2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه هفته ی دیگع میرم برا سونو قلب  خخخ خسته نباشید اشکال نداره حالا چنتا دونه

بسلامتي عزيزم دلم ان شالله قلب قشنگش صدو بيست سال بتپه❤️❤️

عاره اصلا مني كه انقد خوددار بودم تورژيم گرفتن الان وا دادم قشنگ😁

پس منم تا اونموقع میخورم سارا جان ..آسپرین و هپارین دادن بهم و شیاف و آمپول پروژسترون هم دادن و از ف ...

خب پس تو هم تا یه روز قبل انتقال بخور. خیلی برات خوشحالم حس خیلی خوبیه انتقال. عزیزم من سری اول پشت ماشین دراز کشیدم خیلی اذیت شدم سری دوم صندلی جلو رو خوابوندم و دراز کشیدم خیلی خوب بود اصلا اذیت نشدم ضربه ها رو هم کمتر میفهمیدم. وقتی هم اومدی خونه فقط فقط خونسرد باش و آرامش داشته باش یعنی مامان رقیه جان نگم برات که آرامش خیلییییی خوبه بی خیال باش و فقط هر لحظه ناامید شدی بگو من سپردم به خدا. اینا رو من سری پیش انجام دادم خیلی کمکم کرد آبم زیاد بخور. استرس نداشته باش به این فکر نکن جنین نداری و نمیدونم اسپرم مشکل داره و اگه نشه فقط مثبت فکر کن ببین دست پر میای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداي محبتت بشم من💞تونستي روزي هزار صلوات از طرف حضرت ام البنين بفرست هر١٤ روز رو هديه كن به يكي از ...

خدا نکنه عزیزمی..آره از اونروزی که اشتباه نکنم شما گفتی چله برداریم از اول ذی القعده زیارت آل یاسین برداشتم هر روز هم کلی آیت الکرسی و قدر میخونم ..چشم چهار قل هم میخونم و صلوات هم از روز انتقال میخونم و هدیه میکنم .. انشاالله به امید خدا 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من هنوزم شکمم کوچیکه..نشسته مشخص نیست باردارم..ولی امروز بهم گفتن رشدش خوبه .حتی یه هفته جلوتره...نم ...

ای جان عزیزممم، بارداری اولته؟ الهی که تا آخر بارداری راحت و سلامتی داشته باشی و سلامت هم زایمان کنی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خب پس تو هم تا یه روز قبل انتقال بخور. خیلی برات خوشحالم حس خیلی خوبیه انتقال. عزیزم من سری اول پشت ...

ممنون سارا جان حرف هات خیلی آرامش داد بهم و نفس عمیق کشیدم و گفتم خدایا به خودت سپردم آرامش خیلی مهم که من آدم استرسی هستم و خیلی فکر میکنم فکر کن اونقدری که حالت تهوع بهم دست میده یا مثلا من می‌دونم صبح زود باید جایی برم خوابم نمیبره ..نفس عمیق میکشم و از خدا حاجتم رو میخوام که انشاالله خدا هم برام بخواد و منم نذرهام رو ادا کنم ..سارا جون انشاءالله خیلی زود مامان شدن خودت عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنون سارا جان حرف هات خیلی آرامش داد بهم و نفس عمیق کشیدم و گفتم خدایا به خودت سپردم آرامش خیلی مهم ...

عزیزمی خدا رو شکر که یکم آرومتر شدی. میدونی من خدای استرس بودم بچه های قدیم میدونن من روزی که اومدم توی این تاپیک خیلی داغون بودم منم مثله خودت بودم اما الان اینقد آرامش دارم. ناراحت میشم نگران میشم استرسم دارم اما یه وقتایی. از خدا میخوام که خودش بهت آرامش بده اصلا بهش فکر نکن همش به مثبت شدن فکر کن منتظر خبرای خوبتم.

ممنونم عزیزم الهی آمین. انشالله خوابت تعبیر میشه و دقیقا عکس پروفایلت توی دلت جا خوش میکنه😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بسلامتي عزيزم دلم ان شالله قلب قشنگش صدو بيست سال بتپه❤️❤️ عاره اصلا مني كه انقد خوددار بودم تورژيم ...

مرسی عزیزم ان شاالله خودت بارداری راحتی داشته باشی اشکال نداره الان حامله ای ازادی 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزمی خدا رو شکر که یکم آرومتر شدی. میدونی من خدای استرس بودم بچه های قدیم میدونن من روزی که اومدم ...

ممنونم سارا جون واقعا آرامش داشتن نعمت بزرگی همه ی تلاشم میکنم چشم ..مرسی بابت دعای قشنگی که برام کردی انشاءالله

ای جان عزیزممم، بارداری اولته؟ الهی که تا آخر بارداری راحت و سلامتی داشته باشی و سلامت هم زایمان کنی ...

تابستون باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد..در اصل  می تونم بگم این اولین بارداریمه که تا اینجا رسیده .فک کنم بخاطر این زیاد شکم نزدم..انشالله شما هم تا اخرش براتون خوب و خوش پیش بره🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
مرسی عزیزم❤️❤️ کوچولوت چطوره؟ همه چی خوب پیش میره انشالا🙏

سلام ققنوس جان و دوستای عزیزم دیروز  دکتر بودم مشکل بزرگی برام پیش اومده نمیگم کسی استرس نگیره فقط از همه می‌خوام  برام دعا کنید برا بچم ....خدا به همه تون نی‌نی سالم بده ان شالله منم دعا کنید 

وای همه اینکارارو کردم اصلا هیچی مخصوصا اولا که شیر کمتره! من که کلا هواخوری میدادمشون و کرم میزدم و ...

هیوا جون دعام کن شرایطم  خیلی خوب نبود هفته بعد سزارین میشم ۳۷ هفته ....دعا کن بچم سالم باشه