2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
فردا میرم عزیزم ازمایش داروهام اسپرین ویتامین dوفولیک اسید دوتاامپول پروژسترون یدونه سیاف پروژسترون ...

انشالله فردا خوش خبری. ممنون سری پیش آنوکسا و آسپرین نداشتی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی دو تا آمپول دارم  غیر اون دوتا دیگه بزنم شوره جان؟

ان شالله كه چيزي نيست و انشالله كه هماتومت دفع شده باشه ديگه نگرانش نبااشي

براي سلامتي نيني و ارامش خودت صد تا صلوات ميفرستم🤲

انشالله فردا خوش خبری. ممنون سری پیش آنوکسا و آسپرین نداشتی؟

اسپرین داشتم بجای انوکسا هم هپارین بود

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ممنونم گلم. معده ام شکر خدا خیلی بهتر شده. ولی پام و کمرم و کلیه امونمو بریده فک کن پتو کشیدم دور پا ...

آره میدونم چی میگی منم یه وقتاییوسط زمستون شلوار پشمی میپوشیدم موقع پریودم.‌ ان شاالله زودتر خوب بشه عزیزم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ات شاالله که به سلامتی دوران بارداری رو میگذرونید 🙏🏻❤ خیلی بامزه تعریف میکنین و توضیح میدین 😍😍

قربونت برم ديگه رد دادم😅😑

ان شالله به زودي باحال دل خوب وارد سيكل انتقال بشين و تا اخرش همه چي بسلامت و خوشي طي بشه🤲

ممنون گلم ک جواب دادی. اره دارم پریود میشم حتما. فقط این دردا واقعا کلافه ام کرده. قشنگ اشکمو دراورد ...

عاره واقعااا اذيت كنندس با وجود امتحان كه ديگه بدترررررباز امتحان نبود ادم فقط دراز ميكشيد و بي دغدغه استراحت ميكرد خيلي بده ان شالله امشب درداش تموم بشه بتوني فردارو خسابي بهوووني 🤲

دوستای گلم میخواستم درد دل کنم من خواهرزاده ها و برادرزاده هام رو خیلی دوست دارم براشون میمیرم &nbs ...

الهی عزیزم ... 😔💔

بعضی حرفها خیلی دل آدم رو میرنجونه ....

اما اینم مطمئنم که پدر و مادرت منظور بدی ندارن، منظورشون این بوده که بهر حال شما تجربه تون از اونها کمتره و ممکنه اشتباه بکنید ، بخدا هیچ پدر مادری حاضر نیست دل بچه‌شو بشکنه الآنم اگر بفهمن که شما دلت شکسته قطعا برات توضیح میدن که سوتفاهم بوده و واقعا منظور بدی نداشتن، ان شاالله خیلییییی زود خودت مادر میشی و با تمام وجودت لمس می‌کنی که هرگز حاضر به ناراحت کردن بچه ت نیستی.

عزیز دلم، دل شکسته نزد خدا خیلی حرمت داره و عزیزه، با همین دل شکسته از خدا بخواه که خیلی زود دامنت رو به اولاد سالم و صالح به خیر و مصلحت سبز کنه تا دل پدر و مادرت هم شاد بشه ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

بچه ها من به شدت خونریزی دارم  هماتوم هم داشتم چند روز بود قطع شده بود ولی الان زیاد در حدی که ...

عزیزم در اسرع وقت با دکترت تماس بگیر، استراحت مطلق داشته باش فقط برای دستشویی بلند شو، آسپرین یا آنوکسا اگر داری قطع کن ، ان شاالله زودتر قطع بشه عزیزم 🤲🌹

هماتوم خونریزی کرده من با دکترم تماس گرفته بودم گفت دو تا امپول با هم بزن جلو خونریزی گرفت شد تحرک ا ...

زدم شوره جان الان دوتا آمپول زدم دعا کنید قطع بشه 

ببخشید رنگش تیره شده ولی همچنان میاد 

ممنومم ازت گلم 

فردا طبق روال خودم بزنم امپولارو؟ 

عاره واقعااا اذيت كنندس با وجود امتحان كه ديگه بدترررررباز امتحان نبود ادم فقط دراز ميكشيد و بي دغدغ ...

ممنونم عزیزم. شکر خدا شیاف اثر کرد و دردام رفت. فقط امیدوارم فردا دوباره اونجوری نشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله كه چيزي نيست و انشالله كه هماتومت دفع شده باشه ديگه نگرانش نبااشي براي سلامتي نيني و ...

فدات شم معجزه جان برام دعا کنید 

مجددا دوتا آمپول زدم ولی خونریزی عجیبی بود وحشت کردم یک دفعه هم اومد