2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم چه کار خوبی می‌کنی. 👏👏 به نظرم بیشتر از سه ماه به خودت برس، هم اینکه یهو خیلی وزن کم ن ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ قربونت برم لطف داری. اره واقعا فکر خوبی کردی اینکه اول لاغرکنم چندماهی بعدفرصت بدم قشنگ وبعدش برم دوباره اقدام کنم. راستش فعلاجمع کردن پولم هست

اخ کاملامیفهمم چی میگی منم متنفرم ازدولتی بخاطر همین چیزاشه اخلاق که اصلاندارن بعضیا... ازطرفی میشیم موش ازمایشگاهی. منم تجربه تلخ دارم ازدولتی یادم میاد😢.تو کجا رو پیشنهاد میدی عزیزدلم؟ 

باشه خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی. یعنی اونجابرم هرسری یک دکترویزیت میکنه یا یک دکترمشخص؟ ازهزینه هاش ...

هزینه ها با دارو با رفت و آمد و همه چی کلا بیست تومن 

اگه انتقال فرش باشه هزینه انتقال نمیگیرن 

پانکچر 7500 

اتتقال 3500 تا 4 میلیون 

سونو 65000 

ویزیت 95000 

البته این تعرفه جدید سونو و ویزیت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مازندران هم بهت نزدیکه میتونی بیای ساری مرکز مادر دکتر پیوندی مرکز کلا مال خودشه جنین شناسش هم خیلی ...

مازندران؟ چه جالب نشنیده بودم. حالابیام بچه هابشن شمالی😍😍

ممنون عزیزدلم یادم میمونه

البته رویان تعریفش رو زیاد شنیدم، گویا آمار مثبتش هم بالاست ولی کلا یسری چیزها مثل هزینه، محیط، نحوه ...

عزیزم حالاهزینه به جهنم به طوری جورمیکنیم. مهم اون برخورد ومسئولیت پذیری و خوش برخوردی هست برام میخوام بدونم کجا این هاروداره. که امارشم خوب باشه

من کلا نه ماه فقط با دکتر خودم ویزیت شدم ببخشید پاس کاری نداشتن خودشم سونو می‌کرد با آرامش کارامو ان ...

اع چه خوب پس اگر واقعا برخوردشون خوب باشه میرم دیگه... بیشتربرخوردمهم هست اینکه ماهم انسانیم. 

خداروشکرراضی بودی اسم دکترت چیه؟ 

هزینه ها با دارو با رفت و آمد و همه چی کلا بیست تومن  اگه انتقال فرش باشه هزینه انتقال نمیگیرن ...

خب خوبه قیمتاشم نسبت... پس اینم دولتی نیست. چون من میلاد اینبار 4900دادم انتقالم

توکل بخدا دعاکن خبرباشه

فدای قلب مهربونت عزيزم الهی که به زودی خبر مادرشدنت رو بشنوم به حق این شب عزیز 🤲🤲

قربونت برم نسرین جان خدا رو شکر که بتات هم خوب بالا رفته انشاءالله صدای قلب نی نی کوچولو رو هم بسلامتی می‌شنوی ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اع چه خوب پس اگر واقعا برخوردشون خوب باشه میرم دیگه... بیشتربرخوردمهم هست اینکه ماهم انسانیم.  ...

من واقعا راضی بودم من رو به چشم بیمار میدید نه وسیله ای برای پولسازی 

خانم دکتر پریسا مصطفایی 

من از گروه و کارشناس و دکترم فوق العاده راضی بودم 

و همیشه از دکترم انرژی گرفتم و فوق العاده آروم خوش رو با انرژی مثبت هستن 

نا امیدی تو وجودشون نیست 

دوستانی که انوکساپارین مصرف می کنید پزشکتون نگفته تا کی 

عزیزم من تا یه روز قبل زایمانم انوکسا تزریق کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من واقعا راضی بودم من رو به چشم بیمار میدید نه وسیله ای برای پولسازی  خانم دکتر پریسا مصطفایی& ...

اع خیلیم خوب ممنون عزیزدلم ازتعریفات. منم جوری گفتی به دلم نشست. ایشون چه روزایی هستن؟ بایدچطوری وقت بگیرم ازاونجا؟ اونجام روز دو پریود باشم؟ 

من واقعا راضی بودم من رو به چشم بیمار میدید نه وسیله ای برای پولسازی  خانم دکتر پریسا مصطفایی& ...

منم دکترم دکتر مصطفایی بود قلبا خیلی دوستش دارم کلا انرژی مثبت میگرفتم ازش همیشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوست عزیزم اتفاقی امضای شمارو دیدم و بغضم گرفت و اشکم سرازیر شد خیلی قشنگ بود 💚 نمیدونم تو چه مرحله ...

سلام فدای دل مهربونت بشم ..این نوشته حرف دل همه ی ما منتظرا رو نوشته .. انشاالله خودت هم خیلی زود به حاجت دلت برسی و دلشاد بشی و مامان بشی ..من پنج شنبه انتقال دارم به امید خدا برای بار پنجم..مرسی که برام دعا کردی عزیزم🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزدلم خوبی؟ قربونت برم لطف داری. اره واقعا فکر خوبی کردی اینکه اول لاغرکنم چندماهی بعدفرصت بد ...

والا من یک راست رفتم مام اصلا مراکز دیگه رو نرفتم، دلیلم هم بالاتر بودن آمار مثبت شدن و بروزتر و مجهزتر بودن دستگاهاش بود، چون میخواستم کمترین وقت رو ازم بگیره، این برای من اولویت اول بود، ولی خب ممکنه یه نفر اولویت اولش هزینه باشه یا هر چیز دیگه ای، کلا باید ببینی معیارهای شما چیه بعد با اون بسنجی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اع خیلیم خوب ممنون عزیزدلم ازتعریفات. منم جوری گفتی به دلم نشست. ایشون چه روزایی هستن؟ بایدچطوری وقت ...

از طریق سایت نوبت اینترنتی بگیر 

بازم تحقیق کن گلم 

من چیزی رو که تجربه کرده بودم رو صادقانه گفتم 

چون مراکز خصوصی هم رفته بودم و راحت تونستم قیاس کنم و نتیجه رو اعلام کنم 

اکثر روزا مرکز هستن یا ویزیت یا پانکچر و انتقال 

الان چند تا دوستان اونجا بودن و خدارو شکر مثبت شدن