2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم در اسرع وقت با دکترت تماس بگیر، استراحت مطلق داشته باش فقط برای دستشویی بلند شو، آسپرین یا آنو ...

سلام سحر جان آسپرین از یکشنبه دکتر قطع کرد اصلا حرکت نمیکنم ر برای سرویس 

خوب بودم لکه بینی هم دوروز بود قطع شده بود ساعت 12 شب یکدفعه کلی خون ازم ریخت جوری که الان نوار بهداشتی گذاشتم 

عزیزم در اسرع وقت با دکترت تماس بگیر، استراحت مطلق داشته باش فقط برای دستشویی بلند شو، آسپرین یا آنو ...

فردا تماس میگیرم 

در روز دوتا آمپول دارم یکی شش صبح یکی شش غروب 

الانم دوتا زدم حالا نمیدونم فردا چیکار کنم سطح پروژسترونم کم نشه 

در واقع امروز چهارتا آمپول زدم تا الان 

فردا چه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا تماس میگیرم  در روز دوتا آمپول دارم یکی شش صبح یکی شش غروب  الانم دوتا زدم حالا نمی ...

ان شاالله قطع میشه نگران نباش ب خاطره همون هماتوم فردا زنگ بزن بپرس بگو چارتا امپول زدم بت میگن چیکار کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدای محبتت نه هنوز قطع نشده ولی رنگش از روشن به تیره تبدیل شده  🥺🥺

بازم خوبه دیگه کم کم با اون امپولی ک زدی قطع میشه نگران نباش فقط سعی کن بخوابی فردا هم اول وقت زنگ بزن مرکز 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فدات شم معجزه جان برام دعا کنید  مجددا دوتا آمپول زدم ولی خونریزی عجیبی بود وحشت کردم یک دفعه ...

عزیزم من معذرت میخوام مثل ادرار ازم خون رفت تا هفته ۹ هم لکه بینی داشتم نگران نباش عزیزم استراحت کن زیر پاهات یه بالش بذار پاهات بالاتر از بدنت باشه.

خداياشكرت....❤️ 
انشالله که برام دعا کن دوست خوبم  چه شب بدی بود 🥺🥺🥺

عزیزم من علاوه بر دوتا امپول روزی سه تا شیافم میذاشتم وقتی امپولام از هفته ۱۰ قطع شد تا موقع زایمان شیافو میذاشتم. حتما به مرکز یا دکترت بگو و اینکه گروه خونی خودتو همسرت هم بررسی کن اگر شما گروه منفی باشی و همسرت مثبت باید تو این شرایط امپول روگام تزریق کنی در سه مرحله یکبار الان یکبار هفته ۲۸ تا ۳۲ یکبار هم بعداز زایمان.

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزم تشکر من مثبتم  همسرم منفی اتفاقا دکتر ازم پرسید همین رو  چشم میپرسم

با مرکزتماس بگیر می تونی دو تا امپول با یه شیاف استفاده کنی. خودت مثبت باشی امپول رگام تزریق نمی کنن. خون قرمز خون تازس قهوهایی شده یعنی لخته ها دارن میان همچنان استراحت مطلق حفظ کن‌. به تهیه کن هر روز یک مقدار به بخور

خدایا شکرت

سلام دوستان گلم 

امروز روز انتقالمه منتظرم صدام کنن ازتون میخواهم با قلبهای پاکتون برام یه صلوات بفرستید 

از خدا میخواهم دامن همه سبز بشه و مخصوصا ماهایی که کلی تو این راه سختی کشیدیم 🤲🤲