2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله قربونت برم. بهترین ملودی دنیاروبشنوی😍😍😍منم خبرکن عزیزدلم

مرسی عزیزم ان شاالله چشم میگم مطمئن باش ب زودی قسمت خودت میشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ای وای شاید بی بی خراب باشه  روز چندم هستی بی بی زدی؟ جنینات چند روزه بودن عزیزم . آزمایشت کی ا ...

بی بی که فک نکنم خراب باشه

امروز 13 انتقالم هست

روز 12 زدم جنین 4 روزه آزمایش هم پرسیدم گفت بعد از اتمام 14 روز برو بده که میشه دوشنبه

خدایا به امید تو....
آره عزیزم همون روز میرم، توکلم فقط به خداست این دفعه نشد اشکال نداره دو ماه دیگه دوباره میرم واسه ان ...

توکل به خدا عزیزم، ان شاالله که خیره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میفهمم عزیزدلم قربونت برم شماچیکارکنی. تقصیرگناهای خودمه😔 خداخودش به هممون نظرلطف کنه. فعلالاغرکنم ...

این چه حرفیه گناه چیه فدات شم کاملا حالت رو درک میکنم خیلی سخته میفهمم ولی مطمئن باش که بلاخره مامان میشی ..خدا بلاخره جواب دعاهات رو توی بهترین زمان میده .توروخدا ناامید نشو و خودت رو نباز و اذیت نکن .من با ۴۰ سال سن هنوز از رحمت خدا ناامید نشدم شما که هنوز سنی ندارین مطمئنم مامان میشی .خوب کاری میکنی ورزش کن و رژیم بگیر خدا رو چه دیدی ان شاالله مثل اینهمه دوستان توی تاپیک طبیعی باردار میشی 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...