2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

سلام ققنوس جونم قدم نو رسیده ات مبارک انشاءالله زیر سایه آقا امام زمان وپدر ومادر گلش عاقبت بخيريشووو ببينيد❤❤❤

حالِ جفتتون خوبه؟ زایمانت راحت بود؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم. من دلم برای شما خیلی روشنه عزیزم  امیدوارم به زودی تیکر بارداریتون ببینم و دامنتون سبز ...

فدای دلت بشم انشاالله خدا از زبونتون بشنوه خدا دختر نازتو برات حفظش کنه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه بسلامتی🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اع خیلیم خوب ممنون عزیزدلم ازتعریفات. منم جوری گفتی به دلم نشست. ایشون چه روزایی هستن؟ بایدچطوری وقت ...

ببین سارا جان 

ماشالله و چند نفر دیگه تو همین تاپیک الان مثبت شدن 

آره روز دوم و سوم میتونی بری 

باید نوبت تشکیل پرونده بگیری وکارات رو شروع کنی 

باید با همسرت بیایی شناسنامه و کارت ملی و کپی داشته باشی و هر چی مدارک پزشکی داری بیار الکی هزینه تراشی نمیکنن آزمایش و عکس جدید باشه قبول میکنن

عزیزم حالاهزینه به جهنم به طوری جورمیکنیم. مهم اون برخورد ومسئولیت پذیری و خوش برخوردی هست برام میخو ...

خب مام همه اینها رو داره فقط بحث معطلی برای ویزیت هست که متاسفانه توی ایران این قضیه هیچ وقت درست شدنی نیست و همه جا هم هست.

مراکز دیگه هم بچه ها راهنماییت میکنن حتما.

ان شاالله که خیلی زود به مراد دلت به خیر و صلاح برسی عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم دکترم دکتر مصطفایی بود قلبا خیلی دوستش دارم کلا انرژی مثبت میگرفتم ازش همیشه 

خداروشکر، واقعا خدای انرژی و قوت قلب من اصلا میبینمش آرامش میگیرم، امیدی که به آدم میده یه انسان به تمام معنا

والا من یک راست رفتم مام اصلا مراکز دیگه رو نرفتم، دلیلم هم بالاتر بودن آمار مثبت شدن و بروزتر و مجه ...

اهان ممنون عزیزم. برخوردشون خوبه؟ واینکه هزینه هاش چطوریه عزیزم؟ 

بخوام وقت بگیرم شرایطش چطوریه؟ من اصلا اطلاع ندارم

از طریق سایت نوبت اینترنتی بگیر  بازم تحقیق کن گلم  من چیزی رو که تجربه کرده بودم رو صاد ...

خیلی ممنون عزیزم ازلطف بی دریغت. توکل بخدای بزرگ

یعنی باید اینترنتی نوبت بگیرم؟ ازچه سایتی؟ 

بله انشالله همینطوره ازالان میخوام تحقیقات میدانی شروع کنم😅😅😅ازشماهابپرسم برم چون خودم که شناختی ندارم

ببین سارا جان  ماشالله و چند نفر دیگه تو همین تاپیک الان مثبت شدن  آره روز دوم و سوم میت ...

ممنون من فاطمه ام😊باشه عزیزدلم خوب شدگفتی شناسنامه اینها. حتماموقع اومدن میارم هرچی که دارم. 

عاره منم تو اطرافيانم زياد ديدم از لحاظ عاقل بودن و عاروم بودن واجتماعي بودن همه چي هميناااا قولم ز ...

سلام عزیزم خوبی لکه بینیت قطع شد ..آره کلا مردا بی خیال ترن ماهایی که همش تو خونه هستیم تمام فکر و ذهنمان پی درمان و چی میشه است ولی چون اونا سرکارن زیاد سخت نمیگیرن ..به قول قدیمی‌ها مرداد همشون عین همن ..عزیزم بهم برای پنج شنبه وقت انتقال دادن با نینی تو دلیت دعام کنیا فدات شم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خب مام همه اینها رو داره فقط بحث معطلی برای ویزیت هست که متاسفانه توی ایران این قضیه هیچ وقت درست شد ...

خیلی ممنون عزیزدلم. حالاتحقیق بکنم ببینم چی میشه. شکرخدا اینبار همسرمم همراهمه میگه هرجابگیری میریم. 

خخخ شیطونه میگه پاشم برم المان😂😂😂نه که خیلی پول داریم. 

جدای شوخی شماها واقعاخواهرای دلسوز منیدوبهترین راهنمایی رومیکنید. هزینه هاش چطوریه اونجا؟ نوبت که اره واقعامعطلی همه جاس. دکترشما کی بود عزیزم؟ 

سلام خوبي؟؟ كي ميري ان شالله براي انتقال؟؟

عزیزم الان وقت کردم بیام نت ..قرار دومرحله ای انتقال بدن یکی از نی نی ها رو پنج شنبه دوتا دیگ رو شنبه انتقال میدن ..شنبه برام چسب جنین داخل رحمی تزریق کردن..یکم زود نیست برای تزریق؟