2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
الهی آمین عزیزم . برات سوره قدر ۵ تا میخونم توام خوش خبر بیای و مادر بشی 

قربون دل مهربونت ممنون انشاالله خدا حاجت دل خودتم بده آمیییبن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان من اومدم سونو گفت خون پشت نمیدونم چی دیده میشه نگران نباش  ساک و کیسه زرد با یک جنین دی ...

خب خدا رو شکر عزیزم، نگران نباش، لخته خون پشت جفت هست بهش میگن هماتوم، خیلی ها دارن ، فقط باید استراحتت رو بیشتر کنی و داروهات رو خیلی دقیق مصرف کن، خودش کم کم جذب میشه اصلا نگران نباش 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا نداشتم قربونت برم عزیزم خداکنه پررنگ بشه این سری مامان واقعی بشم

وقتی هاله انداخته یعنی یه چیزی هست، پس فردا بازم بذار حتما پررنگتر میشه عزیزم توکل بر خدا 🌹

سلام قربونت برم باتودلیت دعاکن.  اخه من بنده بدخدا ام.... شکرنمیخوام ناشکری کنم ولی بریدم دیگه ...

حق داری واقعا بهت حق میدم یکم نیاز داری زمان نیاز داری تا دوباره خودتو پیدا کنی ♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون عزیزم خداکنه پررنگ بشه انشاللله به زودی قسمت خودت به حق این روز عزیز

میشه عزیزم چرا نشه میشه خیلی خوشحالم برات انشالله اینبار تا آخرش برات خوب پیش میره

الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
برای تشکیل قلب سونو داپلر باید بریم؟  به من گفت هفته بعد برو سونو داپلر

الان چند وقتت میشه گلم؟ به نظرم هفته بعد زوده برای قلب، زیر ۷ هفته نرو ممکنه هنوز تشکیل نشده باشه استرس میگیری.

دوستان من اومدم سونو گفت خون پشت نمیدونم چی دیده میشه نگران نباش  ساک و کیسه زرد با یک جنین دی ...

عزیزم خیلی مبارکه اون هماتومه اکثرا همه دارن خون پشت جنینه منم سری پیش داشتم امپولامو روز دوتا کرد برای شماهم داروهاتو اضافه میکنن و خودتم استراحتتو بیشتر کن ازبین میره چیزی نیس عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان میشه درمورد این بی بی نظر بدید؟؟ مال روز ۹ انتقال شمام هاله میبینید یا من توهم زدم

منم دیدم  فردا هم بزن ان شاالله هی پررنگ تر شه 😍

بچه ها امروز از یکی از دوستام خبر خوش شنیدم گفتم ب شما هم بگم ببینید خدا بخواد چجوری میشه دوستم دوباره بارداری داشته بچش هم ب دنیا میومد دوتا ش هم پسر بود اما متاسفانه ب خاطره مشکلات کروموزومی تا یه ماه فوت کردن الانم هفت ماه از اخرین زایمانش گذشته ک بعده زایمان رفته بود ب خاطر پریود نشدنش ک فهمید بارداره الانم زایمان کرده بچشم دختره همه ازمایش ها رو انجام دادن بچه اش هم خدا رو شکر سالمه 😍

امیدتون از دست ندید بالایی بخواد بده یه جوری میده ک سورپرایز بشید 

مبارکه عزیزم ان شاالله ب سلامتی بغلش کنی نگران نباش الان چند هفته ات میشه

وقتی هاله انداخته یعنی یه چیزی هست، پس فردا بازم بذار حتما پررنگتر میشه عزیزم توکل بر خدا 🌹

انشاللله امیدم به خداس ‌