2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
سلام نسرین جان من اصلا علائم ندارم. یادته قبل انتقال چقد حس پریود داشتم الان انگار نه انگار. ناام ...

سلام عزيزم دنبال علائم نباشید 

علائم بیشتر بخاطر مصرف دارو 

استرس نداشته باشید انشالله که مثبت میشی گلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که از صارم راضی هستم دو بار منو باردار کرد دفعه اول با روش ابتدایی دفعه دوم ای وی اف انتقال دو ...

ممنون عزیزم  

بسلامتی این دوران رو بگذرونی و جگرگوشه‌ت رو به شادی بغل کنی

عزیز انوکسا۴۰۰۰ با۴۰یکیه؟من الان ۴۰میزنم ازقبل ۴۰۰۰دارم.گفتم ببینم اگه یکیه استفاده کنم

عزیزم پرسیدی سوال منم هستم من تازه مرکز بودم یادم رفت بپرسم از قبل دارم بخاطر همون اونو بزنم البته ازم پرسید چند تا داری 

سلام بچه ها

من رفتم آزمايش دادم بتام اينه

يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار بشه؟؟🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

سلام عزیزم مبارک باشه خدا را شکر چه بتای قشنگی ماشالله. مبارک مامان خانم عزیزم . فکر نکنم نیاز باشه تکرار کنی عزیزم برو حالشو ببر مبارکت باشه عزیزم   

سلام بچه ها من رفتم آزمايش دادم بتام اينه يكى ب من بگه با توجه ب رنج ازمايشگاه اين يعنى بايد تكرار ...

سلام عزيزم مبارک گلم 

به هر حال بعد دوروز باید تکرار کنی 

انشالله بارداری خوبی رو سپری کنی 

ممنونم فداتون شم

محلا جون ان شاالله نوبت شما باشه

فقط اينكه زنگ زدم ازمايشگاه ى كم نگرانم كرد با حرفاش

گفتم اين تيتر با توجه ب رنج ازمايشگاه بايد تكرار شه؟ گفت بايد ببينيد دكترتون چى ميگه

گفتم اين مثبته ديگه ؟ گفت در مورد آى وى افى ها بار اول رو نميگن مثبت

بستگى ب تعداد دفعات تكرارى داره ك دكترت ميگه😭

منم تاعصر بايد چشم انتظار بمونم تا دكترم بياد مطب

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم فداتون شم محلا جون ان شاالله نوبت شما باشه فقط اينكه زنگ زدم ازمايشگاه ى كم نگرانم كرد با ح ...

عزيزم نگران نباش 

دوروز دیگه تکرار کن باید 60 درصد افزایش پیدا کنه که مطمئنن میکنه چون بتای اولیه بالا عزيزم 

مبارکت باشه 😍😍

عزيزم نگران نباش  دوروز دیگه تکرار کن باید 60 درصد افزایش پیدا کنه که مطمئنن میکنه چون بتای او ...

توكل بخدا🙏🙏🙏

خدايا چرا هركدوم مراحلش نگرانى هاى خودشو داره😔😔

سلام عزیزم به سلامتی باشه ان شاالله 🤲 فکر میکنم آمپول بخاطر افزایش ضخامت آندومتر باشه، به دکترت اع ...

گلم ممنون انشالله که همه چی درست بشه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ممنونم فداتون شم محلا جون ان شاالله نوبت شما باشه فقط اينكه زنگ زدم ازمايشگاه ى كم نگرانم كرد با ح ...

مرسی ممنونم ان شالله خدا از بونت بشنوه عزیزم مرسی . اصلا نگران نباش با توجه به چیزهایی که از این تایپیک یاد گرفتم کسانی که بتای پایین دارند منظورم زیر 1000 است معمولا تکرار می کنند . حالا شما خدارا شکر بتای بالای 1000 داری ماشالله. اصلا نگران نباش . مطمئن باش دکترت هم میگه نیاز نیست هرچند اگر بگه هم جای نگرانی نیست عزیزم  مبارکت باشه و ان شالله بارداری راحتی داشته باشی  الهی آمین     

توكل بخدا🙏🙏🙏 خدايا چرا هركدوم مراحلش نگرانى هاى خودشو داره😔😔

آره عزيزم ولی استرس نداشته باش 

من دیروز لکه بینی داشتم تا برم ساک و جنین دیده بشه کلی نگران بودم 

الان باید منتظر تشکیل شدن قلب باشم 

بعد سونو 12 هفته و.... 

خب پس باید بگذرونیم خودمون رو کنترل کنیم 

مرسی ممنونم ان شالله خدا از بونت بشنوه عزیزم مرسی . اصلا نگران نباش با توجه به چیزهایی که از این تای ...

مرسى دورت بگردم

هردم دارم براتون دعا ميكنم😍😘💚

ميدونى اون عددى ك بين هفته ها زده منو نگران كرد🥺

مثلا انگار بين هفته ٤،٥  باتوجه ب دستگاه اين ازمايشگاه بايد ٧٤٠٠ باشه

و واسه من نسبت ب اون خيلى پايينه