2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست
ان شاالله که ضخامتت به خوبی میره بالا و توی سیکل انتقال مثبت میشی  روزی ۶ تا استرادیول داشتم ا ...

شماهم همین دستور تغذیه منو انجام بدین شاید کمک کنه تا یم ماه.هر روز فرتیل سی ام.کلم بروکلی ولوبیا سبز خام یاپخته هر روز.تخم کدو.تخم کتان تخم آفتابگردان باهم آسیاب کن هر روز ۳تا ق غ پر مصرف کن.دانه رازیانه هر روزی دم کن روزی ۳بار بخور ۳تا لیوان جدا جدا دم کن.

اگر تونستی طب سوزنی برای رحم برو خودشون بلدن بی تاثیر نیست.

پیاده روی و روحیه عالی

توکل به خدا ان شاءالله ماه آینده انتقال بدیم با بهترین شرایط.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چون جنینهای آخری هست که دارم همش میترسم ..اصلا دست خودم نیست شدیدا دچار اضطراب میشم 😔😔

رادیس جون منم از این پانکچرم همین سه تا جنین تشکیل شد چون شانس دوباره ندارم بخاطر اون منم میترسیدم .. انشاالله که با همین جنین های آخرت مامان میشی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله فدات شم سارا جون ..پس خیالم راحت شد همش میگفتم اثرش می‌ره ..عزیزم خدا از زبونت بشنوه ..سارا ...

خدا نکنه عزیزم. آره جانم خیالت راحت باشه 

من خودم همه ویتامینا رو یه روز قبل انتقال قطع کردم.

آنوکسا و آسپرین فکر کنم گفتی داری دیگه خودش کار خونرسانی رو میکنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مامان رقیه برات دعا میکنم همه چی برات خوب پیش بره و مثبت بشی 😍😘

فدات شم عزیزم خداروشکر شما دوستای عزیزم دارم و برام کلی دعا و انرژی مثبت می‌فرستید ممنون همتونم😍😘🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

😭😭😭الهی که خیلی زود خدا دلتون رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

😭😭😭وای نیکاد جان قربونت برم چقدر دعا کردم بیای بگی مثبت شدی خیلی خیلی ناراحت شدم از خدا میخوام به دلت آرامش بده خیلی درکت میکنم خیلی سخت دوباره شروع کردن و دوباره مطب و دوا و دکتر و از همه سخت تر این که بخوای از یه شهر دیگه بری که آدم داغون میشه با تمام وجودم درکت کنم و فقط از ته ته قلبم میخوام خدا جواب دل شکسته ات رو بده و طبیعی مادر شی قبل اینکه دوباره از اول شروع کنی و انتقال جنین بدی🙏🙏🙏🙏

گلم خدابه دلت ارامش بده کاش برامنم اصلا مثبت نمیشد بتام ۲۰۰بود قلب تشکیل نشد باشکنجه توخونه دارم ...

😭😭😭😔😔😔 انشاالله خیلی زود بازم مادر شی و برات بمونه و بگیری بغلت عزیزم

سلام عزیزم.فقط میتونم برای حال دلت دعاکنم.

امیدوارم زود خوب بشی وبتونی دوباره شروع کنی.

تونستین برین سفر حال وهواتون عوض بشه  

کار خدا بی حکمت نیست.بسپار به خودش

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خدا نکنه عزیزم. آره جانم خیالت راحت باشه  من خودم همه ویتامینا رو یه روز قبل انتقال قطع کردم. ...

پس منم تا اونموقع میخورم سارا جان ..آسپرین و هپارین دادن بهم و شیاف و آمپول پروژسترون هم دادن و از فردا هم روزی نصف دگزامتازون که گفتن مثل پردنیزولون عمل می‌کنه بهم دادن ..

سلام عزيزم منم حالت تهوع ندارم  اشتها هم دارم اون حالت‌های قبل همه از بین رفته  به نظرت ...

عاره باباا من همين بي اشتهايي كه ميگم تازه كمترازيهفتس قبلش اوكي ميخوردم الانم تو طول روز ثابت نيس صبونه راحتترم ناهارو شام سختمه خوردن 

اين دردايي كه ميكم مطمينم سر پسرم ديرتر شروع شده بود نزديكاي ان تي و بعدش نه تو هفته ٨،

بخاطر همين اصلاااا و ابدا به اينا فك نكن ان شالله يكشنبه ميري قلب خوشگلشوو ميبيني خيالت راحت ميشه 🤲💜بعد دغدغه مرحله بعدي😅😍

ببخشيد يهوووو گوشيم وسط تايپ كردن خاموش شد

خداروشکر انشاءالله که تا بدنیا اومدن بچه دیگ لکه بینی نداشته باشی با خیال راحت طی کنی دوران بارداریت ...

فداي محبتت بشم من💞تونستي روزي هزار صلوات از طرف حضرت ام البنين بفرست هر١٤ روز رو هديه كن به يكي از ١٤ معصووووم

چله هم بردارررر

ايت الكرسي و ٤ قل هرروز براي جنينات بخون

ان شاللله تا سه هفته ديگه با يبتاي عالي ميااااي به اميدخدااااا🤲😍🤩

ممنون عزیز دلم     این دوران رو بسلامتی سپری کنی و نی‌نی‌ت به شادی بیاد بغلت     ...

چقد قشنگ دعاااااا كردي🥺💞💓

قربون دل مهربونت بشم من❤️

ان شالله شماهم با يه انتقال اول ساحب اولاد سالم و صالح ميشين اونم دوقلووووووو به اميدخداااا🤲

خداروشکر خودت بچه داری الهی خدا حفظش کنه برات و ایشالا نتیجه بگیری طبیعی باردار بشی ولی اخخخ اگه من ...

ان شالله كه لطف خدا شاملت بشه قبل اينكه بري برا انتقال بياي بگي طبيعي باردار شدم🤲

من ير پسرم يتاپيك ديگه بود ميرفتم يخانم بود حفت لوبه هاش بسته بود فقط اي وي اف ميتونستن باردار بشه پسر اولش دوسالش بود باز انتقال داده بود مثبت شده بود از اهوازم بودن

باخودم ميگفتم واقعااااا چه كششي و تواني دارن من فقط اگه مثبت بشه غلط بكنم اسمي از بچه بيارم مردم چقد اعصاب و حوصله داااارن تازه اونموقع اول كار بودم سختياي بارداري و بچه داري رو نكشيده بودم

شايد الان بعد ٤سال ديدن اون ينمونه برام قوت قلب بود هستن ادمايي كه اينكارو ميكنن حتي براي بچه دوووووم

ان شالله كه كار شما به اينجااا نميكشه يا دوقلووو ميشه يا يهوووو طبيعي بعدش باردار ميشي 

ولي اين حرفت قشنگ منو ياد خود٤ سالم پيشم انداخت🙂