2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی  از پاسختون عزیزم بله به من قرص استرومارین داد شیاف نبود ولی گفت داخلی استفاده کن شما شیاف ...

محلا جان

‌حتما لوبیا سبز رو هر روز مصرف کن

بصورت خوراک، 

کنار غذا، سالاد

هر مدلی که راحتی 

واقعا برای اندومتر خوبه و نتیجه خیلیییی خیلییییی خوبی میبینی

بچه ها توروخدا میشه راهنماییم کنید به دکترم دسترسی ندارم😭

کسی تو سیکل نچرال انتقال داده؟

می‌خوام ببینم ضخامت آندومتر چندبوده و اینکه کسی قبل انتقال سروم انترالیپید داشته؟

سلام بچه‌ها خوبید.صخامت آندومتر روز دوازده سیکل چند باشه خوبه؟

عزیزم معمولا تو آخرین سونو بین ۸ تا 12 باشه اوکیه.... 

البته من چون مدتیه اکتیو نبودم ممکنه یه کم بالا پایین گفته باشم اما فکر کنم همین حدودا بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی؟ برا یبوست نوزادم چیکار کنم؟ ۲۸ روزشه دوروزه بیرون رویش خیلی کم شده همش زور میزنه ...

عزیزم سلام.... 

والا برا من دکترشون گفته بود اگه چند روز بیرون روی نداشت یه گوش پاک کن رو بزن تو روغن زیتون آروم رکتال ماساژ بده.... 

من تا اینکارو میکردم سریع کار میکرد.... 

اما حواست باشه تبدیل به عادت نکنیا.... 

مثلا من تو نوزادی فکر کنم کلا دو سه بار بیشتر نیاز نشد.... 

یعنی اگه بیشتر نیاز بشه معلومه باید دنبال درمانش باشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی امروز رفتم سنو گفت ضخامت 5 و خرده ای بود گفت آندومتر خوب رشد نکرده چه کارکنم خیلی ناراح ...

عزیزم پیاده روی خیلی کمک میکنه.... 

آب زیاد بخور.... 

بقیه اطلاعاتم کسایی که تجربش رو دارن بهتر میتونن کمک کنن... 

بچه ها توروخدا میشه راهنماییم کنید به دکترم دسترسی ندارم😭 کسی تو سیکل نچرال انتقال داده؟ می‌خوام ...

عزیزم در مورد ضخامت تجربه ندارم اما اینترالیپیتید بله بودن دوستانی که داشتن و + شدن.... 

سلام خانوما 

من توی سیکل انتقالم ، سه پریودم سونو دادم گفت LDبخور تا ۲۱ روز بعد ک پریود شدی بیا سونو

گفت سیکلت ۴۵ روزست ،،، میخوام بدونم توی این ۴۵ روز انتقال میدن ؟؟؟

من ۲۳ خرداد روز اول پریودم بود روز ۴۵ سیکلم میشه ۵ مرداد ،،،، حدودی چندم انتقال میدن ؟؟؟

سلام به همگی امروز رفتم سنو گفت ضخامت 5 و خرده ای بود گفت آندومتر خوب رشد نکرده چه کارکنم خیلی ناراح ...

برای افزایش آندمتر یه ژل هست که میزنن روی بازو البته اسمش رو نمیدونم 

استرومارین 

استرادیول با دوزهای بالا 

قرص ال دی 

بادکش رحم و دور ناف 

یه امپول هم هست که واژن تزریق می کنند 

باز هم هر چی پزشکتون بگن ، عزیزم امیدوارم مشکل برطرف بشه و ضخامت اندومترتون بالا بره ، حتما پیگیر درمان باش چون یکی از فاکتورهای مهم برای بارداری ضخامت آندومتر هست 

گاهی اوقات پزشک حتی انتقال رو  درزمان سیکل یه مقداری به تعویق میندازه تا ضخامت اندومتر بالا بره نگران نباش کار نشد نداره