2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ نه هنوز غروب نوبت دارم که احتمالا آخر شب نوبتم بشه، استرس دارم خی ...

خداروشكر خووووبم بي ميلي شديد همون حالت تهوع حساب ميشه؟؟ گشنمه شديدولي ميلي ندارم اصلا مخصوصااا بوي غذااا در مياد معدم يجوري ميشه  ٤روزه البته اينجوري شدم 

نه ان شالله  كه همه چي عاليه نگران نباااااااش🤩🤲من سر پسرم فك ميكردم بعد قلب همه چي اوكيه دورازجون مگر اينكه يهو سقط بشه اصلااا توقف رشد جنين اينارو نميدونستم الان فهميدم منم نگرانم ولي ان شالله كه٧ ماه باقي مانده وو بسلامت طي ميكنين به اميدخدا، خودش مراقب فسقليامون هست🤲😍

@داداشمممم    

مجبور شدم از روش عکس بگیرم بفرستم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا مطب موسی پور خیلی شلوغ شده جای سوزن انداختن نیست ،قبل عید که من میرفتم اصلا اینطوری نبود خلوت ...

سلام رز جان عزیزم خوبی 

موسی پور این ماه هم مراجعه کنندگان قبلی که اسم نوشتن پذیرش میکنه هم بوبت دهی اینترنتی رو باز کرده که تلفنی دیگه وقت ندن واسه همین فکر کنم تا آخر ماه همینجوری باشه منم 4شنبه رفتم واقعا افتضاح بود بخصوص دکتر ساعت 12 رسید خیلی شلوغ درهم برهم بود اصلا از عهده مریضا بر نمیومدن منم بزور باردار بودنم خودمو جلو انداختم ویزیت شدم فرار کردم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام سلااااام صبح عیدتون بخیر من بیبی زدم امروز امام رضا یعنی عیدی منم داده؟؟ وای خدایا دستام می ...

خدارو هزار مرتبه شکر ❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻خیلی خیلی بهت تبریک میگم امیدوارم دوران بارداری خیلی خوبی رو بگدرونی 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دوستای گلم  یک بیمارستان که آی وی اف مثبت‌ش از همه بیشتر هست رو بگید  بیمارستان آبان &nb ...

عزیزم من خودم رویان رفتم نمی دونم بیمارستانا چجوریه شرمنده عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من الان اول هفته 37 هستم انشاالله2 تیر هفته 38 تموم میشه ولی دکتر برام 5 تیر وقت زایمان گفت که تا او ...

به سلامتی ان شاءالله  سرش

بالاست ؟اخه من از وقتی چرخید فشار رو دنده هام کم شده فقط وقتایی که لگد می زنه درد بدی دارم با موسی پور عمل  میشی به سلامتی ؟جنسیت پسر میگن زیر ۳۸ هفته خوب نیست دنیا بیاد من دختره  ...صبر کن رحم بههترین جا برا نی نی یکمم صبوری کن به خیر بگذره برات توکل به خدا

خداروشكر خووووبم بي ميلي شديد همون حالت تهوع حساب ميشه؟؟ گشنمه شديدولي ميلي ندارم اصلا مخصوصااا بوي ...

آره منم دقیقا همبنم، از شدت ضعف سر گیجه میگیرم ولی اصلا میلی به غذا ندارم، بخورم هم بزوووور میخورم از تهوع ⁦☹️⁩

منم غذاهای بو دار و گوشت و مرغ و برنج اصلاااا خوشم نمیاد دیگه، غذاهای سرد دوست دارم یعنی پختنی نباشه 😅

آره والا منم بارداری اولم کلا هیییییچی نمی‌دونستم اصلا نه استرسی داشتم نه چیزی ولی الان مخصوصا که چند تا از بچه ها بعد از تشکیل شدن قلب سقط داشتن خیلی نگرانم، دیشب تا صبح کابوس دیدم بس که فکرم آشفته بود ⁦☹️⁩

توکل بر خدا ان شاالله که خیره و خدا اولاد سالم و صالح برامون تقدیر کنه و نی نی من هم برام خیر و صلاح باشه و شرمنده همسرم نشم 🙏🙏🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من خودم رویان رفتم نمی دونم بیمارستانا چجوریه شرمنده عزیزم

سلام عزیز دلم خوبی؟ نی نی نازت چطوره ؟

عزیزم شما پیش دکتر رضایی بیمارستان گاندی سزارین شدی؟

میشه لطفاً تجربیاتت از خود دکتر و بیمارستان بگی؟

هم از لحاظ تخصص هم برخورد و رفتار و محیط بیمارستان و اینها. البته اگر فرصت و حوصله ش رو داشتی گلم 🌹⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی ممنون عزیزم من امروزم بی بی زدم مثبت شدخداروشکر.فردامیرم آزمایش برام دعاکنید😍😍😍

خیلی مبارکتون باشه ان شاالله به سلامتی این دوران رو طی کنین 😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
همون دیگه حااالتش خیلی بده 😬 من پسرم یکسالشه تهوعا ماله تقریبا یک سال ونیم پیش بود 

سلام نازنین جون خوبی گل پسرات خوبن؟؟؟دلم برات تنگ شده بود کلی ذوق کردم اسمتو دیدم😍

سلام عزیز دلم خوبی؟ نی نی نازت چطوره ؟ عزیزم شما پیش دکتر رضایی بیمارستان گاندی سزارین شدی؟ میشه ل ...

سلام عزیزم قربونت خوبه شکر خدا

نه عزیزم من بیمارستان شریعتی بودم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدارو هزار مرتبه شکر ❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻خیلی خیلی بهت تبریک میگم امیدوارم دوران بارداری خیلی خوبی رو بگدر ...

سلام عزیزم

مرسی جونم😍😍🥰🥰🥰

ان شاالله قسمت شما باشه با ی بارداری خوب و سالم🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚❤️❤️❤️❤️

التماس دعا ک بقیه هم بخوبی پیش بره🤲🏻🤲🏻

خیلی ممنون عزیزم من امروزم بی بی زدم مثبت شدخداروشکر.فردامیرم آزمایش برام دعاکنید😍😍😍

خییییلی مبارکت باشه عزیزم الهی شکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱