2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دوستان من به شدت شکمم درد میکنه چیکار کنم  یه درد عجیب تیر کشیدن سمت چپ درد واژن درد شکم

يسري از دردا طبيعيه نگران نباااااش منم از ديرو كه راجع به هماتوم بيشتر فهميدم دردام بيشتر شده 😑حتي اواژنم درد ميگيره و يه سنگيني توكمرم حس ميكنم

يسري از دردا طبيعيه نگران نباااااش منم از ديرو كه راجع به هماتوم بيشتر فهميدم دردام بيشتر شده 😑حتي ...

منم دقیقا اینجوریم لکه بینیم قطع شده خداروشکر ولی درد. شدید تو سمن چپ شکم، واژنم تیر میکشه 

حالا من کلا دراز کشیدم دکترم گفت مطلقا حرکت نکن فقط دراز بکش نهایت چند دقیقه برای خو دم میوه و غذا بشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا اینجوریم لکه بینیم قطع شده خداروشکر ولی درد. شدید تو سمن چپ شکم، واژنم تیر میکشه  حا ...

منم لكه بيني ده روزه ندارم 

ولي امرو با حرفاي هانيل سعي كردم بيشتر رعايت كنم ولي بازم نميتونم استراحت كنم تا دراز ميكشم پسرم يچي ميخاد دوتاشو خواهرم ميده ديگه بعدش قاطي ميكنه خودم بايد پاشم 

يا امرو يرب بعد شياف گفت دستشوويي دارم خودم بلند شدم باز مجدد گذاشتم گفتم ديشبم گند زدم يدونه خابم برد يكم جبران اونم بشه

ولي دكترم اصلاااا بهم نگغت استراحت فقط ديد من اصرار دارم اسپرين رو بخورم گفت خون ديدم بهت نگفتم نگران نشي كلا نخور

منم لكه بيني ده روزه ندارم  ولي امرو با حرفاي هانيل سعي كردم بيشتر رعايت كنم ولي بازم نميتونم ...

انشالله که خیر عزيزم 

به من خیلی تاکید میکرد

چون دیروز خیلی خون ریزی داشتم زیاد بود ولی آمپول زدم کم شد تا امروز دم غروب کامل قطع شده خداروشکر 

تا الان نگران مثبت شدن بودیم 

حالا هر ساعت هر دقیقه یه مدل درد میاد سراغمون 

منم جز شماها واقعا کسی رو ندارم تک تک شما ها مثل خواه. هستید برام 

نه خواهر دارم 

نه برادر دارن 

نه خواهر شوهر دارم مادرم که سی و پنج سال پیش من و به دنیا آورده و تموم 😁😁

انشالله که خیر عزيزم  به من خیلی تاکید میکرد چون دیروز خیلی خون ریزی داشتم زیاد بود ولی آمپول ...

منم تا چند روز پیش دردای شدید پریودی داشتم کمر درد دلدرد الان کم شده هر از گاهی میاذ فک کنم عادی باشه اما هر سری نگرانی هامون فرق میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انشالله که خیر عزيزم  به من خیلی تاکید میکرد چون دیروز خیلی خون ریزی داشتم زیاد بود ولی آمپول ...

قربووووونت برم من كه سر پسرم اينجوري بودم تا اخر يه دعدغشووو داشتم  لك بينيت اوكي بشه شرايط نرمال باشه ان شالله ميشه سونو ان تي بعدش ميشه انومالي بعدش چكاب قند وچيزاي ديگه باز حرص وزنش و تكوناششوًً ميخوري ميشه ماه اخر استرس اينكه بموقع زايمان كنيم مياد سراغ ادم😂😂😂تازه ايناهمش به اميد اينكه ان شالله همش عالي پيش بره و بدون دردسر هريمرحلشووو دغدغه خودشوووو داره

اي جوووووووونم بده تنهايي واقعااا؟ من كار درستي كردم اقدام كردم؟ خيلي از تنهايي پسرم ميترسم دعا كن تا اخرش خوب پيش بره

اينكه خواهرشوهر نداري ينعمتيه كه نصيب هركس نميشه😆

قربووووونت برم من كه سر پسرم اينجوري بودم تا اخر يه دعدغشووو داشتم  لك بينيت اوكي بشه شرايط نرم ...

آره واقعا تک فرزندی بده بزرگترین ظلم در حق بچس 

الهی که نی نی شما هم به سلامتی دنیا بیادو پسرتون از تنهایی در بیاد 

آره میگم همش استرس به کسی هم میگیم درک نمیکنن چون عادی باردار شدن استرسی ندارن 

خدا خودش بخیر بگذرونه انشاالله همگی به سلامتی این نه ماه رو طی کنیم و راحت بشیم 

در حق هم دعا کنیم که انشاالله به لطف خدا مستجاب بشه 

منم تا چند روز پیش دردای شدید پریودی داشتم کمر درد دلدرد الان کم شده هر از گاهی میاذ فک کنم عادی باش ...

آخ دقیقا هر سری نگران یه چیز به خصوص ما که اولین بار باردار شدیم 

هیچ اطلاعات تجربی نداریم 

تو گوگل هم که همه چیز به طرز عجیبی وحشتناک جلوه داده شده 

سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

سلام عزیزم

مباااارک باشه قدم گل پسری🥰🥰🥰🥰الهی که زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه و نامدار بشه

ممنون برای دعای قشنگت😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام مامان خانم مبااااااركت بااااشه عزيزم من روز سيزده رفتم با احتساب روز انتقال جنين ٤ روزه بتام ٢٠ ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم ک جواب دادی.ببینم اگه طاقت آوردم چهارشنبه میرم اگه نه ک همون سه شنبه میرم.ایشاالله به سلامتی نی نی تو بدنیابیاری.

ممنون عزیزم. پس بخواد بشه میشه ربطی به  حرکات من نداره

اره عزیزم ربطی نداره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچها بعد شیاف چقد باید دراز بکشیم ک جذب بشه؟

نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوست جونا❤️❤️ من ۱۱ روز پیش زایمان کردم، گل پسرو آوردم خونه تمام مدت زایمانم به یاد همه تو ...

سلام عزیزدلم مبارک باشه قدم نورسیده  الهی زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه

هیوا جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  یادم نمیاد بهت تبریک گفتم یانه ولی حالا میگم  قدم نورسیده ...

مرسی عزیز دلم اره خداروشکر فعلا همه چی خوبه فقط شبا خیلی بی‌قراره انگار دل دردی چیزی داره تا خود صبح نمیخوابه 

۳۳۵۰ بود چقد من نکران وزنش بودم😐😐تو خوبی؟ پسررجان در چه حاله؟