2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ممنون عزیزم الان یک جعبه خریدم هنوز تموم نشده.اره روش زده ۳تا ولی به من گفت چون دیواره رحم ضخامت کمه ...

ان شالله كه اينسري ضخامتت عالي مياد بالااا به زودي جوجه هاروو مياري تو دلت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امروز صبح رفتم آز دادم عصری جوابش میاد اخه دوتا بی بی زدم یکی روز ۹ یکی هم روز ۱۱ هردوتاش کمرن ...

سلام نیکاد جانم به سلامتی گلم انشاالله خوش خبر باشی عزيزم 

استرس نداشته باش و آرامش خودت حفظ کن انشاالله که مثبت منتظر خبر مامان شدنت هستیم 

دوستانی که انوکساپارین مصرف می کنید پزشکتون نگفته تا کی 

بستگی به ازمایش ایمنی انعقادیت داره..من خودم مشکل ایمنی دارم باید تا اخر بزنم🥴

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام مامان فریناز جون بله صبح رفتم عصری جوابش حاضر میشه برام دعا کن

سلام عزیزم 

منتظرت هستیم با یه بتای عااالبییی 🤗🤗🤗💚💚

خدا پشت و پناهت

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من دیشب تو خواب و بیداری برات ایت الکرسی هم خوندم چون میدونستم امروز آز داری😂😂 چشم الانم وسط دعاه ...

🤣🤣 قربونت برم بفکرم بودی من اگه شماها خواهرای گل و نداشتم چیکار میکردم ممنون عزیزم انشاالله خودتم به سلامت نی نی تو بغل بگیری الهی آمییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شالله با يبتاي خوب ميياااان و ٨ ماه باقي مونده رو بسلامت طي ميكنين🤲💞

قربونت برم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نیکاد جانم به سلامتی گلم انشاالله خوش خبر باشی عزيزم  استرس نداشته باش و آرامش خودت حفظ ک ...

سلام مامانی خوبی قربونت برم با دعای شما مهربونا ممنونم انشاالله...

سلام عزیزم  منتظرت هستیم با یه بتای عااالبییی 🤗🤗🤗💚💚 خدا پشت و پناهت

سلام عزیزم قربونت برم انشاالله 

سحر راستي عفونت ادراريت اوكي شد؟ بعد غربالگري گفتزهفته١٢/١٣ برو يا١١/١٢ خود مام انجام مي ...

آره عزیزم شکر خدا این دفعه آزمایشم نرمال بود، البته ۱۰ روز سفکسیم خوردم.

تاریخی که بهم داده برای غربالگری دقیقا میشه ۱۱ هفته و ۶ روز. خود مام انجام میدم اما بعدش باید ببرم پیش دکتر متین، متخصص بارداری های حاصل از آی وی اف و پر خطر که تو همون مام هم هست، دیگه پیش دکتر نبوی نمیرم. کلا تا همینجا پیش میبرن بعدش یا ارجاع میدن به دکتر متین یا حالا خودمون میریم یه دکتر دیگه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت بشم به خداحداقل روزی یه بار موقع شیر دهی هممه بچه هارو دعا میکنم ایسالا به زودی همه به خواسته ...

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرنازت چطوره؟ 

اره خودمم همین تصمیم رودارم اول اینکه یکم لاغرکنم دو حداقل سه ماه تقویتی بخوریم بعدبریم برای شروع. میخوام بیام تهران کجاخوبه؟ کدوم دکتر