2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
من میذارم یخچال قبل از تزریق میارم بیرون 

پروژسترون رو اصلا یخچال نذار دختر

چون روغنیه نباید بذاری

حتی اینسری داروخانه ب من گفت خراب میشه بذاری یخچال

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهر های عزیزم من دورتون بگردم بازم رقیه اومد ازتون التماس دعا کنه امروز رفتم ششمین انتقال(مرحله دوم انتقال) 😅😅اون یکی نی نی رو هم آوردم تو خونه ..خاله های عزیزش برام دعا کنید جا خوش کنه تو رحمم و نه ماه مهمونم باشه و  این جا یه روز باهم براش اسم انتخاب کنیم فداتون شم محتاج دعا هستم خانم زینب خانم ام البنین حاجت دلتون رو بده به حق آقا امام زمان🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چجوری میزنی؟ چجوری آسپیره میکنی؟

من قبلا امپول زدم برا بقیه اول باسن و ب چها قسمت تقسیم میکنی با خط ذهنی +اینجوری بعد قسمت بیرونی رو هم ب چهار قسمت تقسیم میکنی ب بیرونی ترین قسمت میزنی 

یا از انتها باسن امپول صاف بذار یه دوسانت پایین تر بیا بزن 

اگه متوجه نشدی تو آپارات هست فیلماش 

خوده امپول وقتی سورنگ و در اوردم با کاغذش در و میشکونم سرنگ و پر میکنم با دستم صربه میزنم چنتا بعد یه جوری سرنگ و میکشم بالا ک چند قطره امپول بریزه بیرون اینجوری هوا نداره جاشو ک مشخص کردم با دست میگیزم سوزن و نود درجه وارد میکنم تزریق میکنم 

نمیدونم درست تونستم توضیح بدم یا نه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من قبلا امپول زدم برا بقیه اول باسن و ب چها قسمت تقسیم میکنی با خط ذهنی +اینجوری بعد قسمت بیرونی رو ...

آسپیره نمیکنید ک ببینی تو رگ نباشه؟

اره خوب توضیح دادی

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
چجوری میزنی؟ چجوری آسپیره میکنی؟

بعد برا اینکه وارد خون نشه وقتی امپول و وارد کردیم یکم ب سر سرنگ و عقب میکشیم اگه خون وارد نشد یعنی درسته ولی همونجایی ک گفتم بزنی نیاز نیس

بعد برا اینکه وارد خون نشه وقتی امپول و وارد کردیم یکم ب سر سرنگ و عقب میکشیم اگه خون وارد نشد یعنی ...

اره میدونم بعد خودت میزنی چجوری امپول رو میکشی عقب؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
آسپیره نمیکنید ک ببینی تو رگ نباشه؟ اره خوب توضیح دادی

تصویری 😅اون زرده جوریه که از خط باسن امپول و اینجوری میذاری دو سانت پایین تر میزنی اینجاها رگ نداره میخوای مطمئن شی همون سرنگ و عقب بکش ببین خون میاد یا نه

سلام خواهر های عزیزم من دورتون بگردم بازم رقیه اومد ازتون التماس دعا کنه امروز رفتم ششمین انتقال(مرح ...

الهی که به خیر و سلامتی باشه عزیزممممممم، برای این جنینات هم آیت الکرسی میخونم تا حسابی بچسبن به مامانشون 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هانی جون سلاااام. چی شد یاد من افتادی دختر خوشالم کردی منم کاربریت یادمه عزیزم فقط فکر میکنم عکست ا ...

سلام عزیزم من یهو یادت افتادم از دلم رد شد حس کردم مامان شده باشه بچه هام که گفتن ب تازگی انتقال دادی  از خدا میخوام خیلی زود با یه بتای بالا خبر خوشو بهمون بدی 

عزیزم من یه روزی همینجا خیلی استرس ازمایش ایمنیمو داشتم چند بار سوال کردم کسی جوابمو نداد ولی شما لطف کردی برام سرچ کردی و جواب دادی اون موقع واقعا ارومم کردی این لطفت یادم مونده بود عزیزم 😘😍

اره میدونم بعد خودت میزنی چجوری امپول رو میکشی عقب؟

من نمیکشم چون جاشو مطمئنم ولی همون تزریقشم ک فشار میدی سخته برا خوده ادم میخوای اول برا شوهرت یه ویتامین دی ای چیزی بزن بیاد دستت یا بده شوهرت بزنه

سلام خواهر های عزیزم من دورتون بگردم بازم رقیه اومد ازتون التماس دعا کنه امروز رفتم ششمین انتقال(مرح ...

عزیزم ان شاالله که خیلی قشنگ میچسبن ب دلت و مامان میشی محرم امسال از امام حسین حاجتت و میگیری