2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
دقیقا شانسه من سری پیش با سه روزه باردار شدم این سری با پنج روزم نشدم چی بگم زمان مادر شدن منم نرسید ...

انشالله که دوماه دیگه مامان میشی.

آره عزیزم میتونی بازم از بچه ها بپرس چون من آسپرین نداشتم آنوکسا داشتم که یهو قطع کردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله سقط راحتی داشته باشی یعنی شما بچه داری شکرخدا؟

بله گلم

بچه دوم دوسال ونیمه اقدامم 

که براتعیین جنسیت رفتم تخمک خوب نداشتم

طبیعی هم نشد هرچی گفتم عکس رنگی بنویسید من مشکلی ندارم دوسال دکتراروچرخیدم

بعددوسال نیره تمیزی تومام برام عکس رنگی نوشت که ماه بعدش بادوباراقدام باردارشدم که اونم اینطوری شد

راضیم به رضای خدا 

هرچی صلاحه

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزم فقط میگم خدایا دل خوش اینم میدونم میبینی چیا کشیدم تو‌ این سه سال تو این راه سخت خودت دس ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم بدون که همه دوستانی که اینجا هستیم از جون و دل حس و حالت رو درک میکنیم هیچ چیز نمیتونه بهت آرامش بده خدا کمکت کنه

امیدوارم به زودی زود دلت شاد بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خواهر خیلی متاسفم حالتو میفهمم با جونو دل برات ارزو میکنم خدا بهت ارامش بده من بعد ۳روز پریود شدم حا ...

میدونم ما سری پیش هم سقط و تجربه کردیم این سری هم با هم منفی شدیم انشاالله خدا بزرگه هزینه جور بشه دوباره بری تو سیکل منم همینطور شاید دوباره مهر دنبالش برم چون فک نکنم زودتر ازاین بتونم هزینه جور کنم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانوما من روز ۱۲ هستم به نظرتون میتونم یه کیلومتر راه برم بیبی بخرم وبرگردم یا بیخیال شم

عزیزم به نظرم زیاده، اگر قبلا سابقه پیاده روی طولانی داری برو اگر نه که نرو، کلا پیاده روی طولانی اوایل بارداری اصلا خوب نیست. حالا جنین شما هم تازه لانه گزینی کرده مراقبت بیشتری میخواد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

عزیزم من درکت میکنم خودم ۴ بار آی وی اف کردم و فقط یه جنین واسه انتقال داشتم و اونم منفی شد و تو فکر دریافت تخمک اهدایی بودیم که در کمال ناباروری وقتی فکر میکردیم اصلا امکان نداره خودم طبیعی تو ۳۹ سالگی با ذخیره تخمک بسیار پایین و کیفیت بد تخمک باردار شدم و الان دخترم بغلم هست.فکر نکن بچه دار شدن فقط با دوا و دکتر امکان پذیره خدا بخواد در زمان مناسب بهت میده. واقعا زمان مناسب برای من و همسرم الان بود خداروشکر. امیدوارم تو و همسرت هم مثل ما سوپرایز بشید

و خدایی که در این نزدیکیست
انشالله که دوماه دیگه مامان میشی. آره عزیزم میتونی بازم از بچه ها بپرس چون من آسپرین نداشتم آنوکسا ...

قربونت برم مرسی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله گلم بچه دوم دوسال ونیمه اقدامم  که براتعیین جنسیت رفتم تخمک خوب نداشتم طبیعی هم نشد هرچی ...

خداروشکر خودت بچه داری الهی خدا حفظش کنه برات و ایشالا نتیجه بگیری طبیعی باردار بشی ولی اخخخ اگه من خودم یه بچه داشتم جنسیتم مهم نیس اینقد که زجرکشیدم از ۱۰۰ متری مراکز ناباروری رد نمیشدم یا خدا دامنمو سبز میکرد نتیجه بگیرم با ای وی اف یه بچه بهم بده نمیرم تو این راه و اذیت شدن و دردسر و‌ اونم این همه داروهای مضر که معلوم نیس چه عوارضی داره

عزیزم خیلی ناراحت شدم بدون که همه دوستانی که اینجا هستیم از جون و دل حس و حالت رو درک میکنیم هیچ چیز ...

قربونت برم همه شماها خواهرای منید که فقط شماها منو میفهمید ممنونم از همتون

میدونم ما سری پیش هم سقط و تجربه کردیم این سری هم با هم منفی شدیم انشاالله خدا بزرگه هزینه جور بشه د ...

نگران نباش نیکاد جون.. تقریبا هم سن منی.وقت داری..منم پارسال تیر ماه سقط وحشتناکی بخاطر تشکیل نشدن قلب داشتم.دو ماه.قبلشم یه انتقال دیگه بود که شد بارداری شیمیایی.یه بارم که کلا جوقع انتقال بخاطر باز نشدن دهانه رحم انتقالم کنسل شد و جنینام که از فریز در اومدن دیگه به درد نمی خوردن...به شوهرم میگم بایستی این ۶ تا جنین کنار میرفتن تا نوبت دخترمون بشه که بیاد ..کاره خداست..تو هم مطمئن باش از ده تا جنینی که داری به زودی  باردار میشی .

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝