2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
منم وقتی برای انتقال رفتم  روز سوم پریودم بود دستیار دکتر گفت یه فولیکول ۲۰ داره دکترم گفت اشکا ...

الان دو ماه میرم که برای انتقال اماده بشم

ماه اول یه فولیکول ۱۸سمت چپ داشتم  کفتن این ماه صبر کن خودش ازاد میشه که شد

ماه دوم رفتم میگه سمت راست دو تا ۲۰و۲۲داری قرص ضدبارداری دادن  گفتن ماه بعد بیا

جالب میدونی چیه من تخمدان سمت راستم اصلاااا تا حالا فولیکول نمیساخت تنبل خان تشریف داشت😂😂الان فعال شده

اینقدر حالم گرفتست که نگو

البته گفت اکه مدل فولیکولت نمیدونم چه جوری بود مشکلی نداشت میتونستیم داروها رو شروع کنیم. اصطلاحش یادم نیست احتمالا برای شما جز همون دسته بوده

مرسی عزیزم 😍😍 ان شاالله قسمت خودت ♥️

وااای عزیزم مبارک باشه. انشالله صحیح و سالم به دنیا بیان و بغلشون کنی. دست راستت زیر سر ما. البته من یک جنین بیشتر انتقال ندادم ولی دوقلو دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرای گلم خوبید یه مدت نبودم خیلی سرم شلوقه ببخشید نبودم نمیدونم کدوم از کاربری ها مثبت شدن و ...

سلام نیکاد جانم اره طبیعی منم وقتی منفی میشدم همینطور بودم عزيزم نگران نباش 

نیکاد جان کی مجددا اقدام میکنی؟ 

جآن جان مبااااارکهههه مبااااارکهههه خداروشکر مامان خانمی🤗🤗🤗😍😍😍 انشاالله این دوران رو به سلامت ...

مرسی عزیزم 😍 ان شاالله که ب زودی قسمت خودت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان من روز سوم انتقال هستم واسم دعا کنید که انشالله مثبت بشم. روز اول و دوم زیر شکمم خیلی گرفتگی ...

سلام ملینا جان مبارک گلم به سلامتی انشالله با همین یه جنین مامان یه فرشته خوشگل میشی 

آره عادی نگران نباش دنبال علائم نباش 

همون گرفتگی ها علائم خوبی بوده 

منتظر بتاي خوبت هستیم 

عزیییزم خیلی مبارکه😍😍😍😍سرویس شدنتونم مبارک خواهر😂😂😂😂

مرسی عزیزم دستت درد نکنه 🤣🤣نکات نگهداری از دو طفل و یادم بده 

مرسی عزیزم دستت درد نکنه 🤣🤣نکات نگهداری از دو طفل و یادم بده 

دو‌جفت پای سالم یک اعصاب پولادین صبر ایوب😂😂😂😂😂چوب کبریت برای بازنگهداشتن چشم از شب تا صبح😂😂تا نکاتی دیگر بدرود😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام نیکاد جانم اره طبیعی منم وقتی منفی میشدم همینطور بودم عزيزم نگران نباش  نیکاد جان کی مجدد ...

آها خوبه خیالم راحت شد ممنون عزیزم تماس گرفتم مرکز گفت باید دو پریود بگذره پریود سوم بیا برا سیکل احتمالا بیفته آخرای مرداد یا اول شهریور که بتونم برم خودت چه خبر عزیزم سونو قلب رفتی به سلامت؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وااای عزیزم مبارک باشه. انشالله صحیح و سالم به دنیا بیان و بغلشون کنی. دست راستت زیر سر ما. البته من ...

مرسی عزیزم ان شاالله که چند روز دیگه مثبت میشی خدا بخواد مثل نسرین یکی رو دوتا میکنه😍

دو‌جفت پای سالم یک اعصاب پولادین صبر ایوب😂😂😂😂😂چوب کبریت برای بازنگهداشتن چشم از شب تا صبح😂😂تا ...

وای از اون موقع دارم میخندم ان شاالله خدا صبرش هم بده 😅