2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنونم عزیزم ایشاالله دوروزدیگه خوب باشه.دعاکنید

تبریک‌ میگم عزیزم خوشحال شدم دیدم مثبت شدی بتاتم خوبه نگران نباش دو روز دیگه تکرار کن انشاالله دوبرابر شده عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من الان چیکارکنم رنگ بزنم رویان بگم یادوروزدیگه تکرارکنم بعدبزنگم؟البته زنگ میزنمم برنمیدارن

عزیزم منم خیلی زنگ زدم بر نداشتن من شماره واتساپ رویان رو دارم پیام بدی یکم وقت میبره ولی جواب میده من برا داروهام سوال پرسیدم کامل راهنمایی کرد دوس داری شماره رو بهت بدم ذخیره کن تو‌گوشیت تو‌ واتساپ پیام بفرست جوابتو میده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نهم انتقالم بود ، بی بی زدم هیچی نشون نداد ...  از صبح مثل جنازه ها افتادم ی گوشه ، خیلی ...

سلام دوست خوبم 

جنین چند روزه 

شاید دیر لانه گزینی کرده خیلی زود زدید روز 12 باز هم امتحان کنید 

ممنونم گلم🤩🤩

عزیزم این شماره واتساپ رویان خوبه برا وقتایی که مرکز باز نیس یا جواب تلفن نمیدن به دردت میخوره 

09025003473

خب خدا رو شکر عزیزم انشالله فردا خوش خبری عزیزم 

قربونت برم خداکنه اشتباه نباشه

پس خدا رو شکر کمرنگ تر شده چون ادرار اول صبح نبوده ان شاالله فردا خوش خبر بیای 😍

برام دعا کن عزیزم انشاالله همینجوری باشه 

خب خداروشکر همون که هاله انداخته یعنی مثبت ولی بتا پایین نگران نباش 

سلام نسرین جان از ظهر حس پریود دارم.

دوروز دیگه پریودمه بنظرت با این داروها ممکنه پریود بشیم.؟

ی امپول دو تا شیاف

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خب خداروشکر همون که هاله انداخته یعنی مثبت ولی بتا پایین نگران نباش 

انشاالله خدا از زبونت بشنوه و دلم نشکنه همسرم مثل اسپند رو آتیشه خدا خودش کمک کنه😭😭😭

منم مثل تو داغونم نمیدونم منفی بودن صبح رو باور کنم با بی بی خودکاری یا هاله داشتن بی بی مدیکور که ظ ...

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تبریک‌ میگم عزیزم خوشحال شدم دیدم مثبت شدی بتاتم خوبه نگران نباش دو روز دیگه تکرار کن انشاالله دوبرا ...

خیلی ممنونم گلم.والایکم نگرانم.تاسه شنبه دیوانه نشم خوبه.ایشاالله که خوب بشه

انشاالله خدا از زبونت بشنوه و دلم نشکنه همسرم مثل اسپند رو آتیشه خدا خودش کمک کنه😭😭😭

سلام عزیزم.

انشاالله مثبته‌

من و شوهرم باهم این چند روزه الکی بحث میکنیم.

نمیدونم چرا..😔😥😥

تو خونه زیاد باشه بحثمون میشه بلند میشه میره بیرون

منم الکی میزنم زیر گریه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم منم خیلی زنگ زدم بر نداشتن من شماره واتساپ رویان رو دارم پیام بدی یکم وقت میبره ولی جواب میده ...

مرسی عزیزم نمیخوادبزاربمونه سه شنبه برم آزمایش بعدمیزنگم.