2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم‌‌. من الان اومدم سایت.  چند روزه خیلی مشغول بودم . خدارو شکر که مثبت شدی . تبریک میگ ...

سلام مرسی عزیزم ایشالله قسمت خودت قبل انتقال فقط ال دی میخوردم هیچ مراقبت یا تغذیه ی خاصی هم این سری نداشتم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه‌ها خوبید.صخامت آندومتر روز دوازده سیکل چند باشه خوبه؟

سلام دوست خوبم 

از هفت تا به بالا بستگی به شرایط رحمتون داره 

دوستانی بودن که زمان انتقال آندومتر 8 بوده و خداروشکر مثبت شدن 

عزیزم طبق دمای روش اگه اوکیه موردی نداره.....  حالا باز زنگ بزن احتیاطا بپرس.....

سلام آنا جون خوبی؟ برا یبوست نوزادم چیکار کنم؟ ۲۸ روزشه دوروزه بیرون رویش خیلی کم شده همش زور میزنه ولی بی فایده معلومه باد تو شکمش میپیچه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام آنا جون خوبی؟ برا یبوست نوزادم چیکار کنم؟ ۲۸ روزشه دوروزه بیرون رویش خیلی کم شده همش زور میزنه ...

با روغن زیتون دور نافشو به حالت دورانی به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده من خیلی براشون ماساژ میدادم. پاهاشو دوچرخه بزن بیار بالا صاف کن ببر داخل شکمش اینا خیلی تاثیر داره برای باد خالی کردنش موقعی که میخوای با پاهاش دوچرخه بزنی پوشکشو باز بذار همونجوری زیرش باشه کلی باد خالی میکنه طفلی. بعداز سه ماه کلا خیلی بهتر میشه این نفخ و کولیک

خداياشكرت....❤️ 
آره خب حتما بی تاثیره.چون دوتا دکترم فقط  هاش ام جی دادن.اما با این وجود معمولا 5 یا 6تا تخمک د ...

عزیزم تو که میگی پریود نمیشی کلا پریود نمیشی یا حجم خونریزیت کمه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه هاااا😥😥😥 این داروام واس من شده داستان نمیدونم چرا فراموش کردم بزارم یخچال😭

داروی چیه ؟ اعصابتو خراب نکن منم موقع پانکچر اولین بارم بود نمیدونستم داروخونه هم روش ننوشته بود آمپولا ۸ ساعت مونده بود بیرون هوا هم گرم بود پاییز بود رادیاتور روشن بود ،اینقدر اعصابمو خرد کردم چند روز بعد از یه داروخونه دیگه پرسیدم گفت هیچی نمیشه اشکال نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانمها من انتقال جنین دارم چی بخورم قبل و بعد انتقال .توروخدا شماهایی که مثبت شدید کمکم کنید .ده سال ...

عزیزم‌کارایی که خودم کردمو میگم

من همون موقع که از بیمارستان اومدم یه لیوان نشاسته با اب خوردم به این صورت که یه قاشق نشاسته رو تو اب ولرم حل کردم و ناشتا خوردم. بعدشم صبحانه پاچه خوردم ناهار مامانم ماکارونی درست کرد با شاید یه قاشق چایخوری رب و بدون ادویه فقط نمک. برای ظهرم لوبیا سبز برام پخت خوردم شامم سوپ سبک درست کرد . من سعی میکردم موقع نهار ماکارونی رو کم بخورم تا بتونم وعده های بیشتر بخورم. دوتا ظرف ژله درست کردم گذاشتم روزی یه کاسه میخوردم. به پهلوی چپ دراز میکشیدم رو به بالا هم اگر میخوابیدم زیر پاهام بالش میذاشتم. موقع نماز هم نشسته نماز میخوندم روزی سه وعده ۵ دقیقه ای تو خونه قدم میزدم موقع غذا خوردنم پشتم بالش میذاشتم لم میدادم. من بیش از اندازه رعایت میکردم. شاید به دردت بخوره. یه مورد دیگه هم اینکه موقعی که انتقال دادم تو ماشین دراز کشیدم تا خونه. امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام به همگی امروز رفتم سنو گفت ضخامت 5 و خرده ای بود گفت آندومتر خوب رشد نکرده چه کارکنم خیلی ناراح ...

اگه استرادیول مصرف میکنی به صورت شیاف‌ بزار،میگن خوبه اینجا هم بچه ها اینطور استفاده کردن،خودم هم از چهارشنبه دکترم گفت روزی ۲ تا بزار امروز میرم سونو ببینم بیشتر شده

اگه استرادیول مصرف میکنی به صورت شیاف‌ بزار،میگن خوبه اینجا هم بچه ها اینطور استفاده کردن،خودم هم از ...

مرسی  از پاسختون عزیزم بله به من قرص استرومارین داد شیاف نبود ولی گفت داخلی استفاده کن شما شیافه یا قرص نارنجی رنگ.