2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
الهی دوقلو برات بگیره . مربای به بخور . فست فود نخور .‌اون چند روز که شهر خودت نیستی مراقب باش غذاها ...

فدات شم عزیزم ..به از دیروز میخورم ..فست فود شیرینی و شکر کلا حذف کردم ..باشه بعد انتقال کلا غذاهارو ساده میخورم ..خیلی ممنون بابت دعای قشنگت همیشه تو لیست دعاهام هستی عزیزم .. انشاالله خودت هم خیلی زود خبر بارداریت رو بدی 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم خوبین؟ میگم راهنماییم کنیدلطفا من تصمیم دارم خدابخواد یه دوره سه ماهه هم لاغرکنم ...

مهربون جون اگه میخوای دولتی نری بیا دکتر شهلا اسرافیلی . دکتر خوبیه خدارو شکر چندتا از بچه های همین گروه باهاشون مثبت شدن . من‌پانکچر کردم فعلا انتقال ندادم . البته هر وقتم میرم تو مطب خداروشکر همه مثبت شدن بار اول . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات شم عزیزم ..به از دیروز میخورم ..فست فود شیرینی و شکر کلا حذف کردم ..باشه بعد انتقال کلا غذاهارو ...

آناناس تازه بگیر بخور عزيزم روزی یه قاچ بخور بعد انتقال تا روز چهار هم هر روز بخور ولی تقسیم کن طول روز بخور 

خداروشکرکه راضی بود پس اینهاویزیت سونو650؟ازاده کاملا؟  همون اینترنت بزنم نوبت دهی مام میاره؟ ...

بله عزیزم آزاده کلا.

به نظرم روز دوازدهم دوره ت بری از همه بهتره چون می‌تونه کامل فولیکولات رو بررسی کنه، لینکش هم اینه عزیزم

https://mom.ir/

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه اکثرا دارن راحب شیردهی و‌مشکلات بعداز زایمان حرف میزنن ما همش باید این وسط بگردیم دنب ...

عزیزم ما شاهد درمان و انتقال و مثبت شدن و صدای قلب و بدنیا اومدن این دوستانی که خداروشکر الان مادر شدن و باردارن بودیم و چقدر بودنشون خوب و انرژی میگیریم و از تجربیاتشون استفاده میکنیم .. اتفاقا وقتایی که هستن تایپیک حس و حال خوبی داره 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
آناناس تازه بگیر بخور عزيزم روزی یه قاچ بخور بعد انتقال تا روز چهار هم هر روز بخور ولی تقسیم کن طول ...

آناناس گرفتم از امروز میخورم باشه ممنون نسرین جانم😍😍😍

آره واقعا تک فرزندی بده بزرگترین ظلم در حق بچس  الهی که نی نی شما هم به سلامتی دنیا بیادو پسرت ...

نگران نباشین ان شاالله به سلامت دوران رو طی میکنین به چیزای مثبت و خوب فکر کنین 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اخه اکثرا دارن راحب شیردهی و‌مشکلات بعداز زایمان حرف میزنن ما همش باید این وسط بگردیم دنب ...

نه اتفاقا هم برای روحیه خیلی خوبه .هم استفاده از تجربیاتشون .بلاخره این دوستان مراحلی مثل ما رو طی کردن و ثمره تلاششون رو دیدن .قوت قلبی برای ما منتظرها

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستای عزیزم خوبین؟ میگم راهنماییم کنیدلطفا من تصمیم دارم خدابخواد یه دوره سه ماهه هم لاغرکنم ...

رویان دوستان زیادی جواب گرفتن .دکتر سارا جون هم توی بیمارستان عرفان هستن اونم ازش راضی بودن .شروین جون هم توی صارم مثبت شدن یه زمانی صارم خیلی خوب بود ولی الان نمیدونم چرا خیلی کم میرن یا تعداد مراکز درمان ناباروری زیاد شده یا کیفیت کم شده ولی خوبه انجا هم .