2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
یکی از بچه‌های شمالی بنام یلدا دوقلوی همسان شد فقط یدون انتقال داد و جالب اینکه بتاشم پایین بود

واى😂😂

منم شمال ام نكنه آب و هوا اثر كنه

ژن دوقلويى هم تو خونمون هست😂😂

توكل بخدا هرچى شد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم تنگه از همه چی خسته ام راهمون سخته استرس زیاد دارو های پر عوارض که معلوم نیس درآینده چه بلایی سر ...

خدا شاهده درکت میکنم قربونت برم ولی مطمین باش همه چی درست میشه غصه نخور فدات شم این دلتنگیا همیشه با ما هست خدا به دلت آرامش بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب همون سه شنبه براى همين نوبت داده چون من دكترم خودش سونو ميكنه

خب دیر داده عملا دقیقا یعتی یک هفته، ده روز بعد آزمایش 

منم دکترم سونو کرده 

مرکز اصولا میگه ده روز بعد از دومین آزمایش بیا 

بازم هر جور خودتون دوست دارید 

من دیروز زنگ زدم گفت ده روز دیگه بیا ولی من تگنوبت گرفتم رفتم دکترم سونو کرد خیالم راحت شد 

خب دیر داده عملا دقیقا یعتی یک هفته، ده روز بعد آزمایش  منم دکترم سونو کرده  مرکز اصولا ...

نميدونم والا

حالا اول بتامو تكرار ميكنم بعد زنگ ميزنم بيينم چى ميگن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بزار ببینم میشه لقوش کرد

عزيز اوكى شد

من پيام هم دادم

بله منم رفتم شکر خدا همه چي خوب بود داروهامم یکم کم کرد گف سه هفته بعد بیا شماهم سه هفته بعد میرین؟

خدا رو هزار مرتبه شکررررر 🤲

بله عزیزم منم سه هفته دیگه میرم برای غربالگری ، ان شاالله هه بارداری سالم و راحتی داشته باشن ما هم همینطور 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم مگه قبلاً مثبت شدی؟ بیبی چک فرق داره؟

نه تا حالا مثبت نشدم

تا به حال دو تا انتقال دادم و این دومیه. دیگه جنین نداریم.

اینجا که دوستان مینویسن روز ۱۳ ام بی بی چک نشون میده.

منم خواستم امتحان کنم ببینم چی میشه اونم دیشب امتحان کردم دیدم منفیه.دیگه اصلا امیدی ندارم.

راستش ایندفعه علایم داشتم ولی دفعه قبلی اصلا هیچ علایمی نداشتم. خیلی امیدوار بودم که ایندفعه حتما مثبته چون با دفعه قبلی خیلی فرق داشت پی آر پی هم شده بودم. ولی انگار قسمت نبوده.دلم داره میترکهههههه دوستان 😭😭😭