2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046390 بازدید | 684511 پست

سلام بر همه دوستان امروز روز چهاردهم انتقال من شد دکتر برای روز ۱۶ام آزمایش بتا نوشته.

من دیشب بالاخره بعد از دودلی های فراوان و ترس بی بی چک گذاشتم و منفی شد 

به نظرتون احتمال داره که کاذب باشه و آزمایشم مثبت شه؟؟؟؟ کسی بوده شرایطش مثل من باشه و آزمایشش مثبت باشه؟؟؟؟

لطفاً اگه کسی بوده بهم بگه یکم ناامید شدم😭😭😭

خدایا پناه میبرم به خودت از اینکه ناشکریتو بکنم خدایا پناه میبرم بهت خدایا خودت اروم کن منو دوستام ر ...

سلام عزیزم

وقتی خیلی دلت شکسته باشه مطمئن باش رحمت خدا نزدیکه

دلت رو بسپار به همون امام رضا😭🥺

ان شاء الله از  کرمش از احسانش از لطف و رافتش سیرابت کنه و همین ماه دلت شاد بشه خودش آرومت کنه که پناهی جز او نداریم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیز دلمممم، آره حتما رعایت کن من دیگه استاد هماتوم شدم بخاطر دفعه قبل 😁😁 آره گلم همین ...

خداروهزار مرتبه شكر🤲🤲🤲🤲خداحفظش كنه براتون ان شالله وعاقبت بخيريشووو ببيني🤲😍❤️

چقد تو مهربونی عزیزم....بگم خوبم؟دروغ گفتم.....ازتیرماه پارسال تاحالا نرفتم شهرستان مادرمو ببینم میگ ...

بميرم براي دلت  ان شالله خود خداااا  ارومت كنه بحق امام رضااااااا

چرانميري؟؟ برووو مادره گناه داره برو هم حال و هواي خودت عوض ميشه هم اون بنده خدا جيگر گوشه ميبينه😢ميشه در خواست دوستيمو قبول كني؟

سلام بر همه دوستان امروز روز چهاردهم انتقال من شد دکتر برای روز ۱۶ام آزمایش بتا نوشته. من دیشب بالا ...

سلام دوست خوبم صبحت بخیر 

بی بی چک رو اصولا با ادرار صبح اول وقت میزنن 

شاید ادرار رقیق بوده 

حتما صبح مجددا با یه بی بی امتحان کن 

بچه ها كسي هستدمن شيافم ساعت دوازده هميشه ميذارم پسرم بخابه بعد بزارم گند زدم خابم برده تا اللان ساع ...

سلام گلم، نه همون یدونه بذار، استرس نگیر عزیزم اشکالی نداره، آلارم بذار که یادت نره دیگه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من برای انتقال جنین فریز رفتم مطب که گفتم کیست داری وقرص ال ایی دی دادن با امپول سوپر اف ...

سلام عزیزم به سلامتی باشه ان شاالله 🤲

فکر میکنم آمپول بخاطر افزایش ضخامت آندومتر باشه، به دکترت اعتماد داشته باش و نگران داروهات نباش اصلا. گرید جنین هم فقط یه فاکتوره و قطعیتی برای مثبت و منفی شدن نداره، اینجا با گرید C هم مثبتی داشتیم. وقتی جنین زنده میمونه یعنی قابلیت رشد داره وگرنه اصلا انتقال نمیدن.

سن جنین‌ها هم متفاوته، از دو روزه داشتیم تا پنج روزه، بله ۴ روزه هم داشتیم که انتقال دادن.

ان شاالله که خیره و مثبت میشی عزیزم، اول از همه استرس رو از خودت دور کن و آرامش کامل داشته باش، توکل کن بر خدا 🤲🌹⁦❤️⁩

سلام بر همه دوستان امروز روز چهاردهم انتقال من شد دکتر برای روز ۱۶ام آزمایش بتا نوشته. من دیشب بالا ...

سلام عزیز دلم.

امروز صبح با ادرار غلیظ دوباره بذار، توکل بر خدا ان شاالله که خیره 🤲🌹

سلام دوستان من برای انتقال جنین فریز رفتم مطب که گفتم کیست داری وقرص ال ایی دی دادن با امپول سوپر اف ...

براي منم سه تا انتقال دادن ٤ روزه، دوتاش بي بود يكيش  ab

وخداروشكر مثبت شدم ان شالله شماهم مثبت ميشي به اميد خدا🥰

سلام دوست خوبم صبحت بخیر  بی بی چک رو اصولا با ادرار صبح اول وقت میزنن  شاید ادرار رقیق ...

سلام صبحتون بخیر

نه دیگه دلشو ندااا رم منتظر میمونم تا روز سه شنبه بعد از گرفتن نتیجه آزمایش داروهامو قطع میکنم.

خیلیییی ممنون بابت پاسخ هاتون و ارزشی که بهم دادین.😘❤️😘