2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خانما من روز ۸ انتقالم دهنم تلخه و دهنم پر اب میشه از عوارض داروهاس

عزیزم معمولا کسایی که حامله ان اون اوایل احساس تلخی و یا مزه آهن تو دهنشون میپیچه

انشاالله برا شمام همینطوره😊

از مطب پيام دادن سه شنبه هفته بعد  برم مطب پرسيدم نياز ب تكرار نيست؟ گفت چهارشنبه تكرار كن

اشکال نداره تکرارش منم تکرار کردم رشد بتا رو میخوان ببینن چه جالب منم سه شنبه میرم دکتر

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی چه خبر من همش بیادتم باور کن چند روز پیشم اومدی تو ذهنم گفتم چرا خبری ازت نیست قدیما ...

بخدا منم همیشه تو فکرت بودم به یادت بودم بعدی که انتقال دومم منفی شد دیگ خیلیییییی کم میومدم سایت ..فقط در حدی ک از دوستام کسی پیغامی دااده باشه برام یانه..قربونت برم مبارکت باشه عزیز گواری وجودت عشقم..لایق بودی عزیزم‌خیلی زحمت کشیدی سختی کشیدی قربونت برم الهی بسلامتی نی نی به دنیا بیاد..ممنونم ک به یادم بودی خوشحال شدم بخدا..ممنون بابت دعاهای قشنگت

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نه تا حالا مثبت نشدم تا به حال دو تا انتقال دادم و این دومیه. دیگه جنین نداریم. اینجا که دوستان م ...

انشاالله خدا معجزشو بهت بده عزیزم .انشاالله امام رضا ضامنت بشه و خدا نی نی های سالم و صالحی بهت بده.امیدتو ازدست نده.خدا کمکت میکنه .بهترین رو بهت میده

عزیزم مرسی از مهربونیت.خدا بهترین هارو بهت بده.🙏🙏🙏🌺🌺🌺❤❤

قربوونت برم عزیزم. الهییی ک حاجت روا باشین بحق بنده های خوبش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من خیلی وقت نیومده بودم تو تاپیک ..تیکرتو دیدم خیلیییی خوشحالم برات‌.یادمه خیلی اذیت شدی خوشحا ...

ممنون عزیزم ان شالله قسمت همه منتظرها بشه  فرزند صحیح و سالم نصیبشون  بشه. زی زی دومی رو سوپرایزی باردار شد همینجا تو گروهه 😁 

خدایا شکرت
خدا رو هزار مرتبه شکررررر 🤲 بله عزیزم منم سه هفته دیگه میرم برای غربالگری ، ان شاالله هه بارداری س ...

انشالله عزیزم❤❤

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
من پامو جمع می کنم ولی نمی شینم  اینباری از دکترم بپرسم ممنون گلی

عزیزم من از چند تا دکتر پرسیدم جنین تو شکم میچرخه باعث میشه بند ناف بپیچه دور گردنش البته بعد هفته ۳۰ دیگه نمیپیچه چون جای بچه کمه و نمی تونه بچرخه

من اصلا تو بارداری بلند نمیشدم بند ناف یه دور دور گردن بچه بود زن پسر خالم مینشست پهلو به پهلو میشد اون ۴ دور بند ناف داشت ربطی نداره عزیزم خودتو اذیت نکن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکه عزیز دلمممم، نه کم نیست مهم رشدش هست، چند روز دیگه دوباره تکرار کن ان شاالله حساااابی میره با ...

خیلی ممنونم عزیزم.خداکنه زیادبره بالا.برام دعاکنیدنگرانم.