2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
انشاالله عزیزم مرسی بخاطر دعای قشنگت انشاالله خدا برای شما معجزه کنه و زودی به نی نی بیاد جا خوش کنه ...

الهی امین 

دعای شما هم دلمو آروم میکنه 

ان شاالله دعا هامون مستجاب بشه و همه بچه های تاپیک به هر آرزوی قشنگی که دارند برسند 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چشم چشم بخدا همش در حال صحبت کردن با نی نی ها هستم ولی خوب از این فکر ها هم میاد سراغم انشاالله فرین ...

ببين عزيزم بدن با بدن خيلى فرق داره سعى كن خودتو مقايسه نكنى مثلا بچه هايي ك ى هفته جلوتر از من هستن تو اين مقطع زمانى ك من هستم تهوع و درد سينه و اينا هم داشتن اما من هيچى ندارم و تا سونو نرم فكر نميكنم باردارم🤣🤣

اما حالا ميگم ك ج جور بود واسه من

از روز چهارم شروع شد ى كم گرفتگى زير شكمم و تيركشيدن تخمدانهام سردردهاى گهگاه و پادرداز روز سوم

روز ششم سردردطولانى چندساعته داشتم پاهامم ك كلا تا بعد مثبت شدن درد داشت و گاهى سوزش رحم و تخمدان داشتم روز٥و٧ اصلا هيچى نبود روز هشتم دردى مثل دلپيچه و سوزش توى ناف و دور ناف داشتم

از روز نهمم ك موعد پريودم بود دردهاى شديد پريودى ميومد و ميرفت

درد معده هم يكى دوروز بود

روز ١٢ و ١٣ هم ى كم سرگيجه داشتم و جلو چشمم سياهى ميرفت وقتى پاميشدم و درد هاى خفيف تر پريودى داشتم

ك ١٣ بيبى مثبت شد

ان شاالله بخق دردونه امام رضا حاجت دلتو ميده خدا و دست پر ميرى شهرت

ولى توروخدا اصلا خودتو مقايسه نكن

من حتى اوايل انتقالم تكرر ادرار شديذ داشتم ك بعدش تموم شد و روز١١ كلا نااميد نااميد بودم و همش گريه ميكردم ميگفتم ديگه واسه ادامه زندگيم هيچ انگيزه اى ندارم

ولى خدا خواست مثبت بودم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کوثر جون .. انشاالله حال نی نی ها خوب ..من فقط صبح ها انجیر میخورم ..حموم هم فعلا قصد رفتن ندار ...

همچنین برا خودت تو دلی های عزیزت قشنگ بهت بچسبن ،خیس میدی از شب قبل انجیر هارو من از این یبوست خسته شدم ام یعنی ،حموم که رفتم تازه امدم بیرون 😑

خدا از دهنت بشنوه یعنی علامت خوبیه من از همون فردا غروب بعد انتقال این طور بودم یکسره نیست بیشتر غروبها میشم انگار نمیدونم هی مثل جاسوس ها دنبال علامتم 🙈😂

شما چی خوبین استراحت کامل داری الان؟

ما راضی هستیم به همه چی فقط جاشو محکم کنه 🥺عزیززم میفهمم واقعان چی میگی

آره واقعا کوثر جون خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه من و شما هم دیگ این انتقالمون مامان شیم به حق خانم زینب🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
استرادیول سفید رنگه همونی که واسه ضخامت استفاده میشه

والا به من یه قرص گرد نارنجی داد. من استفاده کردم ببخشید بعد یک ساعت  رفتم دستشویی قرصه اومد بیرون ببخشید عذرخواهی می کنم .اشکال نداره بنظرت تآثیر گذاشته ؟ عجب گرفتااری شدیم     

الهی امین  دعای شما هم دلمو آروم میکنه  ان شاالله دعا هامون مستجاب بشه و همه بچه های تاپ ...

انشاالله دیگ فقط میتونیم در حق هم دعا کنیم خدا دل هممون رو شاد کنه عزیزم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
باشه از داروخانه میپرسم .یه عالمه آنوکسا هم داشتم که اونها رو هم یخچال گذاشتم با استرادیولهامو 🤦‍♀️

انوکسا واسترادیول مشکلی نداره یخچال باشه. الان هواگرمه منم میزارم یخچال

خدایا شکرت
باشه از داروخانه میپرسم .یه عالمه آنوکسا هم داشتم که اونها رو هم یخچال گذاشتم با استرادیولهامو 🤦‍♀️

انوكسا ك بايد باشه تو يخچال

قرص هم اشكال نداره بذارى

فقط همين امپول رو بپرس ان شاالله ك خراب نميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم پیاده روی خیلی کمک میکنه....  آب زیاد بخور....  بقیه اطلاعاتم کسایی که تجربش رو دا ...

سلام عزیزم مرسی چی بگم آنا جونم آب که زیاد میخورم اصلا بعضی وقتها میگم نکنه اینقدر آب میخورم داروها تاثیر نکنن.بازم مرسی عزیزم . بله بچه های اینجا که به لطف شما جمع شدن واقعا خیلی راهنمایی می کنن از خدا میخام همه عاقبت بخیر بشیم عزیزم.    

همچنین برا خودت تو دلی های عزیزت قشنگ بهت بچسبن ،خیس میدی از شب قبل انجیر هارو من از این یبوست خسته ...

انشاالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم ..آره از شب خیس میکنم صبح آب و خودش رو میخورم ..به من شربت لاکسی ژل داده هر هست ساعت یه قاشق میخورم اونم خوب ..آره منم دنبال علایمم ولی نی نی ها آرومن هی میگم یه علامت بدین به مامان ولی خوابت همش ..آره استراحتم تقریبا برای غذا و نماز و دست‌شویی پا میشم

پبام قبلی بهت تبریک گفتم الان میگم ان شاالله مثبت بشی  حواس واسمون نمونده 😎 ان شاالله تا آخر ...

اشکال نداره،منم حواسم نبود یه بار تبریک گفتی😂

ممنونم عزیزم ایشالا قسمت خودت بشه عزیز دل

همچنین برا خودت تو دلی های عزیزت قشنگ بهت بچسبن ،خیس میدی از شب قبل انجیر هارو من از این یبوست خسته ...

عزيزم روغن زيتون آب رو آتيشه واسه يبوست

منم انجير خيس ميدادم ميخوردم صبح ها ظهرها هم همراه غذام سالاد(خيار و گوجه و كلم بروكلى و ى كم هويج )روش ابليمو و يكى دوقلشق روغن زيتون ميزدم ميخوردم و يبوستم اوكى بود

الان فقط با همين سالاد راحتم

حتى رو برنج هم ميتونى روغن زيتون بريزى بخورى

برای افزایش آندمتر یه ژل هست که میزنن روی بازو البته اسمش رو نمیدونم  استرومارین  استراد ...

بله دکتر قرص استرومارین داد ه  دوباره چهارشنبه بم وقت داده ان شالله خیره مرسی عزیزم