2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
میترسم مثل مال نیکاد الکی مثبت شده باشه الان برات عکسشو میفرستم ببین

مال نيكاد هاله ش خيييلى كمرنگ بود و قطعا ى اتفاقاتى براش افتاده بود چون هردوتا مديكورش اونجور بود

اين قشنگ رنگ داره😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اينو كى زدى؟؟ قشنگ رنگ داره خانوم مباركه بايد از زبونت ب زور حرف بكشيم ك بياى بگى مثبتى؟؟😍😍😂😂😂

این مال دیشبه اخه امپول بتا زدم همش میترسم از اون باشه تو این تایپیک هرکی منفی میشه انگار ادم خودش منفی شده کلی غصه دوستامونو میخوریم بخاطر این نگفتم فردا ازمایش دادم مثبت بودم بیام بگم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزممم مبارکه مثبته، اگر مارکش یونی تست هست که قطعااااا مثبته چون این مارک بتای پایین رو نشون نمیده ...

بله یونی هست مرسی انشالله قسمت همه ارزومندا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
من نمیدونسم باید هوا گیری کنم اصلا بمن پرستار رویان چیزی نگفت 😥گفت بکش تو سرنگ و بزن 😭 الان امروز ...

عزيزم شما وقتى ك اندازه خط دوزى ك بهت گفته باشن كشيده باشى ديگه هوا نداره

اينا مثل امپولهاى ديگه نيستن كه همراهش كلى هوا بياد بعد مجبور بشى هواشو بيرون كنى

ان شاالله چيزى نيست نگران نباش

از اين ببعد همينجورى ك گفتم بكش

بيشتر از دوز بكش بعد همونجور ك سوزن سرنگ هنوز داخل شيشه س خالى كن تا خط دوز بايدى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خانما  لطفاا دقیق بخونین متن سوالمو جوابمو بدین اگر میدونین😢😢😢 من چهارروزه که سینا فک ...

مگه بعدش هوا گيري نميكردي؟ چندواحد ميزدي؟؟ اگه مثلا ٥٠ واحد ميزدي در حد يخط بالا بايين شدن اشكالي ندارن

عزيزم شما وقتى ك اندازه خط دوزى ك بهت گفته باشن كشيده باشى ديگه هوا نداره اينا مثل امپولهاى ديگه ني ...

من سرنگ رو همونجور که از بسته در میاوردم داخل شیشه میکردم بذون اینکه قبلش مثلا باز و بسته اش کنم 

الان شک افتاده ب جونم نمیدونم کم کشیدک نکشیدم 😔

از اونور میکم کم کشیده باشم روند درمان خراب میشه