2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سرنگ رو همونجور که از بسته در میاوردم داخل شیشه میکردم بذون اینکه قبلش مثلا باز و بسته اش کنم&nbs ...

نترس هیچی نمیشه عزیزم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
این مال دیشبه اخه امپول بتا زدم همش میترسم از اون باشه تو این تایپیک هرکی منفی میشه انگار ادم خودش م ...

عزيزم با ادرار ديشب زدى اگر با ادرار صبخ زده بودى قطعا قشنگ جيگرى بود و پررنگ تر

ميفهمم ماهم ناراحت ميشيم چون تك تك مون درد اينروزا رو كشيديم

والا منم خجالت ميكشيدم از اينكه من مثبت بودم دوستايي ك با من انتقال دادن منفى شدن

اما اينم حواسمون باشه ك اعلام مثبت شدنمون انرژى مثبت ميده ب تاپيك🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مگه بعدش هوا گيري نميكردي؟ چندواحد ميزدي؟؟ اگه مثلا ٥٠ واحد ميزدي در حد يخط بالا بايين شدن اشكالي ند ...

اره پنجاه واحد میزنم 

الان چهارروزه 

میگم مثلا هواگیری نمیکردم اصلا ب خدا بمن نگفت هواگیری کن 

عزيزم با ادرار ديشب زدى اگر با ادرار صبخ زده بودى قطعا قشنگ جيگرى بود و پررنگ تر ميفهمم ماهم ناراحت ...

بله عزیزم خداکنه همه دوستانی که اینجا هستن تا سال بعد این موقع بغلشون پربشه 

من سرنگ رو همونجور که از بسته در میاوردم داخل شیشه میکردم بذون اینکه قبلش مثلا باز و بسته اش کنم&nbs ...

نه بازو بسته نميخااااد همونجوري زدي درسته فقط يمقدار بيشتر بكش بعدش داخلش خالي كن كم پيش ميومد هوا بياد داخلش نگران نبااااش هيچي نيس

ینی کم و زیاد شدن دارو تو روند درمان تاثیر نداره؟

مال شما اونقدر کم نشده که اختلال ایجاد کنه تو روند درمانتون خیالتون راحت مثلا اگه گفته ۵۰ تا رو شما بیای ۳۰تا بزنی قطعا مشکل به وجود میدا ولی درحد چند سی سی مشکلی پیش نمیاد