2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا

من اين ربع هردو باسنم ك امپول ميزنم سِر شده لمسش ميكنم مثل جايى ك خواب ميره حس نداره، انگار عصب نداره و سوزنم ميره توش درد نداره

مال شماهم همينجوره؟

نكنه من بد زدم ى بلايى سرم اومده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای وای نیکاد جان چی بگم امیدوارم بی بی خطا کرده باشه عزیزم دقیقا حرفهای منو زدی فردا مجدد با مدیکور ...

ظهر دوباره با مدیکور بی بی زدم دوباره عین قبلی هاله انداخت قشنگ معلومه ولی کمرنگه ولی فردا میرم آز بدم تکلیفم روشن بشه دیگه این همه استرس نمیکشم ببینم خدا چی میخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی برای دلت بمیرم😔😔😔مدیکور نداری بزنی؟

خدانکنه عزیزممم.. راستشو بخوای ظهر همسرم آورد زدم دوباره هاله داره عین قبلی قشنگ معلومه ولی کمرنگه میخوام فردا برم آز بدم تکلیفم روشن بشه امروز داغون شدم استرس بستمه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم خوبی؟ منتظرخبرخوش ازطرف توهستم ها26ام فکرنکنی یادم رفته

فعلا روز ۹ بی بی مدیکور زدم هاله داشت ولی امروز صبح بی بی خودکاری زدم منفی بودم ولی دوباره ظهر بی بی مدیکور زدم دوباره هاله داشت پاک گیج شدم فردا میرم آزمایش با مرکز صحبت کردم گفت برو آز بده میتونی میخوام فردا برم تکلیفم روشن بشه

خدا شاهده درکت میکنم قربونت برم ولی مطمین باش همه چی درست میشه غصه نخور فدات شم این دلتنگیا همیشه با ...

میدونم فقط ماها همو درک‌ میکنیم ببخش ناراحتت کردم ظهر دوباره بی بی مدیکور زدم قشنگ هاله داشت فردا میرم آز بدم تکلیفم روشن بشه امروز که داغون شدم 

میدونم فقط ماها همو درک‌ میکنیم ببخش ناراحتت کردم ظهر دوباره بی بی مدیکور زدم قشنگ هاله داشت فردا می ...

خب خدا رو شکر عزیزم انشالله فردا خوش خبری عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه مثبت بود خب روز سیزدهم هم نشون میداد حداقل یه هاله خیلی کمرنگ  ولی فقط یه خط بود که اونم ی ...

منم مثل تو داغونم نمیدونم منفی بودن صبح رو باور کنم با بی بی خودکاری یا هاله داشتن بی بی مدیکور که ظهر زدم😭😭😭 فردا میرم آز بدم تکلیفم روشن بشه خدا به دلامون صبر بده شمام برو خدا برات معجزه کنه 

فعلا روز ۹ بی بی مدیکور زدم هاله داشت ولی امروز صبح بی بی خودکاری زدم منفی بودم ولی دوباره ظهر بی بی ...

پس خدا رو شکر کمرنگ تر شده چون ادرار اول صبح نبوده ان شاالله فردا خوش خبر بیای 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️