2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام نسرین جان از ظهر حس پریود دارم. دوروز دیگه پریودمه بنظرت با این داروها ممکنه پریود بشیم.؟ ی ا ...

عزيزم ما هم حس پریودی داشتیم 

عادیه من الانم درد دارم عین درد پریودی 

نمیخوام نگرانت کنم ولی من دفعات قبل با داشتن آمپول هم پریود شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. انشاالله مثبته‌ من و شوهرم باهم این چند روزه الکی بحث میکنیم. نمیدونم چرا..😔😥😥 تو ...

حق دارین رو دوتاتون فشاره مخصوصا تو با این سطح هورمون اعصاب برات نمی‌مونه ریلکس باش عزیزم 😘

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خیلی ممنونم گلم.والایکم نگرانم.تاسه شنبه دیوانه نشم خوبه.ایشاالله که خوب بشه

خدانکنه نگران نباش همه چی خوبه انشاالله

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دخترا من اين ربع هردو باسنم ك امپول ميزنم سِر شده لمسش ميكنم مثل جايى ك خواب ميره حس نداره، انگار ع ...

کیسه ابگرم بذار با نداری با حوله گرم کن بذار بهتر میشه

مرسی عزیزم نمیخوادبزاربمونه سه شنبه برم آزمایش بعدمیزنگم.

ببخش واست فرستادم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشالله که عزيزم با ادرار صبح میزدی پررنگتر میشد عکسشو بفرست ببینیم 

چشم میفرستم

سلام نسرین جان از ظهر حس پریود دارم. دوروز دیگه پریودمه بنظرت با این داروها ممکنه پریود بشیم.؟ ی ا ...

علائم بارداری با پریودی یکیه نگران نباش

سلام عزیزم. انشاالله مثبته‌ من و شوهرم باهم این چند روزه الکی بحث میکنیم. نمیدونم چرا..😔😥😥 تو ...

سلام عزیزم انشاالله بخاطر هورمونای ماس بهم میریزه شوهرامون هم کلی استرس دارن بحاطر همینه درگیری پیش میاد همسرت کار خوبی میکنه بهتر ازاینکه بحثتون بالا بگیره آدم از اون جوو دور بشه آروم میشه الهی مثبت بشی دلتون شاد بشه جای اینا خوشی بیاد

سلام عزیزم انشاالله بخاطر هورمونای ماس بهم میریزه شوهرامون هم کلی استرس دارن بحاطر همینه درگیری پیش ...

مرسی عزیزم.

زن و شوهر دیگه هر دو درگیر هستن ک جواب چی میشه‌

خدا ب همه کمک کنه.

همه کسایی ک انتقال دادن مثبت بشن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
مرسی عزیزم. زن و شوهر دیگه هر دو درگیر هستن ک جواب چی میشه‌ خدا ب همه کمک کنه. همه کسایی ک انتقال ...

دقیقا همینجوریه استرس تو‌ خونه زیاد میشه الهی آمییین خدا کمکمون کنه

سلام بچه هاامروزآزمایش دادم ۱۷۲شده.کمه؟ازانتقال اولم میشه ۱۴روز.انتقال دومم میشه۱۲روز.انتقالم دومرحل ...

خوبه عزیزم انشالله مبارکت باشه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم