2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
مبااااااركه عزيزم ان شالله بسلامت طي كنين دوران باقي مانده رو😍😍😍

فدات دعاکن فردا ازمایشمم مثیبت باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبااااااركه عزيزم ان شالله بسلامت طي كنين دوران باقي مانده رو😍😍😍

ميگم شما چطورى اونروز سراميك هاتو دستمال كشيدى؟ درد نداشتى بعدش؟؟

من امروز ديگه از خاك رو سراميكهام كلافه شدم اونروز پنجره ها باز بود طوفان اومد

نشستنى دستمال كشيدم گفتم شب همسرم بياد ى جاروبرقى بگم بكشه

بعدش زير دلم درد گرفته بود با اينكه زياد سعى كردم فشار بهم نياد

كلى ب خودم فحش دادم و ب غلط كردم افتادم پيش خدا😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی عزیزم از فردا میبرم درمانگاه اینجوری بهتره

باور کن اونا مثل خودمون با دقت نمیزنن خواهری برااونا مهم میست دوسه سی سی اینور اونور بشه ولی اگه اینجوری خیالت راحته برو  به من دارویhcg تزریق میکرد قشنگ اومدم خونه لباسم خیس بود کل امپول خالی شده بودولی توخونه چند دقیقه بیشتر دراز میکشم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

الانم نميتونستم ب كارگرم بگم بياد چون وقتى مياد خودم كمكش مبلهارو جابجا ميكنم ك تميز كنه زيرشو

الان چون هنوز سونو نرفتم و ب هيچكس نگفتم بارداريمو ديگه نگفتم بياد تميز كنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ميگم شما چطورى اونروز سراميك هاتو دستمال كشيدى؟ درد نداشتى بعدش؟؟ من امروز ديگه از خاك رو سراميكهام ...

با باسن هي خودموووو ميكشيدم جلو البته سراميكاي دور اتاق اشپزخونه وراهروووو و جلو در رو كشيدم ولي زير مبلااا بايد قشنگ يا قمبل كني يا دراز بكشي اونارو نكشيدم😂

ميگم شما چطورى اونروز سراميك هاتو دستمال كشيدى؟ درد نداشتى بعدش؟؟ من امروز ديگه از خاك رو سراميكهام ...

درد نه نداشتم ولي گوشم پر هوا ميشه يكم سرپا واي ميستم و ياكار ميكنن ديگه از شنبه كلا خونه رو كاري نكردم بهواي خون پشت جنين دارم رعايت ميكنم