2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان و‌خواهرای گلم ممنونم برا همتون برا دعاهاتون برا احوال پرسیاتون من آزم منفی شد😭😭😭 عددش ...

سلام نیکاد جانم 

حرفی برای گفتن ندارم فقط از خدا میخوام بهت آرامش و صبر بده 

انشالله که این سری مامان بشی و بهترین ها برات رقم بخوره 

آخی عزیزم متاسفم منم اسفند ماه این حال الان تو رو داشتم خدا به دلت آرامش بده

ممنون گلم

توخونه سقط کردی؟

من شیافمو قطع کردم خودش داره لخته میاد

دودلم که زعفرون بخورم یانه میترسم حجم خونریزی زیادشه

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم فقط میگم خدایا دل خوش اینم میدونم میبینی چیا کشیدم تو‌ این سه سال تو این راه سخت خودت دس ...

خواهر قشنگم باز خدا رو هزار مرتبه شکر که جنین داری و نمیخوای دوباره از نو شروع کنی برای داشته هامون باید خوشحال باشیم ما هم مامان میشیم به زودی. منم همه موهام سفید شده غصه نخور نی نی میاد موهامون رو رنگ میکنیم خوشگل میکنیم. توکل به خدا آی وی اف کلا شانسه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سن فقط یه عدده از تو داغونم بخدا همه موهام سفیده😭😭 ممنون عزیزم انشاالله خودتم زودی مثبت بشی

میدونم حق داری

من توهمون ده روزی که براتخمک کشی امپول زدم موهای شقیقم سفید شد

ولی کاش همون موقع تخمک زیادداشتم

الان بچم یکسالش بود

اما راضیم به رضای خدا

نهایت نشه اخرش تخمک اهدایی میگیرم

خدایابه امیدخودت🌺
خانوما من روز ۱۲ هستم به نظرتون میتونم یه کیلومتر راه برم بیبی بخرم وبرگردم یا بیخیال شم

عزیزم به نظرم زیاده، اگر قبلا سابقه پیاده روی طولانی داری برو اگر نه که نرو، کلا پیاده روی طولانی اوایل بارداری اصلا خوب نیست. حالا جنین شما هم تازه لانه گزینی کرده مراقبت بیشتری میخواد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دورازجون خداحفظت کنه منم میترسم بقایابمونه مجبورشم کورتاژکنم😣

نه انشاالله کارت به اونجا نمیکشه من دکتر اول بهم گفت باید بستری بشی برا سقط چون یه هفته داروهامو قط کردم خیلی چیزا خوردم اما سقط نشد حتی به خونریزی هم نیفتادم گفت خونریزیت زیاد میشه تو‌خونه نباید باشی دقیقا هم اینجوری شد داغون خونریزی کردم هزاربار تا مرز بیهوشی میرفتم یه ماما تا صبح بالا سرم بود وقتی سقط شد خونریزی بند اومد ولی بقایا موند و‌کورتاژ شدم خدا به سر هیچکس نیاره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم به نظرم زیاده، اگر قبلا سابقه پیاده روی طولانی داری برو اگر نه که نرو، کلا پیاده روی طولانی او ...

تو این ۱۲ روز هیچ جا نرفتم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ممنون گلم توخونه سقط کردی؟ من شیافمو قطع کردم خودش داره لخته میاد دودلم که زعفرون بخورم یانه میتر ...

بله توی خونه. بعد یک هفته افتادم به خونریزی و دفع لخته ۵ روز بعدش رفتم دکتر گفت همه چی سرجاشه بهم قرص زیر زبونی و شیاف داد استفاده کردم سقط شد بقایا هم نموند.بخور من تخم گشنیز خیلی خوردم و زعفرون. روزی یه لیوان زعفرون خوردم طناب هم میزدم خیلی به خودت برس چون خون زیاد ازت میره. کاری نکنی که افتادگی رحم پیدا کنی یا روزی چند لیوان زعفرون نخور که آندومترت مشکل پیدا کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه انشاالله کارت به اونجا نمیکشه من دکتر اول بهم گفت باید بستری بشی برا سقط چون یه هفته داروهامو قط ...

الهی چه سخت 

من ازیک هفته پیش خونریزیم شروع شد

وقتی شیافوقطع کردم لخته شروع شد

بچه دوممه

سپردم به خداهرچی صلاحه

خدایابه امیدخودت🌺
خواهر قشنگم باز خدا رو هزار مرتبه شکر که جنین داری و نمیخوای دوباره از نو شروع کنی برای داشته هامون ...

دقیقا شانسه من سری پیش با سه روزه باردار شدم این سری با پنج روزم نشدم چی بگم زمان مادر شدن منم نرسیده فعلا راستی حتی میتونم آسپرین هم قط کنم دیگه درسته؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون گلم توخونه سقط کردی؟ من شیافمو قطع کردم خودش داره لخته میاد دودلم که زعفرون بخورم یانه میتر ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم ان شا الله به زودی جاش تو دل و دامنت پر بشه 

چون خونریزیت شروع شده بهتره زعفرون نخوری بذار روال طبیعیش طی بشه

ان شاء الله کار به کورتاژ نمیرسه اگر هم خدا نکرده بقایا موند با قرص دفع میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الهی چه سخت  من ازیک هفته پیش خونریزیم شروع شد وقتی شیافوقطع کردم لخته شروع شد بچه دوم ...

انشاالله سقط راحتی داشته باشی یعنی شما بچه داری شکرخدا؟

عزیزم منفی منفی هستم😭😭😭 ممنون برا پیگیریت همه دنیا رو سرمه انگار  داروهامو امشب قط کنم کی پ ...

خواهر خیلی متاسفم حالتو میفهمم با جونو دل برات ارزو میکنم خدا بهت ارامش بده من بعد ۳روز پریود شدم حالا خوبه شما باز جنین داری منو بگو روز از نو روزی از نو تازه دنبال دکتر خوبم و یه مشکلیم برام پیش اومده دستو بالم تنگ شده پولم ندارم حالا اگه بتونم تا عید جورش کنم خدا میدونه برام دعا کن بتونم بازم ادامه بدم