2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچها سلام میگم من دیروز انتقال دادم الان بی ادبی نشه حالت ترشح دیدم خیلی ترسیدم چیکار کنم 😔 این بد ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله، نه گلم بخاطر داروها ترشحات زیاد میشه کاملا طبیعیه نگران نباش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا مقدارش رو نمی‌دونم فقط می‌دونم بالا میبره ، از دکترت بپرس گلم، اگر تا الان سابقه قند بالا نداشت ...

من خودم خیلی رعایت می کنم. دو روز دیگه خیلی مراعات کردم دیشب ضعف کردم کلی غذا خوردم

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تک رژیم قندم از قبل بارداری تا الان😅 هفته پیش ۹۸ بود ناشتام. دکتر گفت رژیم سخت قبلش و بعدش بگیر ...

الهی عزیزم، خدا رو شکر که با رژیم کنترل میشه. منم دیابت بارداری گرفتم از همون اولش، رژیم سختتتت هم دارم ولی ناشتا از ۱۱۰ پایینتر نمیاد، حالا شنبه باز باید برم آزمایش بدم توکل بر خدا ببینم چجوری میشه اوضاع.

رژیمت رو حسابی رعایت کن عدد قندت رو به دکترت بگو، چون ماهت بالاست ممکنه بهت قرص متفورمین بده که قندت کنترل بشه .

من خودم خیلی رعایت می کنم. دو روز دیگه خیلی مراعات کردم دیشب ضعف کردم کلی غذا خوردم

غذا مشکلی نداره فقط برنج و نون و ماکارونی و سیل زمینی و اینا نخور، بجاش جو دو سر، نون جو، دانه چیا ، تخم مرغ و اینا بخور رژیم من رو ببینی سر به کوه و بیابون میذاری 😅😅

رسما با کاه و یونجه دارم سر میکنم 😐😅

یکم سر پا بودم ناهار گذاشتم صبحونه خوردم دیدم این طور یهو شدم طبیعیه ؟؟

بله عزیزم کلا سعی کن یکسره کار نکنی بین کارها برو استراحت کن بعد بقیشو انحام بدی من اینکارو میکردم

خدایا شکرت