2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
سلام خانما. من سه سال پیش این کاربری رو درست کردم وقتی میرفتم رویان تهران برای میکرو آنا هیچوقت پست ...

خدارو هزار مرتبه شکر ..خدایا گوشه نظری کن به هممون  🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من شش بار پانکچر شدم  ذخیره هفت دهم هستم  آره استراحت کن خودتو تقویت کن  محکم و با ...

نسرین جان قربونت برم آفرین به اراده و صبر شما ..خدا رو شکر خدا جواب صبر شما رو داد 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاااخدااا چقدرزیاد عزیزم😵😵😵خیلی سخته واقعامیفهمم خداروشکرنتیجه شودیدی وای اینطورگفتی یه انرژی عج ...

منم دعا میکنم فاطمه جان به پانکچر مجدد نکشیده طبیعی حامله شی و بیای این جا بگی برات معجزه شد😍😍🙏🙏🙏

😔😔😔عزیزم قربونت برم خیلی ناراحت شدم درکت میکنم الهی خدا به دلت آرامش بده از خدا میخوام خیلی زود غ ...

ممنون قربونت برم ان شاءالله خدا حاجت دلتو بده گلم ❤️ 

خدایا به امید تو....
نسرین جان قربونت برم آفرین به اراده و صبر شما ..خدا رو شکر خدا جواب صبر شما رو داد 

سلام عزيزم زنده باشی عزيزم 

چاره ای نداشتم 

دیگه چون بدنم به دارو جواب معکوس میداد این آخرین اقدام میشد از نظر پزشکی 

گفتن خدایا اگر دادی که شکر اگرم ندادی سرپرستی بچه ای رو به عهده میگیرم شاید قسمت همین باشه 

که فعلا لطف خدا شامل حالم شده و امیدوارم تا آخر همه چیز خوب پیش بره 

و هنیسه از خدا میخوام تمام دوستان این تاپیک هم مادر بشن به دعای خیرشون منم این دوران را به سلامتی طی کنم 

بچه ها من چندروزیه تنگی نفس دارم بنظرتون عوارض داروهاست؟

منم بودم دوستان گفتن عادیه 

هم میتونه عوارض دارو باشه هم بخاطر سطح  hcg بالا تو خون 

که تو سه ماه اول بارداری همینه 

البته طبق گفته دوستان که بنده رو راهنمایی کردن 

سلام عزيزم زنده باشی عزيزم  چاره ای نداشتم  دیگه چون بدنم به دارو جواب معکوس میداد این آ ...

عزیزم خدا روشکر شامل لطفش شدی همون خدایی که خوشحالت کرد تا آخرش کمکت می‌کنه و بسلامتی میگیری بغلت نی نی قشنگت ..ما هم این جا دعا میکنیم به امید خدا مرحله مرحله بسلامتی تا زایمان طی می‌کنی نسرین جون ..خدا نگه دار نی نی تو دلیت باشه

دوستای عزیزم شب میلاد امام رضاس 🥺 از ته دلم همتونو یاد میکنم اونایی ک مامان شدین خود امام رضا ضامن سلامتی و عاقبت بخیری خودتون و بچه هاتون بشه انشالله،و اونایی که چشم انتظارن ازجمله خودم ، هر چه زودتر بحق امام جوادش خودش دامن ههمون رو سبز کنه 🤲🥰 شاید حرفها تکراری باشن ولی قطعا انرژی ای که داره فوق العاده س 😇 اگه تو ذهن کسی اومدم منم یاد کنه فردا صب یه بی بی چک میخام بزنم اگر صلاح بود مثبت بشه 🌱💫🪄

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
عزیزم خدا روشکر شامل لطفش شدی همون خدایی که خوشحالت کرد تا آخرش کمکت می‌کنه و بسلامتی میگیری بغلت نی ...

فدای قلب مهربونت عزيزم الهی که به زودی خبر مادرشدنت رو بشنوم به حق این شب عزیز 🤲🤲

دوستای عزیزم شب میلاد امام رضاس 🥺 از ته دلم همتونو یاد میکنم اونایی ک مامان شدین خود امام رضا ضامن ...

سلام دوست خوبم عيدتون مبارک 

انشالله که عیدیتون رو امام رضا ع میگیرید 

ما هم براتون دعا میکنیم 

منم صدتا صلوات برای مثبت شدن تون هدیه میکنم به امام رضا ع انشاالله خوش خبر باشی فردا منتظر بی بی پر رنگ هستیم 🤲🤲🤲

سلام دوست خوبم عيدتون مبارک  انشالله که عیدیتون رو امام رضا ع میگیرید  ما هم براتون دعا ...

ممنون دوست مهربونم 🥰 وااای مرسی از محبتت عزیزدلم واقعا لطف میکنی ☺ امیدوارم تمام سختیایی ک تو این راه کشیدی با بغل کردن جوجو کوچولوت فراموش بشه 🤲🌈🧡

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍