2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046339 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم مرسی جونم😍😍🥰🥰🥰 ان شاالله قسمت شما باشه با ی بارداری خوب و سالم🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚❤️❤️ ...

مبارک باشه عزیزم انشالله بارداری راحتی داشته باشی برامنم دعاکن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بله من‌میبینم ولی خیلی کم رنگه . انشالله که مثبتی

بله تو عکس کمرنگ تر میفته ولی از نزدیک یکم بیشتر معلومه ولی بازم کمرنگه خداکنه اینجوری باشه نمیدونم بهش دل خوش کنم یا نه که بعدا بخوره تو ذوقم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میبینم. مبارک باشه عزیزم.

ممنون عزیزم دعا کن پر رنگ بشه فعلا میترسم بهش دل ببندم چون کمرنگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله تو عکس کمرنگ تر میفته ولی از نزدیک یکم بیشتر معلومه ولی بازم کمرنگه خداکنه اینجوری باشه نمیدونم ...

انشالله که به حق امام رضا مثبتی . فردام بزن ایشالله پررنگترم میشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مبارک باشه هاله داره خیلی کمرنگه ولی هست

بله کمرنگه تو عکسم کمتر معلومه خداکنه پررنگ بشه انشاالله خودتم مثبت بشی

دوستان میشه درمورد این بی بی نظر بدید؟؟ مال روز ۹ انتقال شمام هاله میبینید یا من توهم زدم

بله عزیزمممم اگر آمپول hcg نداشتی مثبته گلم ، به سلاااامتی و مبااااارکی ان شاالله 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله که به حق امام رضا مثبتی . فردام بزن ایشالله پررنگترم میشه 

انشاالله عزیزم منم عیدیمو از امام رضا بگیرم اره یا فردا یا پس فردا میزنم ببینم پر رنگ میشه

مبارک عزیزم 😍😍

ممنون عزیزم خداکنه پررنگ بشه انشاللله به زودی قسمت خودت به حق این روز عزیز

انشاالله عزیزم منم عیدیمو از امام رضا بگیرم اره یا فردا یا پس فردا میزنم ببینم پر رنگ میشه

الهی آمین عزیزم . برات سوره قدر ۵ تا میخونم توام خوش خبر بیای و مادر بشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بله عزیزمممم اگر آمپول hcg نداشتی مثبته گلم ، به سلاااامتی و مبااااارکی ان شاالله 🙏⁦❤️⁩

نه اصلا نداشتم قربونت برم عزیزم خداکنه پررنگ بشه این سری مامان واقعی بشم