2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام فرزی جون آز ندادی به سلامتی؟ روز چند انتقالی؟

آها اینم بگم من از یه ماما  رژیم گرفته بودم برا بارداری ولی زیاد عمل نکردم تو یکی از نکته هاش گفته بود دنبه گوسفند رو شبا مثلا یه شب در میون بگیری رو گاز گرم شه ک میکروبی نباشه نخ ببندی بش یکمم نبات خرد کنی بزنی بش داخل واژن کنی من یه مدت انجام دادم خیلی برام خوب بود هم رحمم و گرم کرده بود هم عفونت نداشتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زی زی جون برا بارداری اولت چ روزی ازمایش دادی و  بتات چند بود عزیزم؟

عزیزم خوبی انشاالله؟؟

من روز ۱۴ بتام ۸۷۳ بود و روز ۱۶،، ۳۷۷۰ بود

فردا آز داری؟؟همش منتظر بودم بیبی بزنی دیدم گفتی نمیزنم..منتظر بودم جواب آز مثبتت و بدی بعد بهت پیام بدم انشاالله اینبار خدا دامن تو سبز کنه عزیزم علائمت که خیلی امیدوارم میکرد چند روز پیش انشاالله جواب آزمایشت هم مثبتشه خیالمون راحت میشه توکل بر خدا🙏

مرسی عزیزم ان شاالله خودت سری بعد خوشحالمون کنی پیاده روی حتما کن هم چربی های شکمت اب شن هم یه جورای ...

ممنون عزیزم برا این راهنمایی های خوبت پیاده روی که از اسفند پارسال میرم خیلی خوب بود برام طبعم سرده برا همین اصلا لبنیات نخوردم از خیلی وقت پیش اگه میشه پیج اون ژل رویال رو بهم بدی ممنون میشم چون خودم جای معتبری نمیشناسم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم انشاالله چند روز دیگ اشک شوق مثبت شدنت رو بریزی ..درد پریودی از علایم بارداری من این جا ا ...

فدات بشم عزیزدلم همچنین خودت الهی آمین 

ممنونم ازتون اینجا تنها جایه که میتونم حرف بزنم و شما خواهرهای گلم کلی بهم امید میدین ،حاجت روا شی انشالله❤️❤️

آخه الان گلشید میگه ۲۴ هفته اس  براش قطع نکرده.

من تا ۱۶ هفته پیش دکتر نازایی خودم رفتم.

بهم گفت ۱۲ هفته قطع

ولی وقتی بعد قطع، کمردرد شدم گفت شروع کن

بعد هماتوم و جفت سرراهی هم توی سونو انومالی داشتم

بعد ۱۶ هفته رفتم زیر نظر پره ناتال مرکز صارم

اون گفت شیاف رو تا ۳۶ باید داشته باشی

شیاف ضرر نداره

دهانه رحم رو سفت میکنه

😉