوووو بكنيم😍

من نمی‌دونم حالا چی میشه یه هفته دیرتر بگن بیا واسه قلب که ما هم استرس تشکیل نشدن قلبو نکشیم.به منم ...

اخه سونو ساك رو بايد همون چند روز اول انجام بدن نه ده روز بعد

من استرس نديدن ساك رو هم داشتم

انگار فقط متكى ب ازمايش بود باردارى من بدون هيچ نشونى

بچه ها من ب هيچ كس نگفتم هنوز

ب نظرتون صبر كنم تا سونو قلب بعد ب خانوادم بگم يا الان بگم؟

اخه دوست ندارم فعلا كسى مازاد بدونه اما ميدونم ك دهن ب دهن ميشه

چون خانواده مون پرجمعيته

دقيقا٣٥ روز بعد انتقال برووووو قلبشم تشكيل شده امروز چندروز بعد انتقاله؟

٢٣روز

همون تايمى ك دكتر گفت همون حدودا ميشه٣٣ روز ميشه

حالا به احتمال زیاد همون یکی درمیان ادامه بدم تا ببینم بدنم چی جواب بده دیگه.بعد آنومالی دیگه چی هست ...

منم اکو قلب رو دادم..۲۲ هفته..امروزم که ۲۴ هفته و یک روزم بود تست تحمل گلوکز و یه ازمایش خون و ادرار دادم..حالم بهم خورد از پودری که ازمایشگاه میده😬..بعدشم بسته به نظر دکترت ۲۸ هفته یا ۳۱ یا ،۳۲ هفته سونوی رشد جنین رو باید بدی.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اخه من اونروز ب منشى گفتم گفت دكتر هميشه ده روز بعد مثبت شد ازمايش سونو ميكنه بعد حساب كرديم ميشه ش ...

اها تقريبا٢٥ روز بعد انتقال رفتي حدودا ده روز زود رفتي،

جلوتر بودي؟؟؟ يا عقبتر طبق سونو

من سر پسرم جلوتربودم اينسريم كه طبق سوونو اصلا بهم نگفت طبق حساب خودش كه عقبترم گفت👀

بچه ها من ب هيچ كس نگفتم هنوز ب نظرتون صبر كنم تا سونو قلب بعد ب خانوادم بگم يا الان بگم؟ اخه دوست ...

صبر کن بعد از قلب به همه بگو.خیالتم راحتره اون موقع.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بچه ها من ب هيچ كس نگفتم هنوز ب نظرتون صبر كنم تا سونو قلب بعد ب خانوادم بگم يا الان بگم؟ اخه دوست ...

نه نگو تا الان نگفتي اون دوره پراز فشار ١٤ روز هيچ كس نميدونست الانم نميخاد بگي بعد قلب بگو

اگه خيلي محكمي كه بعد ان تي خوبه براي خانواده ها😁