خيلي ممنونم سحر بازم مثل هميشه عارومم كردي
خداخير دنيا و اخرت بهت بده ان شالله🤲❤️
كسي كه زياد نميبينتش كه بخاااد بدونه چه پسريه بيشتر خانواده خودمن
مامانم هميشه اميد ميده اين بچه هايي كه اذيت ميكنن هميشه اقاتررميشن بزرگتر ميشن بعد٥/٦ سال
خواهرم اصلا اعصابشووو نداره ميگه بد تربيتش كردي يدونه بزني حساب كار دستش مياد🤣
بابام هميشه ميگه بيچاره اين بچه چقد اذيتش ميكني كه اين همش غر ميزنه😑🥺
واقعااا غراش بي دليله حالا ي ويديو ديدم زده بودن بي تفاوت باشين تا تموم كنن من بي تفاوتم باشم انقد ميگه كه قشنگ بگم چرا اخه
مثلا صبااا براي دستشويي يا كلا دستشويي بخداا انقد التماس ميكنم با زبون تشويق بر چسب اخرم انقد غر ميزنه وبا گريه ميره يكي ندونه فكر ميكنه چكارش كردم خوب چند روز بي تفاوت بودم گفتم بزار خودش بگه ببين ازصب نميگفت تا٣ خوب اينجوري كليه هاش اسيب ميبينه مجبور ميشم غراشو تحمل كنم و ببرم با گريه بيارمش
غذا هم كه خيلي بد غذاست خيلي اذيت ميشم ولي فقط ميگم بخوره اشكال نداره اون يكي خواهرم كه ميبينه ميگه يمدت بعش نده خودش گشنش ميشه ميگه بده،ولي٤ روز رفتيم مشهد غذااا نداشت غذاي هتلم نميخورد حتي يبارم نگفت من گشنمه حتي يبااااار ولي عوضش بهونه هاش صدبراربر شده بود تو حرم ميگفت نماز نخونيد بشينيد😑بلند ميشدم خودشو هلاك ميكرد با گريه با گوشيم سرگرم ميشد تا ميديد پا ميشم باز گريه و٠٠٠٠
ولي واقعاااا تربيتش مشاوره لازم داره بايد حتمااا برم چون بعد بچه دومي دو حالت داره يااايهووو خوب ميشه😁كه ان شالله همينطوره
حالت دومش كه ديگه من تركيدم رسما😐