2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
انشالله که عزيزم با ادرار صبح میزدی پررنگتر میشد عکسشو بفرست ببینیم 

نسرین جان نگاه کن ببین میبینی تو‌عکس ضعیف میفته دراصل یکم پررنگتر از عکسه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خدانکنه عزیزممم.. راستشو بخوای ظهر همسرم آورد زدم دوباره هاله داره عین قبلی قشنگ معلومه ولی کمرنگه م ...

واى مباركهههه

مباركههههههه بيبى چك الكى هاله نميندازه

عزيزدلم باردارى خوبى برات ارزومندم

ان شاالله فردا بتات هم عاليه🤲🏻🤲🏻😍😍😍💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایخدا با این گوشی😂 منظورم جنسیت کنجدمون

آهان حدس زدم منظورت باید جنسیت باشه 😅

نه هنوز خیلی زوده، هفته ۱۶ اینا مشخص میشه .

ان شاالله خدا بهت از هر دو تاش بده که حسابی کیفشون رو ببری 😍🤲🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام نسرین جان از ظهر حس پریود دارم. دوروز دیگه پریودمه بنظرت با این داروها ممکنه پریود بشیم.؟ ی ا ...

عزيزم من از روز موعد پريودم دردهاى خييييلى شديد پريودى داشتم

نگران نباش ب فا ل نيك بگير😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

مبارکت باشه عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

عزیزم بذار کنار بی بی چک مدیکور قبلیت ببین پررنگتر شده؟ بعد چند روز که گذشته باید پررنگتر شده باشه.

واى مباركهههه مباركههههههه بيبى چك الكى هاله نميندازه عزيزدلم باردارى خوبى برات ارزومندم ان شاالل ...

مدیکور تا حالا یکی روز ۹ یکی هم امروز نهار روز ۱۱ هستم زدم هردوتاش هاله انداخت ولی کمرنگه خدا از زبونت بشنوه فردا آز هم مثبت بشه انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی بالاتر عکس بی بی امروز نهار رو گذاشتم میشه نگاه کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کیسه ابگرم بذار با نداری با حوله گرم کن بذار بهتر میشه

كيسه ابگرم ك دائم ميذارم فقط باعث ميشه ك زياد دردناك نشه

اما بى حس شده اينور و اونور باسنم😂😂

عزیزم بذار کنار بی بی چک مدیکور قبلیت ببین پررنگتر شده؟ بعد چند روز که گذشته باید پررنگتر شده باشه.

دقیق عین همه به یک اندازه س هاله ش پر رنگ نشده خودمم به این شک دارم امروز نهار گذاشتم چرا پررنگ تر نشد حالت فردا میرم آز تکلیفم روشن بشه 

عزيزم قطعا مثبتى با ادرار اول صبح بذارى قشنگ پررنگ تر ميبينى

اصلا نگران نباش😍😍😍😍

دقیق عین همه به یک اندازه س هاله ش پر رنگ نشده خودمم به این شک دارم امروز نهار گذاشتم چرا پررنگ تر ن ...

آره عزیزم فردا برو آزمایش دیگه استرس نداشته باش، توکل بر خدا ان شاالله که خیره 🤲⁦❤️⁩

مبارکت باشه عزیزم

ممنونم گلم

ان شاالله بتاى اينجورى تپل قسمت شما باشه ب زووووودى😍🤲🏻💚😍

عزيزم قطعا مثبتى با ادرار اول صبح بذارى قشنگ پررنگ تر ميبينى اصلا نگران نباش😍😍😍😍

خداکنه ولی اخه مال امروز با قبلی که روز ۹ گذاشتم مثل هم کمرنگه این نگرانم میکنه چرا پررنگ تر نشد چی بگم فردا آزمایش همه چی رو مشخص میکنه

ممنونم گلم ان شاالله بتاى اينجورى تپل قسمت شما باشه ب زووووودى😍🤲🏻💚😍

انشالله سه روز دیگه ازمایش میدم برام دعاکن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
خداکنه ولی اخه مال امروز با قبلی که روز ۹ گذاشتم مثل هم کمرنگه این نگرانم میکنه چرا پررنگ تر نشد چی ...

نیکاد جون‌مهم اینه که هاله داشته باشه . به نظرم چون با ادرار اول صبح نبوده اینجوریه . انشالله که خوشحال و شاد فردا عکس بتا رو بزاری 

خدای من خدای معجزه هاست .